Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Właśnie nabyłem http://www.allegro.pl/item607569789_adidas...80_vintage.html
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l hehe no a do tematu to jak sprzedam pare rzeczy wezme sobie jakas czapeczke moze na lato mysle o tirowkach
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l odnosnie tirówek to jak dolar byl tani kupilem na ebayu oną tirówke za 60pln z przesyłką
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l mnie sie wydaje, ze to fullcapa jest, tirowka to inaczej fidelka czyli takie cus: http://www.bigdeal.pl/images/!MANTO/2009/MNC901_BLK.jpg chociaz moge sie mylic :F
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Tirówka czy inaczej truckerka ( sic) ma siatkę z tyłu. To co dałeś to patrolówka.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Mi to wygląda na coś pomiędzy fullcapem, a tirówką właśnie. Ogólnie fajna czapeczka. Sam bym kupił coś nowego z daszkiem.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l odnosnie tirówek to jak dolar byl tani kupilem na ebayu oną tirówke za 60pln z przesyłką moc moc moc ;]
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l Odwiedź moją stronę niedawno zamówiłem, w sam raz na lato Mam taką samą, ale ja swoją wygrałem w konkursie
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l Odwiedź moją stronę niedawno zamówiłem, w sam raz na lato Do bólu przeciętna.
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l nie chciałem żadnej wyszukanej, po prostu miała byc biała bez bijących w oczy znaczków. W tym przypadku jest jak sam napisałes przecietna i taka miała byc nie szukałem koszulki z ch.uj wie czym na przodzie żeby sie polansic. edit: jakos tak wyszlo że wpadla mi w oko, no i tez nadaje sie do klubu młócki Edytowane 17 kwietnia 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l zamwil ja tylk odaltego ze przecena lepiej bylo cos innego kupic Piłeś?
Opublikowano 18 kwietnia 200915 l niom ale nadal mysle tak samo. za te 39 peso to wolalbym w kroptalnie chocby cos kupic niz to
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l odpowiednio zestawiona, mega na wiosne/lato chcialbym uzyskać taki efekt: koszula/odpowiedni tees i marynarka z podwinietymi rekawami - dla mnie super Edytowane 21 kwietnia 200915 l przez banny
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Nie szkoda Ci tak katować te biedne rękawy? ;( Od koszuli to rozumiem...
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l odpowiednio zestawiona, mega na wiosne/lato chcialbym uzyskać taki efekt: koszula/odpowiedni tees i marynarka z podwinietymi rekawami - dla mnie super tak to mozesz wyjść ale na impreze na jahcie chciałbym sie przyczepic, ale cholera bardzo podoba mi sie ten fit mimo że wole cos bardziej zwykłego Edytowane 22 kwietnia 200915 l przez Plugawy