Banny 2 656 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 totalnie niekobiece i jeszcze te groszki :o Jak to nie kobiece? Lol, właśnie moim zdaniem na odwrót, ja niestety noszę tylko takie obuwie sportowe, jestem drobna i pewnie śmiesznie wyglądałabym w innych adidasach. Noga wygląda w nich bardzo zgrabnie. Może Ci się tylko wydaje, ale gdybyś zobaczył je na nodze, to zmieniłbyś zdanie. Nie sypnę takim argumentem, bo skoro Ci się nie podoba, to nie będę robiła z tego wielkiej tragedii, to ja w nich będę chodzić ;-) ok, no to czekamy w 'pokaż jak się nosisz' ;D /dziś kupiłem raczej elegancką koszule w paski za 29 zł w top secret, będzie na jakaś uroczystość czy coś hehe Cytuj
wielad 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Ostatnio kupilem : strasznie pedalskie. cale biale i pod koszule mozna zalozyc. ale z tym wzorem na wierzch bym tego nie zalozyl. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Bez wzoru by bylo si nawet Cytuj
Burth 2 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 W związku ze zbliżającą się obroną pracy dyplomowej kupilem taki garnitur casual jak ma Janiak (musicie wyobrazić sobie spodnie do niego zamiast dżinsów) Jestem zadowolony wyglada bardzo dobrze, jaka to marka ? Bytom. Koszt calego garnituru...400zł (po świąteczne wyprzedaże dają radę ;] ). Marynarka wyglada na zrobiona z modnego ostatnio materialu podobnego do zamszu, swoja droga mam taka sama czarna ze scotch'a i jest rewelacyjna do dzinsow czy chinosow, ale spodni z takiego materialu sobie nie wyobrazam Z czego jest ten komplecik ? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 A wiesz, że nawet nie wiem. Generalnie materiał jest dosyć "twardy" i "sztywny". Zapytam w niedzelę. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ostatnio kupilem : strasznie pedalskie. cale biale i pod koszule mozna zalozyc. ale z tym wzorem na wierzch bym tego nie zalozyl. niezle sie odegrales ;] ja mam chociaz rekawy dobre ;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ostatnio kupilem : strasznie pedalskie. cale biale i pod koszule mozna zalozyc. ale z tym wzorem na wierzch bym tego nie zalozyl. niezle sie odegrales ;] ja mam chociaz rekawy dobre ;] nie odgrywam sie, poprostu pisze co mysle, inni co jechali po moim ficie tez wrzucali swoje rzeczy i jak mi sie podobaly to pisalem ze mi sie podobaja, takie sa tu reguły. poprostu uwazam ten rysuneczek za pedalski ale bez niego chetnie byl wzial ta koszulke. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 To jakaś pieczątka. Co w tym pedalskiego? o_O Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 pedalskie może nie, ale chujowizna straszna. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 po domu mozna w tym smigac albo jako podkoszulka pod jakies normalne ciuchy moj ojeciec ma podobna od pierre chyba (droga a rownie chu,jowa) i tez sie lansuje, ale on zaklada dresy i najki do skorzanej kurtki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 @Burth hahaha. Mam kumpla co założył skóre, zielone bojówki i białe adidasy i się lansował w czinkłeczento matki. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 no fakt pedalskie nie ale slowo pedlaskie jest dla mnie synonimem slowa (pipi)owe, wiec poprawie sie i powiem ze hujowe Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 @Burth hahaha. Mam kumpla co założył skóre, zielone bojówki i białe adidasy i się lansował w czinkłeczento matki. co w tym dziwnego? no dobra, skreslić czinkłeczenot ;D Cytuj
mj 13 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 czemu mnie nie dziwi ze ciebie to nie dziwi ;o Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 @Burth hahaha. Mam kumpla co założył skóre, zielone bojówki i białe adidasy i się lansował w czinkłeczento matki. co w tym dziwnego? no dobra, skreslić czinkłeczenot ;D Fajnie masz na chacie jak Cię to nie dziwi Karol O_o Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Jeśli ten 'twój' kolo, to wieśniak i skóra typu 'pilotka z allegro za 100 zł' bojówki rybackie i adidasy adi racer to rozumiem, wiocha i wogole ale, da się tak ubrać 'ładnie' ;]] mój błąd, zapomniałem, w jakim otoczeniu sie obracasz i takie kwiatki sa Cytuj
Burth 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 banny, skora do dresu nijak nie pasuje, nie opowiadaj historii bo jeszcze kogos skrzywdzisz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Jeśli ten 'twój' kolo, to wieśniak i skóra typu 'pilotka z allegro za 100 zł' bojówki rybackie i adidasy adi racer to rozumiem, wiocha i wogole ale, da się tak ubrać 'ładnie' ;]] mój błąd, zapomniałem, w jakim otoczeniu sie obracasz i takie kwiatki sa Bingo ;] Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 mendrek ma prawie taka samą (na tej focie z shotgunem o ile sie nie myle) XD (pipi) NIE (pipi) ŻE TO (pipi)ANY (pipi) MOD MENDREK BO (pipi)NE Z BEKI (pipi). Niech ktoś potwierdzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Dla nowych polecam przestudiowanie tego linka Szotgan boy :potter: miłej zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi