Opublikowano 8 marca 200916 l Na sportowo nosimy się na sali, tudzież boisku. Nie straszmy ludzi Edytowane 8 marca 200916 l przez tomsecret1993
Opublikowano 8 marca 200916 l no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^
Opublikowano 8 marca 200916 l no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ) http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;]
Opublikowano 8 marca 200916 l no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ) http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;] Model dobry, ale mnie całkowicie białe buty nie przekonuję. Sam jestem pedant i każde zabrudzenie by mnie denerwowało. Ale biała od boku podeszwa to dla mnie podstawa dobrych buciszy. Rzuca się w oczy, dobrze wygląda a łatwo wyczyścić. A obecnie myślę o tych dziadach: http://allegro.pl/item567492567_adidas_sup...zja_roz_42.html
Opublikowano 8 marca 200916 l Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem. PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;(
Opublikowano 8 marca 200916 l Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem. PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;( true te czapeczki byly modny za jordana kazdy taka mial
Opublikowano 9 marca 200916 l Takie trochę śmieszne te buciwa. Za prawie 200 stówki, to można wyrwać coś lepszego.
Opublikowano 9 marca 200916 l bez lyzwy by ladniej wygladaly. Sa oklepane, ale nie chce hejtowac, bo moim zdaniem niezle sie prezentuja:) A ja dzis odebralem: Hrhr
Opublikowano 9 marca 200916 l Dużo ludzi widuję ostatnio w takich(w sensie - w tym stylu) kapeluszach, no ale dobry jest. Tyle że krata, więc chyba do wszystkiego nie ubierzesz(ale ja tam kapeluszy nie noszę, więc nie wiem). Edytowane 9 marca 200916 l przez Khadgar
Opublikowano 9 marca 200916 l z calym szacunkiem, mi nie podchodzi - jesli chodiz o kapelsuze, wole klasyke
Opublikowano 9 marca 200916 l Kupilem po pijaku na allegro Myslalem, ze bedzie gorzej, od czasu do czasu sie na imprezke zalozy. A i tak musze kupic Goorin Bros'a <3
Opublikowano 9 marca 200916 l Szukalem czegos kremowego/piaskowego, ogolnie jasnego, ale w koncu chyba kupie te kurtalke xD Uwaga, na zdjeciu nie ja ! Edytowane 9 marca 200916 l przez Sztajniec
Opublikowano 9 marca 200916 l Dzisiaj kupiłem Nosisz damskie buty? @Sztajniec: sie kur.wa na jakimś bananie jukendensowym wzorujesz Jakby ta kurtka nie miała fensi czerwonego wzorka- pomyślałbym, że to najzwyklejsza robolska szmata.
Opublikowano 9 marca 200916 l no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^ E tam gadasz ;p. Ja mam dresy szare (takie: http://www.skate-europe.com/details/58346-...el_polska.html) i jakiś zielony top do tego plus białe buty i nie jest źle ;] Fakt, że nie chodzę tak często, ale się zdarza bo bardzo wygodny strój.
Opublikowano 9 marca 200916 l Te szare są jeszcze w miarę, ale te na obrazku powyżej fatalne Ale to moje zdanie, nie każdy musi je podzielać. Najkacze są super! Sztajniec, nie kupuj tej kurtki, nie bierz przykładu z kolegi ;f