hdx 86 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 No i nie mów, że jak miałeś długie włosy to nie byłeś metalem! Cytuj
Tori 12 Opublikowano 26 lutego 2009 Autor Opublikowano 26 lutego 2009 http://wallpapers.halloween-screensavers.i..._wallpaper8.jpg Tak skojarzyłem z tym filmem. Identyczny kremowy płaszcz wszedł z nową kolekcja Housa. Na początku sprawdziłem czy to aby nie damskie, bo był podejrzanie "zgrabniutki" w pasie. Przymierzyłem i jest na wypasie, ale nie kupowałem od razu, musiałem się z tym przespać. Teraz kiedy jestem 100% pewny łykam go w(pipi)ec. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 fajny a czarny jest? kremowy troche mi nie podchodzi. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 W ci.pke, jak kiedys ogladalem Grin Strit Huligans to wlasnie obczailem, ze fajowy plaszczyk mial ten typek. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 26 lutego 2009 Autor Opublikowano 26 lutego 2009 Czarnym zajarałem się na początku. Fajnie leży i w ogóle, a dla jaj założyłem ten kremowy i coś jakby mnie z nieba pizgło. Tak mi się spodobał. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 bede dzisiaj w manufakturze to przymierze., Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 zaraz pół forum będzie w nim chodzić ^_^ Cytuj
Burth 2 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 fajne, to jest kurtka czy bluza ? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Bluza. Do spodni też się przymierzam, wezme chyba levisy 504 Cytuj
Mati 6 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Matka chrzestna kupila swojemu mezowi sweter Armaniego z kszmiru, ale kupila mu M i sie okazal za maly i wyslala go mi ! ahha ! Za(pipi)isty jest, lkremowy w serek, la mnie bomba no i za darmola ;D Cytuj
Qra 160 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 a ja zawsze myślałem że można w sklepie na inny rozmiar wymienić Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 wczoraj w lumpie zakupiłem saszetke LV za 2 zł tylko trzeba naprawić zamek jeden oczywiscie ,ze fake, ale co tam - ladnie wygląda Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Obiecalem, ze jak kupie, to dam fotke: [sorry ze wymuszony pseudousmiech, ale skacowany jestem mocno;] ] Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 I lezy idealnie, jestem z zakupu wiecej niz zadowolony :-) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Plusik za Justice. ps. do bannego, zmieniłem zdanie o dżastisach! Są <ok> Sam płaszcz naprawdę fajne, ale do dżinsów imo nie pasuje. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Plusik za Krzywo w tle xD No i tak jak mowi Bartek, plaszczyk jest zaje'bisty, ale te dziny nie i do tego nie pasuja ! Sam płaszcz naprawdę fajne, ale do dżinsów imo nie pasuje. +1, plaszcz jest zaje'bisty, ale te dzinsy nie pasuja do niego ! Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Plasz zalozylem tak na syzbkiego, do fotki tylko. Spodnie to Nudie Jeans, ktore bardzo lubie;p Justice to moja religia;) A krzywo to mi kolega nalepil Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 marca 2009 Autor Opublikowano 2 marca 2009 Fajny płaszcz Bartek. Ja swój nabyłem, do tego zamówiłem białe trampko-skejtowskie buty. No i mam pytanie jaki fit Wy byście sobie wyobrażali do takiego płaszcza. Chodzi mi o rozpięty na wiosenną pogodę, co pod spód? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 a ja zawsze myślałem że można w sklepie na inny rozmiar wymienić jak sie ma kase i chrzesniaka ktory nosi dany rozmiar to nie ma potrzeby wymieniac :] Cytuj
Burth 2 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 No i mam pytanie jaki fit Wy byście sobie wyobrażali do takiego płaszcza. Chodzi mi o rozpięty na wiosenną pogodę, co pod spód? taki plaszczyk daje duzo mozliwosci: -casualowa koszula (jakas stonowana, nie czarna), chinosy i jakies cross-overy albo biale sneakery na sznurowki -czapka typu skully taka dluga ze troche zwissa za glowa, bardziej przylegajaca bluza z kapturem (np szara), pod spodem materialowa koszula, szare dziny, jakies najki btw zaraz jade przymierzyc ten plaszczyk Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 marca 2009 Autor Opublikowano 2 marca 2009 A jakbym pojechał takim oldskulem jak ten typ z hooliganów- bluza ala adicolory, tylko cała gładka granatowa + granatowe jeansy + białe buciki? No a ta koszula to masz na myśli jakąś elegancką? ale skończyły się czasy WYKASANYCH koszul i raczej wypadałoby ją wkasać. Przejdzie takie coś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi