Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Oł szit fak, "sportowiec"

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 463 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
59033-1.jpg

no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE

ale to to samo prawie :P

Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^

Opublikowano

Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ;)

:))

http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html

czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane

ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;]

Opublikowano

Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ;)

:))

http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html

czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane

ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;]

Model dobry, ale mnie całkowicie białe buty nie przekonuję. Sam jestem pedant i każde zabrudzenie by mnie denerwowało. Ale biała od boku podeszwa to dla mnie podstawa dobrych buciszy. Rzuca się w oczy, dobrze wygląda a łatwo wyczyścić. :)

A obecnie myślę o tych dziadach:

http://allegro.pl/item567492567_adidas_sup...zja_roz_42.html

Opublikowano

superstar kozak, ale te akurat brzydkie strasznie

Opublikowano

Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. :) A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem.

PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. :) Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;(

Opublikowano
Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. :) A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem.

PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. :) Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;(

true te czapeczki byly modny za jordana :D kazdy taka mial :D

Opublikowano

Takie trochę śmieszne te buciwa. Za prawie 200 stówki, to można wyrwać coś lepszego.

Opublikowano

Na przykład modne w tym sezonie kalosze.

Opublikowano

bez lyzwy by ladniej wygladaly. Sa oklepane, ale nie chce hejtowac, bo moim zdaniem niezle sie prezentuja:)

A ja dzis odebralem:

33eqxkm.jpg

Hrhr

Opublikowano

Dużo ludzi widuję ostatnio w takich(w sensie - w tym stylu) kapeluszach, no ale dobry jest. Tyle że krata, więc chyba do wszystkiego nie ubierzesz(ale ja tam kapeluszy nie noszę, więc nie wiem).

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Kupilem po pijaku na allegro :) Myslalem, ze bedzie gorzej, od czasu do czasu sie na imprezke zalozy. A i tak musze kupic Goorin Bros'a <3

Opublikowano

Szukalem czegos kremowego/piaskowego, ogolnie jasnego, ale w koncu chyba kupie te kurtalke xD

vr97hx.jpg

Uwaga, na zdjeciu nie ja !

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

rozbawilo mnie to zdjecie, wygladasz jak ciapa : )

Opublikowano
Dzisiaj kupiłem NIKE_CAPR_RAMKA_314965117_.jpg

Nosisz damskie buty?

@Sztajniec: sie kur.wa na jakimś bananie jukendensowym wzorujesz :/ Jakby ta kurtka nie miała fensi czerwonego wzorka- pomyślałbym, że to najzwyklejsza robolska szmata.

Opublikowano

Kubaa, ale to nie on.

I to nie sa damskie buty, predzej unisexy :)

Opublikowano
59033-1.jpg

Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^

E tam gadasz ;p. Ja mam dresy szare (takie: http://www.skate-europe.com/details/58346-...el_polska.html) i jakiś zielony top do tego plus białe buty i nie jest źle ;] Fakt, że nie chodzę tak często, ale się zdarza bo bardzo wygodny strój.

Opublikowano

Te szare są jeszcze w miarę, ale te na obrazku powyżej fatalne :/ Ale to moje zdanie, nie każdy musi je podzielać.

Najkacze są super!

Sztajniec, nie kupuj tej kurtki, nie bierz przykładu z kolegi ;f