Opublikowano 8 grudnia 200816 l Jeden z fajniejszych ciuchów jakie się przez ten temat przewinęły,więc nie dziwne Mam problem mam 106 w klacie przy 175 i nie wiem jaki rozmiar kupić - czar internetowych zakupów...
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Wrazie co mozesz zwrocic. Zdecyduj, czy wolisz miec za dlugie rekawy, czy swiecic sutkami .
Opublikowano 10 grudnia 200816 l sweter przyszedl. Powiedzcie mi, co za je,bany imbecyl robi rozmiarowke, w ktorej na czlowieka 180cm wzrostu pasuje "eSka". Ja pier,dole. Jutro ide odeslac przesylke.
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Czyli co, za duza przyszła? w sumei to, to skejtowski band i ciuchy wieksze nigdy nic nei wiadomo x/
Opublikowano 10 grudnia 200816 l pisze tam rozmiar eM dla gosci _do_ 176cm wzorstu i obwod klatki piersiowej 94-98, czyli teoretycznie powinien byc na mnie za maly i to wyraznie. Sciagaczy on prawie nie posiada, a szycia miedzy rekawami a torsem sa bardziej widoczne niz sie spodziewaielm, poza tym, jest troche ciemniejszy niz na zdjeciach. Tak czy siak chce eske .
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Trza uwazac na ciuchy dla malp, ja kupilem kiedys jakas koszulke z croppa w najmniejszym rozmiarze i potem musialem szukac jakiegos rapa co by mi to kupil, bo wygladalem w tym jak w firance.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l No własnie jak to jest z conversami? Trampki są naprawde kurevsko mocne, a takie buty? Ja swoje ostatnie Consy mam około 1,5-2 lat i jedyne do czego mogę się przyczepić to wytarta skóra na noskach, ale jak pojadę woskiem, to nie widać. Poza tym, nie do zajeżdżenia. A ja do takich co o buty przesadnie dbają, nie należę.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Heh, ja kupilem dres Mke, gdzie jestem duzy , a wygladal jak 4xl. Musialem wymienic na ske, chociaz dalej na mnie wisi
Opublikowano 12 grudnia 200816 l No własnie jak to jest z conversami? Trampki są naprawde kurevsko mocne, a takie buty? Ja swoje ostatnie Consy mam około 1,5-2 lat i jedyne do czego mogę się przyczepić to wytarta skóra na noskach, ale jak pojadę woskiem, to nie widać. Poza tym, nie do zajeżdżenia. A ja do takich co o buty przesadnie dbają, nie należę. o takie miałem i mam - http://allegro.pl/item470703102_converse_v...46_5_30_cm.html jak je kupowałem to płaciłem dwa razy tyle jeszcze wczoraj przyszły nowe gwiazdki, mam nadzieję, że będą równie wytrzymałe
Opublikowano 16 grudnia 200816 l sweter przyszedl, tak jak mowilem, wczesniej jest ciemniejszy niz na fotach z super sklepu, ale mimo to daje rade. Material dobry, tylko sciagacze moglyby mocniej sciskac ; ]. Generalnie jestem zadowolony i polecam. Wrzucam jeszcze "rilfoto". Przestrzegam przed zje,bana rozmiarowka.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l kurwa pewnie bede skurwiela wymieniał (zamówiłem jakos niedawno)... skoro piszesz ze taka z(pipi)ana rozmiarówka - 190 mam to wziąłem XL, a w klacie to mało mam i pewnie bede miał worek na ziemniaki nie szfetr .... w sumie beton, wbijam zeby napisać, że zamówiłem a tu foto ceglastego... musze czesciej tu wchodzić bo widze, że pół foruma ten sweter bedzie miało ...
Opublikowano 16 grudnia 200816 l na 99% bedzie duzo, za duzy. ja ta eske woalbym miec, jeszce ciut mniejsza, a mam 180cm. Przesylka zwrotna upsem 10zl kosztuje.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l moge miec bluze adicolor tego mr.happy za 120 zł, oplaca sie? tylko pewno jest, ze to FAKE
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Na Twoim miejscu tak bym zrobil. Chyba, ze jestes gruby, albo lubisz chodzic w worku. Moze roznica miedzy L a M jest mniejsza miedzy S a M. Nie wiem, w kazdym razie w razie co, nie miej do mnie pretensji ;]
Opublikowano 16 grudnia 200816 l na 99% bedzie duzo, za duzy. ja ta eske woalbym miec, jeszce ciut mniejsza, a mam 180cm. Przesylka zwrotna upsem 10zl kosztuje. Ja całe szczęście zamówiłem mniejszy rozmiar - dziś przyszedł i pasuje idealnie.Także polecam,kawał dobrej szmaty
Opublikowano 16 grudnia 200816 l bylem w cropie i za stowke kupilem sliska bluze ze stojka. fajna, bez zbednych obrazkow, skromna.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l holahola, juz wiem mi sie stamtad zayebiscie podobaja kurtałki, ale to raczej na wiosne takowe, no i mam juz skórzana, wiec watpie bym w nich smigał oto i one: syndrom, 135 zł Za tą cene mozna wyrwać windrunner'a nike, wiec troche sie nie opyla ;] a i jeszcze choruje na to: Turbokolor 159 zł ale tylko XXL została :[ Edytowane 16 grudnia 200816 l przez banny
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Autor a i jeszcze choruje na to: Turbokolor 159 zł ale tylko XXL została :[ Banny oficjalnie przyznaję Ci oskara za najbardziej paskudną bluzę, jaką kiedykolwiek moje oczy widziały w tym topicu i na tym świecie.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l a czego się spodziewałes ? Banny to nasz mały forumowy artysta co ma inniejszy gust ;] A faktem jest, że bluza okropna ...