Banny 2 656 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 duzo ludzi? ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 wiem ,malo stylowe i w ogole, ale za 49 zl nowki zal bylo nie brac. btw na supersklep.pl jest nowa promocja, spiesz sie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 duzo ludzi? ceny? Ludzi pełno, ale głównie na damskim dziale. Podejrzewam, że po tym pierwszym rzucie w kwietniu, wiele osób mogło myśleć, że to też tylko dla kobiet będzie.Na męskim bardzo mało osób spokojnie mogłem sobie wybrać co chciałem i nawet przymierzyć. Przy CdG nie było takiej możliwości ;] Spodenki i sweter łącznie kosztowały 300zł. Btw. będe chyba sprzedawał okulary z tej kolekcji więc stay tuned, bo cena pewnie niska będzie (W sklepie 120zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Lukasz, ciuchy dla swojej panny kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 No co Ty, spodenki bardzo ładne. Nie pasują mi tylko te złote ćwieki, ale pewnie tak się tera nosi. Sweterek niestety dla mnie niezrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 wiem ,malo stylowe i w ogole, ale za 49 zl nowki zal bylo nie brac. btw na supersklep.pl jest nowa promocja, spiesz sie! Ten rubin na języku boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Lukasz, ciuchy dla swojej panny kupujesz? Tori, to, że coś nie jest skejtowskie to nie znaczy, że jest dla kobiet. Grzegorz, te ćwieki są spoko. Czuć taki posmak ciuchów z lat 80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba? Można tez się normalnie ubierać.Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba? Można tez się normalnie ubierać.Serio. Mnie naprawdę nie interesują twoje skejtowskie przemyślenia. Zachowaj je dla ziomów spod trzepaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 za 49 grzech było nie wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Imo nie. THC - Kolory porażka w ch.uj. Jeszcze serek, fajnie by w tym wyglądał kolo co ma wielkie mechechy na klacie. Koszulka z targu Bartezoo. Za darmo nie wezmę. Edytowane 14 Maja 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Altamont czlowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Średnio przepadam za czarnymi koszulkami, ale wziąłem bo w zasadzie nic fajniejszego nie było. za(pipi)isteee <3 Muszę jeszcze zrobić zdjęcia kilku itemów, które kupiłem w przeciągu ostatniego miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba? Można tez się normalnie ubierać.Serio. Mnie naprawdę nie interesują twoje skejtowskie przemyślenia. Zachowaj je dla ziomów spod trzepaka. Czyz to nie Ty szalales za HG i innymi PROSTO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 THC - Kolory porażka w ch.uj. Jeszcze serek, fajnie by w tym wyglądał kolo co ma wielkie mechechy na klacie. Ej to była ironia z mojej strony :franc: Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Altamont czlowieku. no i? ch.ujnia to ch.ujnia, "człowieku" nie wiemTHC, na majku bym skampił. Edytowane 14 Maja 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie rozumiesz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) No, jestem facet a nie ci.pa co interesuje się modą. Sorry no bonus. A to, że wpadam i piszę, rozpier.dalam kącik i tyle, rozumiesz? Edytowane 14 Maja 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) O tak jestem ci'pą bo znam jakie firmy robią przyzwoite ciuchy, a nie siedze w flaneli z lumpa i brudnych, wytartych dżisach z pomocy dla powodzian. Stary weź się ograrnij i nie rób się na jakiegoś maczo-jaskiniowca co to zęby myje i płucze jackiem danielsem. Edytowane 14 Maja 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ale to nie jest tak,że alternatywą dla skejtowskich ciuchów ma być strój clowna chyba? Można tez się normalnie ubierać.Serio. Mnie naprawdę nie interesują twoje skejtowskie przemyślenia. Zachowaj je dla ziomów spod trzepaka. Aleś doje.bał xD Do skejta to mi sporo brakuje,nie nawidzę tych wszystkich trampek,cichobiegów,etnisów i innego skejtowego tałatajstwa.Większość z rzeczy pokazywanych w tym dziale powoduje u mnie wybuch śmiechu. Ale to nie znaczy,że wychodzę na miasto jak półdebil w spodniach z ćwiekami w których chodziła moja siostra w latach 90-tych. Serek może być,ale takiego pstrokatego w paski to bym raczej nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Znasz jeszcze jakieś śmieszne historie to się razem pośmiejemy? Edytowane 14 Maja 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 O tak jestem ci'pą bo znam jakie firmy robią przyzwoite ciuchy, a nie siedze w flaneli z lumpa i brudnych, wytartych dżisach z pomocy dla powodzian. Stary weź się ograrnij i nie rób się na jakiegoś maczo-jaskiniowca co to zęby myje i płucze jackiem danielsem. nie znasz, więc (pipi)j, dosłownie bo widzę, że napinka u Ciebie i żyłka już dawno minęły się z powołaniem. Wrzuć na luz i nie bierz wszystkiego do serduszka drogie dziecko. (pipi)a - znajdź mi kogoś kto siedzi w takim ficie jaki podałeś.. :f Btw. Danielsa nie piję bo siki nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 ale sie ze.sraliscie Bartezoo koszulka fajna, za to ta pana hdx juz dużo mniej niestety, ale to tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Znasz jeszcze jakieś śmieszne historie to się razem pośmiejemy? Do mnie pijesz pulchniaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi