Blok 6 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 byłem dzisiaj szukać czarnych, normalnych, prostych koszul do chodzenia na codzień. to jest po prostu nie do pomyślenia, jaka cyrkowa moda jest w sklepach. wszędzie jakieś znaczki, kolorowe nitki, kieszenie, szlaczki, loga, naszywki. chcę po prostu 3 bawełniane koszule z długim rękawem w różnych odcieniach czarnego, najlepiej bez żadnych kieszeni. już prostszych wymagań mieć nie można, niestety nie wg producentów ubrań. pocieszam się tym, że to był outlet, może w normalnych sklepach sytuacja nie prezentuje się tak tragicznie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 To gdzie Ty ty koszyl szukałeś? W "Smyku" i "Trollu"? Powaga da rade o zwykłą koszulę w byle Croppie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Zamierzam nabyć krotkie spodnie i pare koszulek, zamierzam przy tym zachować męskość, nie chce wyglądac jak emo-pedał, ale z kolei chce moć podrywać 18nasto letnie dziewczęta. Co się teraz nosi Panowie? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 krótkie spodnie - imo bojówki moro xD Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 A coś innego? Moro jest gejowe. tysiące żołnierzy służących naszemu krajowi poczuło się zażenowanych a tak na serio fajne są krótkie spodenki wzorowane na spodnie od garniaka, czyli wzór spodenki do kolan w pionowe paski powiedzmy, jak znajdę fote to wkleję jutro. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Ale oni muszą w tym biegać i dostają za to żołd, ja nie lubie. A Ty mi lepiej powiedź gdzie kupie takie coś, bo zdjęcia widziałem google;] Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) ja kiedyś wyrwałem w reporterze takie brązowe w delikatne niebieskie paski i do tej pory je mam, ale widziałem tez fajne w reserved albo HM w jack&jones tez podobne widzialem, musizz poszperac. ale w szara kratkę tez niezłe zwłaszcza z białymi butami dobrze się prezentują. jedne z niwielu jeansowych ktore mi sie podobaja. Edytowane 2 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Qra 160 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 te jeansy hilfigera makabrycznie brzydkie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Haha, wyglądają jak polączenie sztruksu i dżinsu ( widziałem taki wynalazek) jezus siara na maksa. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Najlepsze są ostatnie nie wstydził bym się ich wśród ludzi . Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 mialem na oku zaje.biste krotkie spodenki lee, ale odrzucil mnie ich koszt 320 peso. w zamian za to kupilem sobie za 85 na allegro z h&m takie proste zwykle dzinsowe http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0509/62311770812b9.jpg plus odlozone w sklepie mam takie luzniejsze quiksilvera, ale nie mam foto pod reka. jak juz kupie to zapodam, takie wakacyjne troche. w sumie razem wyjdzie tyle co za te lee, wiec nie zaluje. miedzy takimi sie waham Cytuj
Manor 645 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 muszę się przejść do H&M, właśnie takich krótkich jeansowych spodenek potrzebuję. edit: ja szare, potem kraciaki. Pierwsze odpadają. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) mialem na oku zaje.biste krotkie spodenki lee, ale odrzucil mnie ich koszt 320 peso. w zamian za to kupilem sobie za 85 na allegro z h&m takie proste zwykle dzinsowe http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0509/62311770812b9.jpg plus odlozone w sklepie mam takie luzniejsze quiksilvera, ale nie mam foto pod reka. jak juz kupie to zapodam, takie wakacyjne troche. w sumie razem wyjdzie tyle co za te lee, wiec nie zaluje. miedzy takimi sie waham ale to co tu pokazałeś to są shorty do pływania z tego co widzę. przyznaje hilfingery sa tragiczne nie zwróciłem uwagi na ten szturks:/ ale ostatnie chyba sam sobie zamówię bo bardzo mi się podobają. Edytowane 3 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 mam takie same jak te szare, tylko w innym kolorze, i kupilem je do plywania Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 jak chcecie szorty do plywania to mam na opchniecie cropp xl 25 zł z wysylka ;d za duze sa na mnie ;[ Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 chodzenie po ulicy w shortach do pływania jest trochę .... głupie? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 latem to kto na to uwage zwraca? ;O Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 trochę różnica jest ja rozumiem gdzieś na plaże czy jeziorko to nie ma problemu ale iść w shortach powiedzmy na miasto to trochę wsią mi to trąci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi