Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To se (pipi)a ją kup i przestań smęcić. Która fajna a która nie, serio zależy Ci na opinii ludzi z internetu? A co do samych czapek są całkiem przyzwoite. Full Capy sux.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kupię na bank ten sweter i bluzę i zastanawiam się nad jakimiś butkami, może wezmę dunki, ale w sumie te Es'y też zwróciły moją uwagę ;]

1173918645.jpg

1627313075.jpg

2.jpg

2.jpg

Zacne imo.

@Kamaz - srry, MOŻE wezmę dunki, może Supry, może jeszcze coś innego, a może te esy floresy.

Edytowane przez Sztajniec
Opublikowano (edytowane)

Dunki bierz, wg. mnie dużo lepsze od tych Es :P.

High, mid, low?

edit:

A supra niektóre modele też świetne ma, więc dobra propozycja.

Zobacz i Pumy, First Round model w różnych wariantach.

Edytowane przez Wojtusior
Opublikowano

juz dawno otrzymalem bluze 'sickle' z turbokolor, i napisze ze material jest dosc ciekawy, i lezy ok. rozmiar xl.

polecam ich ciuszki w kazdym razie, i sam sie zastanawiam nad cardiganem, tylko ciekawe jak lezy

pzdr

Opublikowano

Sztajniec. Wszystkie szmaty z Twojego postu mi się podobają.

2240423268_4884d54d6c.jpg

A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była :P), teraz tylko koszulki ;)

Opublikowano
A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była :P), teraz tylko koszulki ;)

dobry gust muzyczny, no powiedzmy :ok: :)

ciuchy turbo sa fajowe, ale troche za drogie, imo

Opublikowano

sporo sobie wolaja za to, moim zdaniem troche drogo jak na taki ciuch, za 2 stowki pochytalbys cos znacznie ciekawszego, ale to Twoja kasa :)

Opublikowano (edytowane)
2034993644.jpg

Zastanawiam sie nad tą bluzą tylko nie wyświetla mi się rozmiarówka:/ a tak ogolnie to co o niej sadzicie?

Też się na nią czaję, nawet na innym forumie pokazywałem, ale w końcu nie wiem czy kupię (cena). Choć krój zaje'bisty, to fakt ;]

BTW - możecie polecić jakiś polski sklep (może być internetowy) z fajnymi spodzienami? Coś w ten deseń?

Edytowane przez Sztajniec
Opublikowano

Dziewczyny koleżanka z pracy ma sklep wranglera i mi załatwiła wyje*^% spodnie za 100zł, w (pipi)e zajeiście leżą, w pasie, jakby chińczyki szyły je dla mnie. A spodnie naprawdę ładne. Dobra inwestycja, będę miał w poniedziałek swój egzemplarz, póki co przymierzyłem.

Gość lukasz
Opublikowano

Wranglery to najch.ujowsze dżinsy jakie kiedykolwiek miałem. W dwóch parach spodni tej firmy w kroku powstała dziura a dodam , że były to jedyne takie przypadki w moim życiu. Ani w jakiś maverickach kiedyś za 80zł ani w lacoste ani w h&m ani w niczym nie spotkałem się z czymś takim. Jednakowoż cieszę się twoim szczęściem ;]

Opublikowano

zgadzam sie. wranglery sa srednie max.

levi's i lee, praktycznie innych opcji nie ma. w sensie tak do 3 stow mniej wiecej, bo wiadomo, ze jak kogos stac to se kupic jakies designerskie spodnie.