Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

To se (pipi)a ją kup i przestań smęcić. Która fajna a która nie, serio zależy Ci na opinii ludzi z internetu? A co do samych czapek są całkiem przyzwoite. Full Capy sux.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 460,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Kupię na bank ten sweter i bluzę i zastanawiam się nad jakimiś butkami, może wezmę dunki, ale w sumie te Es'y też zwróciły moją uwagę ;]

1173918645.jpg

1627313075.jpg

2.jpg

2.jpg

Zacne imo.

@Kamaz - srry, MOŻE wezmę dunki, może Supry, może jeszcze coś innego, a może te esy floresy.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Dunki :(

Tez mialem ten cardigan pokarac, ale rozmiaru nie bylo.

Opublikowano

Dunki bierz, wg. mnie dużo lepsze od tych Es :P.

High, mid, low?

edit:

A supra niektóre modele też świetne ma, więc dobra propozycja.

Zobacz i Pumy, First Round model w różnych wariantach.

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

Sweter mi sie za(pipi)iscie nie podoba, bluza mi sie bardzo podoba, pierwsze buty ch...owe, drugie wydaja sie calkiem fajne.

Opublikowano

juz dawno otrzymalem bluze 'sickle' z turbokolor, i napisze ze material jest dosc ciekawy, i lezy ok. rozmiar xl.

polecam ich ciuszki w kazdym razie, i sam sie zastanawiam nad cardiganem, tylko ciekawe jak lezy

pzdr

Opublikowano

Sztajniec. Wszystkie szmaty z Twojego postu mi się podobają.

2240423268_4884d54d6c.jpg

A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była :P), teraz tylko koszulki ;)

Opublikowano

Są okej moim zdaniem. Przynajmniej nie są jakieś wymyślne, jak ktoś lubi prostotę to w sam raz.

Opublikowano
A co do mnie, to wyznacznikiem mojego gustu jest TEN teledysk. Spodnie już mam, buty z początku filmu też, kurtkę kupiłem dzisiaj (wiem, że zima, ale okazja była :P), teraz tylko koszulki ;)

dobry gust muzyczny, no powiedzmy :ok: :)

ciuchy turbo sa fajowe, ale troche za drogie, imo

Opublikowano

2034993644.jpg

Zastanawiam sie nad tą bluzą tylko nie wyświetla mi się rozmiarówka:/ a tak ogolnie to co o niej sadzicie?

Opublikowano

szczerze to srednio mi sie podoba, ale to Ty w niej bedziesz chodzil i to Tobie ma sie podobac.

btw jaki koszt ?

Opublikowano

sporo sobie wolaja za to, moim zdaniem troche drogo jak na taki ciuch, za 2 stowki pochytalbys cos znacznie ciekawszego, ale to Twoja kasa :)

Opublikowano

niezła, co to za firma/materiał?

w piątek jadę po buty, w grę wchodzą tylko i wyłącznie conversy, mam zaufanie do tej firmy

Opublikowano
2034993644.jpg

Zastanawiam sie nad tą bluzą tylko nie wyświetla mi się rozmiarówka:/ a tak ogolnie to co o niej sadzicie?

Też się na nią czaję, nawet na innym forumie pokazywałem, ale w końcu nie wiem czy kupię (cena). Choć krój zaje'bisty, to fakt ;]

BTW - możecie polecić jakiś polski sklep (może być internetowy) z fajnymi spodzienami? Coś w ten deseń?

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
  • Autor

Dziewczyny koleżanka z pracy ma sklep wranglera i mi załatwiła wyje*^% spodnie za 100zł, w (pipi)e zajeiście leżą, w pasie, jakby chińczyki szyły je dla mnie. A spodnie naprawdę ładne. Dobra inwestycja, będę miał w poniedziałek swój egzemplarz, póki co przymierzyłem.

Opublikowano

Wranglery to najch.ujowsze dżinsy jakie kiedykolwiek miałem. W dwóch parach spodni tej firmy w kroku powstała dziura a dodam , że były to jedyne takie przypadki w moim życiu. Ani w jakiś maverickach kiedyś za 80zł ani w lacoste ani w h&m ani w niczym nie spotkałem się z czymś takim. Jednakowoż cieszę się twoim szczęściem ;]

Opublikowano

zgadzam sie. wranglery sa srednie max.

levi's i lee, praktycznie innych opcji nie ma. w sensie tak do 3 stow mniej wiecej, bo wiadomo, ze jak kogos stac to se kupic jakies designerskie spodnie.