Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość lukasz
duzo ludzi? ceny? :)

Ludzi pełno, ale głównie na damskim dziale. Podejrzewam, że po tym pierwszym rzucie w kwietniu, wiele osób mogło myśleć, że to też tylko dla kobiet będzie.Na męskim bardzo mało osób spokojnie mogłem sobie wybrać co chciałem i nawet przymierzyć. Przy CdG nie było takiej możliwości ;] Spodenki i sweter łącznie kosztowały 300zł. Btw. będe chyba sprzedawał okulary z tej kolekcji więc stay tuned, bo cena pewnie niska będzie (W sklepie 120zł).

Gość lukasz
Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba?

Można tez się normalnie ubierać.Serio.

Mnie naprawdę nie interesują twoje skejtowskie przemyślenia. Zachowaj je dla ziomów spod trzepaka.

Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba?

Mnie naprawdę nie interesują twoje skejtowskie przemyślenia. Zachowaj je dla ziomów spod trzepaka.

Czyz to nie Ty szalales za HG i innymi PROSTO?

Gość _Be_

O tak jestem ci'pą bo znam jakie firmy robią przyzwoite ciuchy, a nie siedze w flaneli z lumpa i brudnych, wytartych dżisach z pomocy dla powodzian. Stary weź się ograrnij i nie rób się na jakiegoś maczo-jaskiniowca co to zęby myje i płucze jackiem danielsem.

Edytowane przez _Be_

Aleś doje.bał xD

Do skejta to mi sporo brakuje,nie nawidzę tych wszystkich trampek,cichobiegów,etnisów i innego skejtowego tałatajstwa.Większość z rzeczy pokazywanych w tym dziale powoduje u mnie wybuch śmiechu.

Ale to nie znaczy,że wychodzę na miasto jak półdebil w spodniach z ćwiekami w których chodziła moja siostra w latach 90-tych.

Serek może być,ale takiego pstrokatego w paski to bym raczej nie kupił.

O tak jestem ci'pą bo znam jakie firmy robią przyzwoite ciuchy, a nie siedze w flaneli z lumpa i brudnych, wytartych dżisach z pomocy dla powodzian. Stary weź się ograrnij i nie rób się na jakiegoś maczo-jaskiniowca co to zęby myje i płucze jackiem danielsem.

nie znasz, więc (pipi)j, dosłownie bo widzę, że napinka u Ciebie i żyłka już dawno minęły się z powołaniem. Wrzuć na luz i nie bierz wszystkiego do serduszka drogie dziecko. (pipi)a - znajdź mi kogoś kto siedzi w takim ficie jaki podałeś.. :f

Btw. Danielsa nie piję bo siki nie dla mnie.