Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Hmm dziwne to jest narobię sobie obciachu tylko, zależy cobym dobrał do tego. Problem jest z butami mam praktycznie same elo skejty. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. na allegro same podroby w sumie. musisz liczyc sie z wydatkiem ponad 300 peso. http://fashioncorner.pl/Polo_Lacoste_2009_z-241.html i poradnik: https://fashioncorner.pl/index.php?news=show&news_id=7 Dzięki. Na jedna moge się szaprnąć. Wiesz w jakich sklepach można dostać w polszy? W galeriach jakiś czy coś. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Banny - spoko calkiem, te Levi'sy sa przemocne. Lacoste i Fenix zawsze na plus, wiadomka ;] Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Hmm dziwne to jest narobię sobie obciachu tylko, zależy cobym dobrał do tego. Problem jest z butami mam praktycznie same elo skejty. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. na allegro same podroby w sumie. musisz liczyc sie z wydatkiem ponad 300 peso. http://fashioncorner.pl/Polo_Lacoste_2009_z-241.html i poradnik: https://fashioncorner.pl/index.php?news=show&news_id=7 Dzięki. Na jedna moge się szaprnąć. Wiesz w jakich sklepach można dostać w polszy? W galeriach jakiś czy coś. LOL Oo Wy za dużo kasy macie? 330 zł na zwykła koszulke?? Tip życiowy: Kup soobie polówke Reeboka z allegro za 30 zł: http://photos01.allegroimg.pl/photos/orygi...74/89/591748951 nie będziesz miał małego krokodylka na piersi, ale za to 3 stówy w portfelu Edytowane 24 marca 2009 przez Hubi. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 tip życiowy: nie kupuj mercedesa, bierz vw nie będziesz miał wyje.banej fury z gwiazdą na masce, ale za to 200tys. w portfelu geez, nie o to w tym chodzi, Hubi Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 raz nie zawsze, polo lacoste sa swietne i tez chce sobie w wakacje jedna kupic. stac mnie, pracuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Chodzi o jakość, a i ludzie na Ciebie patrzą jakoś inaczej jak masz krokodylka. I nikt mi nie powie, że przy pierwszym kontaktcie nie liczy się dobre wrażenie. Jedna na wakacje? Raz się żyje. XD Edytowane 24 marca 2009 przez _Be_ Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Ja znalazłem w szafie oldschoolwe białe wranglery, ale boje się ich ubierać. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? na szmatach. Zamiast płacić 500zł, zapłacisz 5 . Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 NO ok, jakość, ale wątpie żeby aż tak się różniła pod tym względem, żeby płacić za nią 300 zł więcej. Raczej chodzi o małego krokodylka na piersi.... Kiedyś miałem polo Lacoste, kupione w ciuchlandzie za 15 zł. Koszulka jak koszulka. Może i oryginał, nie sprawdzałem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 NO ok, jakość, ale wątpie żeby aż tak się różniła pod tym względem, żeby płacić za nią 300 zł więcej. Raczej chodzi o małego krokodylka na piersi.... STary, majac na sobie polo la coste nawet Soniak mialby tone rispektu wsrod forumowiczow! Cytuj
mj 13 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 te koszulki sa fajne, lecz odkad zaczela je nosic bananowa mlodziez w wiksiarskich klubach staly sie troche nie wiem jak to napisac... przereklamowane ? i jak ktos mysli ze kupi respect za 300 zlotych to jest w grubym bledzie pozdrawiam Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 http://www.drjays.com/shop/G4-V42385-R3572/lacoste.html Tutaj sa polowki lakosta za 80-90$ Korzystalem juz ze stronki i nie wysylaja podrobek. Czy maja zielona nie wiem, nie patrzylem. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Gdzie Cafe Snob ? już <ok> Coś muszę napisać niedługo. Dzięki za zainteresowanie, mam motywacje EOT Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Nie chodzi o kupienie respektu, ale zawsze ludzie patrzą przychylniej na Ciebie jak jesteś ubrany w coś co kosztowało 300złoty niż 30zł. Logiczne. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Nie chodzi o kupienie respektu, ale zawsze ludzie patrzą przychylniej na Ciebie jak jesteś ubrany w coś co kosztowało 300złoty niż 30zł. Logiczne. dobre Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 to powinno raczej brzmieć: "...ale ludzie patrzą przychylniej na Ciebie, jak masz krokodylka na piersi, niż jakbyś nie miał tam nic." Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek Cytuj
Qra 160 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 tak, wiemy w royal collection są, jak ktoś nie chce w sieci kupować Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek Cwana gapa z Ciebie. Jeśli jedna kosztuje 30zł a Ty byś miał do wydania 300zł a kupiłbyś tylko 8 to znaczy, że zostałoby Ci 60zł ecie pecie. Co byś za nie zrobił ? Kupił np. kilka kilogramów ziemniaków ? Bo po co kupować np. pizze jak można jeść ugotowane ziemniaki. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 dobrze powiedziane. w sumie spoko, ze niektorzy stad nie pisza za duzo w dziale o samochodach. "kupilem fiata punto, po co przeplacac, samochodzik jezdzi, jest fajnie i malo pali" Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek Cwana gapa z Ciebie. Jeśli jedna kosztuje 30zł a Ty byś miał do wydania 300zł a kupiłbyś tylko 8 to znaczy, że zostałoby Ci 60zł ecie pecie. Co byś za nie zrobił ? Kupił np. kilka kilogramów ziemniaków ? Bo po co kupować np. pizze jak można jeść ugotowane ziemniaki. To nawet ja bywalec bazarku potwierdzam, wole kupic polowezke lacoste i generalnie na koszulkach/bluzach i spodniach nie bede oszczedzal. Buty w moim wypadku to pomylka, za szybko sie psuja. ;\ Aha - latwiej sie du.py rwie majac polo lacoste, postawiony kolnierzyk i saczac szklanke danielsa OBOWIAZKOWO OBROCONYM NAPISEM NA SZKLANCE W STRONE PARKIETU - ze wiocha bo kolnierzyk w klubie postawiony? A je.b.a.c, zwrocic uwage, pic drogie rzeczy i pi.z.d.a. ;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) w takiej polowce od lacoste pochodzisz dluzej bo nie spierze sie po pierwszym praniu jak szmata z New Yorkera, uwazam ze kupowanie drozszych rzeczy a jakosciowo bardzo dobrych jest bardziej oplacalne niz kupowanie taniochy, bo co z tego ze kupie buty za 100zl jak po 2 miesiacach nie beda nadawac sie nawet do przezucania gnoju, wole wydac te 300zl na buty lub spodnie a nosic je dluzej. ale ciekawostka: kolega kupil sobie wlasnie poloweczke lacoste, nie pamietam gdzie chyba w wawie lub poznaniu jakies kilka lat temu, polowka zniszczyla sie po pierwszym praniu, okazalo sie ze ubrania trzymali w wiglotnym magazynie i ubrania ktore tam lezaly "sparcialy" nie wiem czy to tak sie fachowo nazywa, ale mozna ja bylo drzec w rekach naszczescie poszedl do sklepu przeprosili go i wymienili na nowa i jeszcze jakis gratis dorzucili Edytowane 25 marca 2009 przez wielad Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Widzę, że znasz bardzo wpływowych ludzi. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 dobrze powiedziane. w sumie spoko, ze niektorzy stad nie pisza za duzo w dziale o samochodach. "kupilem fiata punto, po co przeplacac, samochodzik jezdzi, jest fajnie i malo pali" Poorównanie z dupy. Trafniejsze by było "Kupić fiata punto lub kupić fiata punto ze znaczkiem abartha i naklejką Pioniera na szybie". Nie wiem co się uczepiliście tej jakości, tak jakby wszystkie inne koszulki, nie z Lacoste'a rozpadały się po tygodniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi