Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 465,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek, jesteś niesprawiedliwy!

Bartek, coś w tym jest. Wielad też miał swój styl, który jednak mu nie wychodził :/

Opublikowano

Rzeczywiście odjazdowa bluza, ale czy będziesz chodził w tym z nałożonym kapturem? W imię Ojca i Syna...

Kupiłem dzisiaj proste, czarne spodnie w NiuJorkerze. Takie do kolan, bardzo wygodne.

No i ciemnoniebieską koszulkę bez nadruku.

Opublikowano

Ofkoz, ze nalozony w nocy :closedeyes: Zastanawia mnie tylko cena, bo normalnie powinna pod 400 zl kosztowac, ale zdjecia oryginalu niczym sie od tej nie roznia. Moze z jakiegos outletu z USA wytrzasneli.

Opublikowano
  Nesteroth napisał(a):
no wybacz ale ja nie ma za krótkich spodni z skarpetkami na wierzchu okularów z "star treka" i kurtki z "imperium atakuje" wyglądam jak przeciętny student, bez szalu, wiec twoje porównanie mnie do tych ciot jest trochę nie w kredens.

ale to twoje zielone spodnie i twój klaunowy sweterek, ja w tym nie będę chodzić wiec nie mój problem.

pozdrawiam i gratuluje zakupu.

fita.jpg

Opublikowano

Też myślę o obuwiu na lato. Widziałem takie fajne "rzymianki" dla facetów w zarze. Fajne do ciemnych wąskich spodni.

Opublikowano

chodzi ci o jezuski ?

poka foto

Opublikowano
  lukasz napisał(a):
  Nesteroth napisał(a):
on tez ma swój styl i na pewno nie przejmuje się tym co mówią o nim inni ale kurcze no bez przesady, wyglądać jak ostatni szmaciarz tylko po to żeby się wyróżnić, mogę się wysmarować kupą i tez będę ekstrawagancki i niepowtarzalny.

080-barcelona-09-gori-de-palma.jpg

tak samo ten, teleportował się prosto z najnowszej części star treka i można powiedzieć ze ma swój ekstrawagancki styl i wogole ale bez przesady.

paris-fwaw2009-jean-paul-paula.jpg

fita.jpg

No fit na 3 fotce zdecydowanie najgorszy.

Opublikowano

No przeciez widac, ze sie do kosciola ubral...

Psyko, jak kupisz ta bluze to nie zapomnij sobie dziurek na oczy wyje.bac.

Opublikowano

Jest specjalana siatka, zeby widziec przy zapietym kapturze c'nie. Bluza ta jest doskonale przemyslana i bede mogl sie przedstawiac jako t-800.

Opublikowano
  Psyko napisał(a):
Jest specjalana siatka, zeby widziec przy zapietym kapturze c'nie. Bluza ta jest doskonale przemyslana i bede mogl sie przedstawiac jako t-800.

Zeby cie t1000 nie dopadl. O_o

Opublikowano

matthew-williamson-hm-2009-summer-2.jpg

Te okulary z tej kolekcji jednak zostawiłem dla siebie. Są całkiem kozackie.

Opublikowano
  • Autor

Lukasz, fit na plażę? :)

Opublikowano

Przecież napisałem, że okulary sobie zostawiłem. Nie mam innego zdjęcia a chciałem się wam pochwalić :( . Nie mam reszty ciuchów prezentowanych na tym modelu.

Opublikowano

Bez przesady. Jeśli coś nie jest przepoconą koszulką piłkarską z allegro to nie znaczy od razu, że jest dla kobiet. Te shorty są gejowskie, ale reszta wygląda normalnie.

Opublikowano
  • Autor

Plugawy, ja też mam, ale do pływania, a tu chodzi chyba o to, że ten typ z foty w tym łazi po mieście :/ Takie rzeczy to tylko w Warszawie.

Opublikowano

Miałem się spytać o jakieś fajne krótkie spodenki, ale po tym co tu pokazujecie wolę jednak sobie odpuścić.

Opublikowano
  Tori napisał(a):
Plugawy, ja też mam, ale do pływania, a tu chodzi chyba o to, że ten typ z foty w tym łazi po mieście :/ Takie rzeczy to tylko w Warszawie.

lol, a nie jest to plażowy fit? -_-

Opublikowano

ogolnie dziwne polaczenie slipy + bluza

czaje sie na dobre vansy ale w necie CHU,JNIA poki co ;((((