Opublikowano 19 listopada 200816 l Latem widziałem dziesiątki użelowanych "eleganckich dresów" w "oryginalnych niebieskich polo" Lacoste'a, teraz przenosi się już na buty... Kolejną markę chcą dla siebie zająć, skopać, zeszmacić i wypluć (jak Adidasa).
Opublikowano 19 listopada 200816 l Autor Ty nie mylisz dresów z dżolo boyami w sweterkach w 7 kolorowe paski?
Opublikowano 19 listopada 200816 l Ty nie mylisz dresów z dżolo boyami w sweterkach w 7 kolorowe paski? Ja nie znam sie na niuansach obecnych subkultur. Niski napakowany burak z włosami na żel w polówce niebieskiej Lacoste'a dla mnie to "dres który wyszedł z blokowiska do hipermarkietu".
Opublikowano 19 listopada 200816 l Wczorajsze zakupy: Edytowane 19 listopada 200816 l przez Wojtusior
Opublikowano 19 listopada 200816 l Fajny komplecik ale te rękawiczki trochę dzieciuchowe. Czapka fajna, ile dałeś?
Opublikowano 19 listopada 200816 l Dzięki Fajny komplecik ale te rękawiczki trochę dzieciuchowe. Czapka fajna, ile dałeś? Za czapkę? 75zł w Złotych Tarasach, resztę też tam można nabyć ;]
Opublikowano 19 listopada 200816 l Od starszych dostałem w ramach zimowego wyposażenia . Normalnie ja też w Tarasach nie kupuje, bo tam drogo f pytkę. Zwykle przez internet.
Opublikowano 19 listopada 200816 l Faktycznie dość drogo. Zima się zbliża wielkimi krokami, kasy brak, a co gorsza szalika i rękawiczek też.
Opublikowano 19 listopada 200816 l ostatnio kumpilem w lumpie, szalik za 1 zł i czapke za tą samą cene. Ale raczej sie Wam nie spodobają xD
Opublikowano 19 listopada 200816 l Najs secik tez musze przyznac. To (pipi) logo adasia na szalu tylko troche odstrasza. Mam podobna czapke tylko w innych kolorach i cienkich paskach z najacza, tez tam byla taka metka to wyprolem ja i jakos lepiej sie prezentuje.
Opublikowano 20 listopada 200816 l nie ma chu,ja we wsi, , te buciki musze musze musze mieć: na żywo, prezentują się fenomenalnie, skórka zayebista, no masakra Edytowane 20 listopada 200816 l przez banny
Opublikowano 21 listopada 200816 l Mi przypomniają canoe, ile kosztują tak z ciekawości? Bo to jednak nie dla mnie takie papcie.
Opublikowano 21 listopada 200816 l Jak Volvo, to pewnie bezpieczne, cieplutkie i w ogóle. Ile wyciągają?
Opublikowano 21 listopada 200816 l To tak po chu'ju troche. Tutej widać tą bluzę co oniej wspomialem i do tego te buty w sumie post moze być w pokaż jak się nosisz. Imo dobrze sie komponuje. Edytowane 21 listopada 200816 l przez _Be_