Sztajniec 18 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Na zdjeciu nie ja, moze od razu zaznacze, zeby nie bylo nieporozumien A co do kurtki, coz mi sie podoba i tyle ;] Choc nie mowie, ze wezme ja na pewno, jeszcze pare dni szukania i zastanawiania sie, ale niewykluczone, ze wlasnie ja kupie. Edytowane 9 Marca 2009 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Te szare są jeszcze w miarę, ale te na obrazku powyżej fatalne Ale to moje zdanie, nie każdy musi je podzielać. W rzeczywistości tak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Te szare prezentują się o Niebo lepiej. Nawet już mi się zaczynają podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To ja dla kontrastu powiem że ostatnio nabyłem czerwone dżinsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To ja dla kontrastu powiem że ostatnio nabyłem czerwone dżinsy. do tego zółta koszula ogol glowe na lyso załóż okulary i bedziesz jak jurek owsiak Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 W sumie jestem pozytywnie zaskoczony bo kupiłem je za jakieś 80 zł w Zarze, a spodzień naprawdę daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 BoRZe nienawidze tych aleternatywnych pedałów w czerwonych rurkach i arafaktach. Mam nadzieje, że u ciebie to tak nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ...a do tego baletki..? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 raczej vans'y 'slip on' w stylową kratę Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Nie posiadam arafatki ani vansów. Baletek też nie. Edytowane 10 Marca 2009 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) To <ok> Edytowane 10 Marca 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ale chociaz malujesz sie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^ E tam gadasz ;p. Ja mam dresy szare (takie: http://www.skate-europe.com/details/58346-...el_polska.html) i jakiś zielony top do tego plus białe buty i nie jest źle ;] Fakt, że nie chodzę tak często, ale się zdarza bo bardzo wygodny strój. Jak można za zwykle dresiwo dać 200 złotych o_0 na każdym ryneczku kupisz takie za 2 dyszki. A ja ostatnio kupiłem w lumpie za 4 zł, czarne, nowe z metką, zamiast dawać 209. Za pozostałe 205 złotych mam street fightera IV i z dziewczyną na Watchmen poszedłem. Dresy z dwie stówki, w głowach sie popierdoliło. Edytowane 11 Marca 2009 przez el becetol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 http://www.jeans-online.pl/product_info.ph...m-pattern-shirt se zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 niedawno zamówilem cos podobnego jak te spodnie nei wiem czy takie beda slimy, wolalbym nie te co zamowilem to wrangler 2frz, ale nie moglem znalezc wlasciwej foty w necie. a na zdjeciu mickey z the cool kids Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Też będziesz tak chodził z pupą na wierzchu? O0 Co do samych jeansów, spoko kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 hehe, nie no z ta pupa to jeszcze nie wiem 8) a co do koloru, to moje chyba będą bardziej z niebieskim odcieniem, roznie to na tym allegro ludzie zdjęcia robią jak dojda to zaprezentuje oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W takim razie czekam z niecierpliwością, bo wydają się interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^ E tam gadasz ;p. Ja mam dresy szare (takie: http://www.skate-europe.com/details/58346-...el_polska.html) i jakiś zielony top do tego plus białe buty i nie jest źle ;] Fakt, że nie chodzę tak często, ale się zdarza bo bardzo wygodny strój. Jak można za zwykle dresiwo dać 200 złotych o_0 na każdym ryneczku kupisz takie za 2 dyszki. A ja ostatnio kupiłem w lumpie za 4 zł, czarne, nowe z metką, zamiast dawać 209. Za pozostałe 205 złotych mam street fightera IV i z dziewczyną na Watchmen poszedłem. Dresy z dwie stówki, w głowach sie popierdoliło. No mówię, że nie kupię takich, bo szukałem. Owszem dresy są, ale takie normalne. Mi chodziło o sporo luźniejsze ;]. Zresztą jak kogoś stać i nawet 2 tys za dresy dać to o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zresztą jak kogoś stać i nawet 2 tys za dresy dać to o co chodzi? stara śpiewka ale racja w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Ma prawo kupić (pipi) za milion dolarów, a ja mam prawo sie z tego śmiać. Elo elo. Btw. (wyolbrzymiona ironia w celu zaobrazowania specyficznego przebiegu tej dyskusji) Miejsce: Temat o kupionych ostatnio ciuchach i opinach o nich: Bohaterowie: kąsolomaniak a i kąsolomaniak b Akcja: a) patrzcie kupiłem sobie gumofilce za 600 zł, fajne nie? dajcie opinie! b) nie podobają mi sie i są za drogie. a) ty zawistny polaczku stać mnie to i sobie kupie i chuj ci do tego. Moge nawet dać 5 tysi za gumofilce i chuj ci na imie! Po chuj sie wypowiadasz, zajmij sie sobą! Prosił cie ktoś o zdanie, chuju???? Edytowane 11 Marca 2009 przez el becetol Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Nie w ten sposób. Wklejając to co właśnie nabyłem mam zamiar przeczytać opinię na temat danej rzeczy a nie jej ceny ;]. Zresztą pisałem już, że szukałem na bazarach i takich dresów jakich chciałem nie znalazłem więc po prostu odpisywanie, że na bazarze są tańsze mija się z celem. ;] Dla mnie taka cena też jest trochę duża, ale trudno. Szukałem tańszych nie znalazłem, to wysupłałem ten hajs. A czy to dresy czy jeansy to dla mnie różnicy nie ma. Edytowane 11 Marca 2009 przez asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ja pierdziele jak ktos chodzi w dresach to niech sobie kupuje takie z najwyzszej polki. dla mnie tez glupie jest wydawanie kilka ladnych tysiecy na garnitur, skoro ja zakladam go raz do roku (w 2008 mialem nie mialem na sobie calosci ani razu, tylko marynarke zarzucam na egzaminy), wiec mam taki z sunset suits za 600 peso z wyprzedazy posezonowej. gdybym pracowal w garniturze, lub studiowal powazniejszy kierunek i mial wiecej egzaminow, nie omijal pogrzebow i wesel to pewnie bym zainwestowal. ale nie najezdzam na nikogo, ze kupil drozszy bo nie widze w tym nic dziwnego. tak samo dresy. u mnie w sklepie tez wisza np. spodnie dresowe nike za 250 peso i ludzie je kupuja bardzo czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 jak dla mnie to w ogóle dresy nie są kul ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Chyba wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi