Gość _Be_ Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 To se (pipi)a ją kup i przestań smęcić. Która fajna a która nie, serio zależy Ci na opinii ludzi z internetu? A co do samych czapek są całkiem przyzwoite. Full Capy sux. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Kupię na bank ten sweter i bluzę i zastanawiam się nad jakimiś butkami, może wezmę dunki, ale w sumie te Es'y też zwróciły moją uwagę ;] Zacne imo. @Kamaz - srry, MOŻE wezmę dunki, może Supry, może jeszcze coś innego, a może te esy floresy. Edytowane 2 grudnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Dunki Tez mialem ten cardigan pokarac, ale rozmiaru nie bylo. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Dunki bierz, wg. mnie dużo lepsze od tych Es . High, mid, low? edit: A supra niektóre modele też świetne ma, więc dobra propozycja. Zobacz i Pumy, First Round model w różnych wariantach. Edytowane 2 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Sweter mi sie za(pipi)iscie nie podoba, bluza mi sie bardzo podoba, pierwsze buty ch...owe, drugie wydaja sie calkiem fajne. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Cardigan świetny właśnie jest, gdyby był rozmiar to bym sobie zakupił Cytuj
mj 13 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 juz dawno otrzymalem bluze 'sickle' z turbokolor, i napisze ze material jest dosc ciekawy, i lezy ok. rozmiar xl. polecam ich ciuszki w kazdym razie, i sam sie zastanawiam nad cardiganem, tylko ciekawe jak lezy pzdr Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Sztajniec. Wszystkie szmaty z Twojego postu mi się podobają. A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była ), teraz tylko koszulki Cytuj
hdx 86 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Są okej moim zdaniem. Przynajmniej nie są jakieś wymyślne, jak ktoś lubi prostotę to w sam raz. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była ), teraz tylko koszulki dobry gust muzyczny, no powiedzmy :ok: ciuchy turbo sa fajowe, ale troche za drogie, imo Cytuj
Logan 79 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Zastanawiam sie nad tą bluzą tylko nie wyświetla mi się rozmiarówka:/ a tak ogolnie to co o niej sadzicie? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 szczerze to srednio mi sie podoba, ale to Ty w niej bedziesz chodzil i to Tobie ma sie podobac. btw jaki koszt ? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 ZAYEBISTA tylko kolor brzydki ,ale kroj jest mega ;] Cytuj
Mati 6 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 sporo sobie wolaja za to, moim zdaniem troche drogo jak na taki ciuch, za 2 stowki pochytalbys cos znacznie ciekawszego, ale to Twoja kasa Cytuj
maciekno 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 niezła, co to za firma/materiał? w piątek jadę po buty, w grę wchodzą tylko i wyłącznie conversy, mam zaufanie do tej firmy Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 frima to na pewno TURBOKOLOR no, za drogo, wlasnie Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 (edytowane) Zastanawiam sie nad tą bluzą tylko nie wyświetla mi się rozmiarówka:/ a tak ogolnie to co o niej sadzicie? Też się na nią czaję, nawet na innym forumie pokazywałem, ale w końcu nie wiem czy kupię (cena). Choć krój zaje'bisty, to fakt ;] BTW - możecie polecić jakiś polski sklep (może być internetowy) z fajnymi spodzienami? Coś w ten deseń? Edytowane 4 grudnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 O ile TK bardzo lubię to właśnie ta bluza mi nie pasuje zupełnie. Kolor słaby, serio. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 grudnia 2008 Dziewczyny koleżanka z pracy ma sklep wranglera i mi załatwiła wyje*^% spodnie za 100zł, w (pipi)e zajeiście leżą, w pasie, jakby chińczyki szyły je dla mnie. A spodnie naprawdę ładne. Dobra inwestycja, będę miał w poniedziałek swój egzemplarz, póki co przymierzyłem. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Wranglery to najch.ujowsze dżinsy jakie kiedykolwiek miałem. W dwóch parach spodni tej firmy w kroku powstała dziura a dodam , że były to jedyne takie przypadki w moim życiu. Ani w jakiś maverickach kiedyś za 80zł ani w lacoste ani w h&m ani w niczym nie spotkałem się z czymś takim. Jednakowoż cieszę się twoim szczęściem ;] Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Myslalem, ze supersklep ma same ciuchy dla ziomali, a jednak udalo mi sie cos znalezc dla siebie. http://supersklep.pl/produkty/43/Sweter_Co...ie__grey/49368/ I pytanie, nosil ktos cos coalition? Sciagacze sie nie rozciagaja zbyt szybko? Nie jest to workowate? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 zgadzam sie. wranglery sa srednie max. levi's i lee, praktycznie innych opcji nie ma. w sensie tak do 3 stow mniej wiecej, bo wiadomo, ze jak kogos stac to se kupic jakies designerskie spodnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi