Harbuz 953 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Spodenki są dobre. Gdyby nie kolor. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Spodenki są dobre. Gdyby nie kolor. niektórzy transwestyci tez są nieźli (miriam) tylko gdyby nie penis. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ziom, ale odpuść już. To, że twój z brudnymi halówkami w ramach casual fitu, zjechali wszyscy od góry do dołu to jeszcze nie znaczy, że jak kogoś skrytykujesz to będziesz Tomaszem Jacykówem tego forum. Ja rozumiem krytykę, nie wszystko musi się każdemu podobać, ale akurat Ty ubierasz się po prostu źle i do bólu przeciętnie. Takich gości jak Ty jest na pęczki. No, idź już szara mycho. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 nigdy nie pragnąłem się wyróżniać na siłę bo i po co, i dzięki bogu nie jestem kojarzony z tym pedałem TJ, 90% fitów jest tu zjechanych wiec mój nie jest wyjątkiem, za to ty widzę bardzo ubolewasz ze nie podobają się wszystkim twoje ciotowate spodenki i nawet znany(?) brand im nie pomógł. masz racje nie ma sensu się kłócić o byle co bo nikt tu zdania nie zmieni, ja się ubieram przeciętnie bo pracuję z ludźmi i nie mogę się ubierać zbyt młodzieżowo ty za to wolisz się wystroić jak wspomniany już wyżej jacykow i chwała ci za to... dzięki takim jak ty siedząc na piwie z znajomymi jest z czego beke pokręcić. koniec tematu mojego szarego fitu i twoich papugowatych spodenek. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 nigdy nie pragnąłem się wyróżniać na siłę bo i po co, i dzięki bogu nie jestem kojarzony z tym pedałem TJ, 90% fitów jest tu zjechanych wiec mój nie jest wyjątkiem, za to ty widzę bardzo ubolewasz ze nie podobają się wszystkim twoje ciotowate spodenki i nawet znany(?) brand im nie pomógł. masz racje nie ma sensu się kłócić o byle co bo nikt tu zdania nie zmieni, ja się ubieram przeciętnie bo pracuję z ludźmi i nie mogę się ubierać zbyt młodzieżowo ty za to wolisz się wystroić jak wspomniany już wyżej jacykow i chwała ci za to... dzięki takim jak ty siedząc na piwie z znajomymi jest z czego beke pokręcić. koniec tematu mojego szarego fitu i twoich papugowatych spodenek. Koledzy łysi? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 ja się ubieram przeciętnie bo pracuję z ludźmi i nie mogę się ubierać zbyt młodzieżowo no ok, ale co ma to do ubierania się dobrze ? To, że pracujesz 'z ludźmi ' (co to kurwa znaczy ? każdy pracuje z ludźmi) nie ma wpływu na to czy umiesz się ubrać ładnie i ten argument jest w ogóle z dupy ;] Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) no sory ale jako foto inspektor banku nie założę zielonych spodenek z ćwiekami koszula obowiązkowo, ew marynarka lub sweter i tyle. Edytowane 26 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 jak regulamin nie zabrania Ci ubierania się tak jak chcesz, to mozesz się ubrac jak chcesz - nie daj się cisnąć systemowi xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 no sory ale jako foto inspektor banku nie założę zielonych spodenek z ćwiekami koszula obowiązkowo, ew marynarka lub sweter i tyle. I w brudnych najkach tam przychodzisz i nikt cie za to nie wyj'ebał z pracy? Dziwne. Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) no sory ale na budowe nie założę botów od garniaka., za bardzo lubię ta prace żeby się buntować Edytowane 26 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) koszula i sweter. koniec tematu nie chce mi się już pisać o tych pierdołach. tak jak się ubieram do pracy to moja sprawa i uj wam do tego jak będę chciał to założę marynarkę do tego dresy z ryneczku i kalosze. Edytowane 26 maja 2009 przez Nesteroth Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 To jest wielad na bank. TO JEST NAPAD NA BANK !! Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 http://www.jdsports.co.uk/webapp/wcs/store...551__193492_-1_ Moje pierwsze "Japonki" xDD I nowa bluza http://www.jdsports.co.uk/webapp/wcs/store...roductId=198382 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Bluza spoczko Ala japonki nigdy do mnie nie przemawiały. Szczególnie sportowe Cytuj
Tori 12 Opublikowano 27 maja 2009 Autor Opublikowano 27 maja 2009 To jest wielad na bank. w sumie był barmanem, a barman ma kontakt z ludźmi! brawo! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 To jest wielad na bank. w sumie był barmanem, a barman ma kontakt z ludźmi! brawo! <sherlock> na 100% c'nie. Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-41...RE-BSZP316.html Fajna, nawet nie fest przypalowa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Gdyby nie było ty szkieletorów to całkiem zacna bo slajer to NAPIE'RDALAĆ! Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-41...RE-BSZP316.html nawet nie fest przypalowa. Nie, kur/wa wcale Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ma ktos tutaj w ogole w swojej garderobie cos na gore BEZ kaptura? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 ja mam tylko jedną bluze z kapturem, ale rzadko w niej chodzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi