Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

LOL

wanna fight ? ;D

nei no spoko ;)

jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak:

1. air max 1

2. air max 90

3. BLAZER (szczegolnie sb)

4. dunk (tez sb)

5. air force 1

6. stab

7. vandale

8. pozostalosci

pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba :)

Opublikowano
LOL

wanna fight ? ;D

nei no spoko ;)

jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak:

1. air max 1

2. air max 90

3. BLAZER (szczegolnie sb)

4. dunk (tez sb)

5. air force 1

6. stab

7. vandale

8. pozostalosci

pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba :)

No co Ty, jeszcze mi limo pod okiem w Gimpie domalujesz;)

Air maxy do mnie nie trafiaja, dla mnie sa poprostu brzydkie, nie liczac 2 czy 3 wersji(m.in safari pack).

Ok, to ja mam tak:

1. Air Force One

2. Blazery

3. Vandale

4. Dunki

I dalej to juz Air maxy, i inne, ktore mnie nie interesuja.

Opublikowano

Pojechałem dzisiaj na premiere Comme des Garcons w H&M. Przed 10 już był tłumek ludzi pod sklepem , więc wiedziałem ,że będzie sajgon. Wszystkie rzeczy (oprócz droższych płaszczy) zeszły w jakieś 5-10 minut. Ja nabyłem polo w duże grochy i koszule w małe groszki. Liczyłem na dodatki typu fular czy krawat , ale się zawiodłem. Generalnie jak ktoś planował się wybrać później to już nie ma po co xD

Opublikowano

Polo siwe w granatowe grochy za 80zł

Koszula granatowa w białe małe groszki za 150zł

Do tego perfumy unisex - nawet przyjemne

Byłem z pół godziny temu w H&M to już z tej kolekcji zgliszcza zostały. Jakieś płaszcze i buty.

Moje zakupy były mniej więcej takie :

koszula pod marynarką :

447_9.jpg

Oraz ta polówka pod swetrem:

447_10.jpg

Ja teraz dopiero przejrzałem ,że tam kilka ciekawych rzeczy jeszcze było. Szkoda ,że bez szans na kupno xD

Opublikowano
koszula bardzo ładna, polo też w sumie

ceny całkiem znośne, jak na design'erskie produkty

No coz, moze innym razem zgarne cos :)

gratuluje

dzięki

Słyszałem ,ze podobne jaja były jak Lagerfeld coś zaprojektował dla H&M. Tak w ogóle to WWA był przez rok ten partyzancki butik Comme des Garcons , ale niestety dowiedziałem się o nim po jego zamknięciu -,-

Opublikowano

Pewnie troche stuffu beda chcieli opchnac na allegro - dla pań są już te rzeczy, oczywiście po 2x wiekszych cenach (tak mysle)

a dla facetow znalazło tylko parę bluzek, ale to nie z tej kolekcji chyba :P

No cóż, dla takiego biedaka jak ja, pozostaje tylko poszukać w lumpach podobnych koszuli w kropki, hehe :P

Bo imo zacnie prezentuje sie tamta ksozula z czarną marynarką ;]

Opublikowano

ku.rwa najlepsze sa "opinie" bartezoo ktory wszystko wysmiewa i krytykuje a ubiera sie jak biedny skejcik czyli made in rynek plus bluza z croppa i spodnie z przeceny.

ciuchy ktore kupil lukasz sa fajne, oczywiscie we wsi torun nie ma meskiego ha emu xD

Opublikowano

Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie.

Opublikowano
Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie.

Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł.

Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę.

Opublikowano

Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł.

Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę.

A nie wiedzialem, ze slowo designer sie odmienia przez rodzaje.

Opublikowano

tak troche poczytalem na supertalku o homme des

i wiekszosc z tamtejszych ludzi jest niezadowolona, ponoc wszystko jest made in china, tylko kapelusz made in italy,

jakośc ponoć kiepska, no i tylko akcesoria [portfel] spelnily oczekiwania ( ? )