Konar. 15 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Post Wujka właśnie mi przypomniał że nie pokazywałem ostatnio zakupionej bluzy, również z Mass'a Może niedługo pokaże ją na sobie w formie fit'a, ale najpierw muszę jeszcze jakieś spodnie i buty (Nike AF1 ) nowe do niej dokupić Cytuj
Gość Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) klik kupilem, zaje.biscie wygodne Edytowane 22 marca 2009 przez Gość Cytuj
wielad 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 czemu jedne maja czarne a drugie czerwone sznorowki? Cytuj
Gość Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 W pudelku jest komplet czarnych i czerwonych sznurowadel, jak ktos chce to moze nosci nawet tak jak na obrazku. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 dzis bylem w szadolkach, ale dopiero jutro pofoce zdobycze levis za 99 zł rzadzi ;DDDDDDDDDDDD Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 levis za 99 zł rzadzi ;DDDDDDDDDDDD Farciarz, kierwa Ziomek ze dwa tygodnie temu dorwal Levis'y za 99 zlotych z outletu w Toruniu, mialy male przetarcie mniej wiecej nad lewa kieszenia (ktorego i tak nie widac bo to miejsce jest zawsze zakryte bluzka/kurtka itd) Za tydzien wybieram sie do Torunia, odwiedze ten outlet i tez licze, ze cos dorwe Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 chodzi o ten outlet na woli zamkowej? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) Ta, dokladnie o ten ;] Edytowane 22 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 tam jest bieda az piszczy. bylem kilka razy i nigdy nic nie wpadlo mi w oko nawet na sekunde. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) kurde chyba sie przekonam do tych outletow, zna ktos jakis w woj. łódzkim? chcialbym zobaczyc jak to wyglada i zrobic rozpoznanie, moze cos kupie Edytowane 22 marca 2009 przez wielad Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Post Wujka właśnie mi przypomniał że nie pokazywałem ostatnio zakupionej bluzy, również z Mass'a Ja mam taka na wiosne jeszcze, hehehe. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 tam jest bieda az piszczy. bylem kilka razy i nigdy nic nie wpadlo mi w oko nawet na sekunde. No mozliwe, ale musze sam to obczaic, bo jak mowilem, kumpel dorwal tam Levisy za niecala stowke, a na forumingu innym jak pytalem to tez goscie polecali Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Post Wujka właśnie mi przypomniał że nie pokazywałem ostatnio zakupionej bluzy, również z Mass'a Ja mam taka na wiosne jeszcze, hehehe. Ale stolec, kolorowy O-O Cytuj
Qra 160 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 A propos outletów, odwiedziłem w końcu Diesla w Katowicach. Gó.wno totalne, nie wiem skąd biorą te ciuchy :f Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) okej here is some pics of my old/new stuff *wrangler 2frz muddy water *wrangler slim jim corrot (mialy byc bviale ale dostalem bezowe brudne ) *levi's blue (nie wiem jeszcze jaki model dokladnie) *h&m, cubus, j&j tees *h&m no, to by było na tyle, sprzedalem ciotce obraz wiec kasa byla teraz tylko vans era/authentic i jestem happy Edytowane 24 marca 2009 przez banny Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 no, to by było na tyle, sprzedalem ciotce obraz wiec kasa byla teraz tylko vans era/authentic i jestem happy Nie wiem co ty za obrazy cioteczce opylasz banny, ciuchy spoko, ino mi sie paski juz przejadly a ploty po bazarach chodza, ze w tym roku na wiosna/lato paseczki nie beda trendi - i tak jak wielu nie zalozy mojej jasnej bluzy w szlaczki tak ja bialych spodni bym nie ubral, chyba, ze na white sensation sie szykujesz tegoroczna. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 kurde bo chcialem miec biale rurki takie na latoo, a zdjecie na aukcji troche inne bylo i teraz mam jakies koloru ecru na wypady jakies wakacyjne moga byc, jak nie przejda, to najwyzej do roboty zostawie xd. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 kurde bo chcialem miec biale rurki takie na latoo, a zdjecie na aukcji troche inne bylo i teraz mam jakies koloru ecru na wypady jakies wakacyjne moga byc, jak nie przejda, to najwyzej do roboty zostawie xd. Nie no, banny ja nie krytykuje bo zaraz wpadnie zurnalista Lukasz i powie "ze z moim outfitem to ja sie wypowiadac nie moge", ale zwyczajnie biale spodnie to mi sie z rybaczkami u mojej panny kojarza. No offence. Zreszta nigdy nie wiedzialem nawet jakie buty i gore stroju ubrac do bialych spodni. O_o Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Ja znalazłem w szafie oldschoolwe białe wranglery, ale boje się ich ubierać. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. Edytowane 24 marca 2009 przez _Be_ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Ja znalazłem w szafie oldschoolwe białe wranglery, ale boje się ich ubierać. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. Jak lacoste to ja tez chce ale biala koniecznie! Polecajcie bo ceny... Zabijaja. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. na allegro same podroby w sumie. musisz liczyc sie z wydatkiem ponad 300 peso. http://fashioncorner.pl/Polo_Lacoste_2009_z-241.html i poradnik: https://fashioncorner.pl/index.php?news=show&news_id=7 Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Ja znalazłem w szafie oldschoolwe białe wranglery, ale boje się ich ubierać. Łe, bez sensu, boisz sie opinii innych ludzi? BTW, w sobote poszedlem do klubu w kapeluszu, mieszkam w miescie ~50k mieszkancow - 'patrz, gosc w kapeluszu', zabawnie bylo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi