Osaka 4 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) 37 zeta + przesylka, nie moglem nie kupic jak dojdzie to skrobni cos o JAKOSCI ciuszka same koszulki to albo fruit albo inne podobnej jakości. Nadruki są mega wytrzymałe,więc osobiście polecam : ) Ta, też brałem stamtąd dwie koszulki. Rzeczywiście koszula to fruity ... ale te nadruki są bardzo dobre. Mam jakieś, e, ze 3-4 miesiące, w sumie mało, ale nic się nie rozj.ebało jak na targowych koszulkach, wyglądają praktycznie jak nowe :-) Generalnie ok. Edytowane 25 maja 2009 przez Osaka Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 tylko imo z cena troche przesadzaja , keidys bylo taniej :] Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 No i bede brac te spodnie: http://www.armaniexchange.com/product/mens...3&sizeName= Te spodnie to szczyt bez guscia. Powiedział koleś któremu podobają sie te spodnie : :neko: Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ta dokładnie, choć nie powiem - zbyt przetarte i jasne dżinsy to nie dla mnie IMO ale na tle tych bezguściowych spodenek to niebo a ziemia. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 No i bede brac te spodnie: http://www.armaniexchange.com/product/mens...3&sizeName= Te spodnie to szczyt bez guscia. No , lepiej ubrac sie w skejty z workiem na jaja, z butami typu vans/inna chu.jnia, obowiazkowo z 3 razy grubszymi sznurowkami w oczoje.bnym kolorze ;] Chyba wlasnie zdefiniowalem szczyt gustu. No lepiej ubrać niż to co zapodałeś, tylko spodnie skejterskie to nie takie 7 rozmiarów za duże, pomyliłeś z hip hopowymi. Skejterskie to takie: Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Junk bo wiesz jak to u Nasz w kraju. Szerokie spodnie - to "skejcik". :f Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ogolnie zle sie przyjelo, ze skejcik = hiphopowiec ;/ Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 A no wiem, ale ludzi nie zmienisz. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 No i bede brac te spodnie: http://www.armaniexchange.com/product/mens...3&sizeName= Te spodnie to szczyt bez guscia. Powiedział koleś któremu podobają sie te spodnie : :neko: Idź na pole. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 No i bede brac te spodnie: http://www.armaniexchange.com/product/mens...3&sizeName= Te spodnie to szczyt bez guscia. Powiedział koleś któremu podobają sie te spodnie : :neko: Idź na pole. ale w tych spodniach bo do tego się nadają. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Oj tam się czepiacie chłopaka, ja go rozumiem, w dzieciństwie też chciałem zostać piratem. Bartez Threepwood a mighty pirate! Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 No i bede brac te spodnie: http://www.armaniexchange.com/product/mens...3&sizeName= Te spodnie to szczyt bez guscia. Powiedział koleś któremu podobają sie te spodnie : :neko: Idź na pole. ale w tych spodniach bo do tego się nadają. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) i co będziemy się licytować? porostu przyznaj ze te portki to fail a nie się spinasz Edytowane 25 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ale mój fit zaprojektował Matthew Williamson a twój turek z bazaru. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) uoooo łaaaaaał ojaaaaaa - i co jesteś lepszy? co z tego ze zaprojektował go jakiś tam matju jak wygląda zdjęty prosto z rolnika który przed chwila orał pole. fail na całego lukasz - brand to nie wszystko edit: jak tak lecisz na metki to masz tu jeszcze buty zaprojektowane przez hugo bosa będą ci pasować do tych gracjanowych spodenek Edytowane 25 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Twój diss w ogóle nie ma sensu. Zrozumiałbym jakbyś mówił, że wyglądają jak spodenki metala z lat 80, bo tak faktycznie wyglądają, ale skąd Ty sobie ubzdurałeś rolnika z pola? Idź załóż swoje brudne halówki i przewietrz się. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 ja cie nie dissuje, uwazam i nie tylko ja ze te spodenki są wieśniackie i tyle, a ty jesteś metkową ...... która leci tylko na brand, co pokazałeś w poprzednim poście. koniec eota zakładam moje brudne trampki i idę je przewietrzyć, odwiedzę mojego turka co by mi ali asfar al shejk zaprojektował nowego fita, zobaczysz on kiedyś będzie znany i przyćmi twojego matju Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 ja cie nie dissuje, uwazam i nie tylko ja ze te spodenki są wieśniackie i tyle, a ty jesteś metkową ...... która leci tylko na brand, co pokazałeś w poprzednim poście. koniec eota zakładam moje brudne trampki i idę je przewietrzyć, odwiedzę mojego turka co by mi ali asfar al shejk zaprojektował nowego fita, zobaczysz on kiedyś będzie znany i przyćmi twojego matju Nie ma co się spinać. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Więc się nie spinaj i nie staraj się udowodnić,że te spodnie Matju Jakiegośtam są fajne.Bo nie są. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ale pewne trendy nie dotarły jeszcze do Ozorkowa więc nie spinaj się hejtersie. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 25 maja 2009 Autor Opublikowano 25 maja 2009 Nie muszę się powtarzać, że dopisuję się do Adera Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 ale panowie przecież to matju wliamson!!!! Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) miałem podobne ale w wersji długiej, ubierałem je jak wrzucałem węgiel do komórki Edytowane 25 maja 2009 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi