Opublikowano 15 maja 200915 l Tommo napisał(a): Buty tez kupione http://allegro.pl/show_item.php?item=630250855 Mysle, ze beda to dobre trampki na lato, do tego w/w spodnie, jakis bialy t-shirt i mozna uderzac na c,ipy Moja dziewczyna ma identyczne
Opublikowano 15 maja 200915 l Autor Grzesiek, jesteś niesprawiedliwy! Bartek, coś w tym jest. Wielad też miał swój styl, który jednak mu nie wychodził
Opublikowano 15 maja 200915 l http://www.allegro.pl/item611893005_odjazd...a_w_pl_hit.html Ja je.bie, kupuje to. mimo ze pewno to fejk...
Opublikowano 15 maja 200915 l Rzeczywiście odjazdowa bluza, ale czy będziesz chodził w tym z nałożonym kapturem? W imię Ojca i Syna... Kupiłem dzisiaj proste, czarne spodnie w NiuJorkerze. Takie do kolan, bardzo wygodne. No i ciemnoniebieską koszulkę bez nadruku.
Opublikowano 15 maja 200915 l Ofkoz, ze nalozony w nocy :closedeyes: Zastanawia mnie tylko cena, bo normalnie powinna pod 400 zl kosztowac, ale zdjecia oryginalu niczym sie od tej nie roznia. Moze z jakiegos outletu z USA wytrzasneli.
Opublikowano 15 maja 200915 l Nesteroth napisał(a): no wybacz ale ja nie ma za krótkich spodni z skarpetkami na wierzchu okularów z "star treka" i kurtki z "imperium atakuje" wyglądam jak przeciętny student, bez szalu, wiec twoje porównanie mnie do tych ciot jest trochę nie w kredens. ale to twoje zielone spodnie i twój klaunowy sweterek, ja w tym nie będę chodzić wiec nie mój problem. pozdrawiam i gratuluje zakupu.
Opublikowano 15 maja 200915 l i wszytsko na ten temat. skonczcie ta napinke ;]] jeszcze zialem japonki na lato
Opublikowano 15 maja 200915 l Też myślę o obuwiu na lato. Widziałem takie fajne "rzymianki" dla facetów w zarze. Fajne do ciemnych wąskich spodni.
Opublikowano 15 maja 200915 l lukasz napisał(a): Nesteroth napisał(a): on tez ma swój styl i na pewno nie przejmuje się tym co mówią o nim inni ale kurcze no bez przesady, wyglądać jak ostatni szmaciarz tylko po to żeby się wyróżnić, mogę się wysmarować kupą i tez będę ekstrawagancki i niepowtarzalny. tak samo ten, teleportował się prosto z najnowszej części star treka i można powiedzieć ze ma swój ekstrawagancki styl i wogole ale bez przesady. No fit na 3 fotce zdecydowanie najgorszy.
Opublikowano 16 maja 200915 l No przeciez widac, ze sie do kosciola ubral... Psyko, jak kupisz ta bluze to nie zapomnij sobie dziurek na oczy wyje.bac.
Opublikowano 16 maja 200915 l Jest specjalana siatka, zeby widziec przy zapietym kapturze c'nie. Bluza ta jest doskonale przemyslana i bede mogl sie przedstawiac jako t-800.
Opublikowano 16 maja 200915 l Psyko napisał(a): Jest specjalana siatka, zeby widziec przy zapietym kapturze c'nie. Bluza ta jest doskonale przemyslana i bede mogl sie przedstawiac jako t-800. Zeby cie t1000 nie dopadl. O_o
Opublikowano 16 maja 200915 l Te okulary z tej kolekcji jednak zostawiłem dla siebie. Są całkiem kozackie.
Opublikowano 17 maja 200915 l Przecież napisałem, że okulary sobie zostawiłem. Nie mam innego zdjęcia a chciałem się wam pochwalić . Nie mam reszty ciuchów prezentowanych na tym modelu.
Opublikowano 17 maja 200915 l Bez przesady. Jeśli coś nie jest przepoconą koszulką piłkarską z allegro to nie znaczy od razu, że jest dla kobiet. Te shorty są gejowskie, ale reszta wygląda normalnie.
Opublikowano 17 maja 200915 l Autor Plugawy, ja też mam, ale do pływania, a tu chodzi chyba o to, że ten typ z foty w tym łazi po mieście Takie rzeczy to tylko w Warszawie.
Opublikowano 17 maja 200915 l nawet przez łeb mi nie przeszło żeby wyskoczyc w tym na miasto.. jjacy ludzie taka moda
Opublikowano 18 maja 200915 l Miałem się spytać o jakieś fajne krótkie spodenki, ale po tym co tu pokazujecie wolę jednak sobie odpuścić.
Opublikowano 18 maja 200915 l Tori napisał(a): Plugawy, ja też mam, ale do pływania, a tu chodzi chyba o to, że ten typ z foty w tym łazi po mieście Takie rzeczy to tylko w Warszawie. lol, a nie jest to plażowy fit? -_-
Opublikowano 18 maja 200915 l ogolnie dziwne polaczenie slipy + bluza czaje sie na dobre vansy ale w necie CHU,JNIA poki co ;((((