Mati 6 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 co to za buciwa ? tez chce byc superherosem ;d Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Air Jordany 1, pisałem na GC, nie wierzysz mi? : ( Masz dowód! zobacz link Cytuj
Mati 6 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 to znajdz mi aukcjie z legitami ! XD Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) http://allegro.pl/item505397582_nike_air_j...ove_pakiet.html XD A tak poważnie, to na PFS Kondzior sprzedaje te buty za 320 złociszy, napisz mi tylko na PW rozmiar to do niego zagadam ;] Edytowane 3 stycznia 2009 przez Sztajniec Cytuj
Mati 6 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 nie mam na razie takiej kasy, stara do kamienielomow sprzedam to cos mi wpadnie do kieszeni. ale sa dobre w (pipi), i mysle, ze do lata Ci znac co z nimi a widzial ktos gdzies takie szorty ? jak ma ten hancock na zdjeciu ktore zamiescilem wyzej ? Cytuj
hdx 86 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Porozglądałem się trochę po allegro i znalazłem więcej fajnych spodni, do tego doszła propozycja bannego. Wybrałem Wrangler Jim Narrow&Low: Co prawda drugiego gatunku, ale nowe no i cena IMHO dość atrakcyjna - 140zł. Myślę, że na Wranglerach się nie zawiodę, jak dojdą to powiem coś więcej. Ogólnie bardzo się nimi podjarałem bo kozacko wyglądają Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 to coś na pasku to chyba papierowy obrazek? to coś na pasku to chyba papierowy obrazek? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 nie, to podrobka paska dsquared oczywiscie, jest tylko na pokaz. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Air Jordany 1, pisałem na GC, nie wierzysz mi? : ( Masz dowód! zobacz link Doobre buty, kolorystyka wypas. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) nie, to podrobka paska dsquared oczywiscie, jest tylko na pokaz. Of kors, że to tylko do zdjęcia. Myślę, że lepiej będą się prezentować z moim "babskim paskiem etnies'a": Edytowane 4 stycznia 2009 przez hdx Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 w reserved tshirt i rekawiczki w cottonfieldzie polo longsleeve i bluze Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 O, dorwałeś ten cardigan, gratki . Fajne tiszerty, szczególnie ten fenixa. Turbokolor tee ma fajny kolor w realu i jakość też dobra, dokładnie tą mam xd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Nic mi sie nie podoba [*] tą kce Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 kiedys wkońcu znudzą Ci się takie teesy, Bartek Szatjniec, ten sweter fajny, a jak w rzeczywistosci sie prezentuje? jakosc? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) Nieźle trafiłeś, Banny, akurat ten cardigan zamówiłem dopiero co (a teesy w sumie od niedawno w chacie), jeszcze nie miałem w łapskach, poczekam na przesyłkę i odpowiem : ] Ale myślę, że będzie dobrze, w końcu Turbokolor ;] Edytowane 8 stycznia 2009 przez Sztajniec Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 nowy garniak kupuje dopiero w czerwcu (egzaminy, obrona a potem dwa wesela), ale na ta sesje chcialbym ubrac sie jakos taniej ;] w reserved widzialem fajne kardigany dzisiaj. jak pasuje do siebie zestaw bialej koszuli + krawat i na to czarny kardigan? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 IMO Dobrze , ale niech tan krewat będzie czarny albo przynajmniej ciemny. Ja bardzo lubie taki zestaw sweter V-neck (po polsku w serek) krawat i biała koszula. Garnitur lepszy też na wiosne kupuje , na obronę pracy :1pl: Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 krawat oczywiscie czarny, nie zalozylbym raczej innego Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 I najlepiej wąski, c'nie ;] w sobote moze zrobie zdjecie ostatnich zakupów, teraz czasu nie mam raczej. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Barti, sztajniec, te koszulki wala troche gimbusem, nie sadzicie? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 turbokolor wg. mnie gimbusowy nie jest :< Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Barti, sztajniec, te koszulki wala troche gimbusem, nie sadzicie? Sie znaczy moja Adio? No troche, ale turbo owszem i to bardzo lecz nadal mógłbym je wlożyć jeszcze jestem w czasach nie studenckich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi