Ölschmitz 1 543 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 najlepsze sa akcje jak koles sobie kupi takie buty, potem wraca z matka i wielka tragedia bo sie rozkleily. raz w sklepie matka robila o to awanture. wytlumaczylismy, ze to buty na hale i po prostu od deszczu sie zniszczyly bo nie chodzi sie w nich po ulicy. "ale jakos na ta hale tez trzeba dojsc!!!11" Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ale co złego, że koleś się wyróżnia? Ludzie samochody po tuningu też malują na różowo, seledynowo i kwiatkowo, a nie na zwykło. Koleś ma swój styl i tyle. Sam bym się tak nie ubrał, ale doceniam, że ma odwagę wychylić głowę z tłumu. Plus za oryginalność. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ja rozumiem, że można być oryginalnym, ale chyba jest jakaś granica dobrego smaku? (: Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) ...bambus ze Star Treka gdzies wczesniej tez byl oryginalny, ze swoim stylem. Edytowane 2 czerwca 2009 przez Siara_iwj Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 Jak powinien ubierać się facet? Tak jak ja. Lubię Cię, to nie wrzucam tego do rodzynów. Te zielone buty pasowałyby do spodni Łukasza, do tego czapka w kształcie głowy żaby Moniki z Ciuchci i można dorabiać na festynie z okazji dnia dziecka. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ...Monika byla chu.jowa. Tylko Kulfon sie liczy Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jak powinien ubierać się facet? Tak jak ja. Lubię Cię, to nie wrzucam tego do rodzynów. Te zielone buty pasowałyby do spodni Łukasza, do tego czapka w kształcie głowy żaby Moniki z Ciuchci i można dorabiać na festynie z okazji dnia dziecka. Tori, też Cię lubię. Nie napisałeś nigdy niczego co nacechowało by Cię negatywnie pod względem intelektualnym albo charakterologicznym aczkolwiek rady na temat ciuchów, które udzielasz dziatwie, na mnie wrażenia nie robią. Na swój sposób jesteś ograniczony, bo nie pamiętam abyś kupił inne buty niż skejtowskie, inne bluzy niż z kapturem, inne polówki niż reserved. W tym wypadku, coś wykraczające poza taki żelazny kanon, może faktycznie wzbudzać emocje. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jak powinien ubierać się facet? Tak jak ja. Lubię Cię, to nie wrzucam tego do rodzynów. Te zielone buty pasowałyby do spodni Łukasza, do tego czapka w kształcie głowy żaby Moniki z Ciuchci i można dorabiać na festynie z okazji dnia dziecka. Tori, też Cię lubię. Nie napisałeś nigdy niczego co nacechowało by Cię negatywnie pod względem intelektualnym albo charakterologicznym aczkolwiek rady na temat ciuchów, które udzielasz dziatwie, na mnie wrażenia nie robią. Na swój sposób jesteś ograniczony, bo nie pamiętam abyś kupił inne buty niż skejtowskie, inne bluzy niż z kapturem, inne polówki niż reserved. W tym wypadku, coś wykraczające poza taki żelazny kanon, może faktycznie wzbudzać emocje. Nie myl wykraczania poza żelazny kanon z bezguściem lub po prostu wiochą,bo widzę,że ciągle starasz się nam wmówić,że te zielone spodnie od matju to po prostu jakaś alternatywa od szarości przeciętnego człowieka. Jesteś w błędzie. Ja nie noszę skejtowskich ciuchów/butów,bo to nie mój styl. Ale tych spodni to bym po prostu nie założył bo to strój klauna z cyrku. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jak powinien ubierać się facet? Tak jak ja. Lubię Cię, to nie wrzucam tego do rodzynów. Te zielone buty pasowałyby do spodni Łukasza, do tego czapka w kształcie głowy żaby Moniki z Ciuchci i można dorabiać na festynie z okazji dnia dziecka. Tori, też Cię lubię. Nie napisałeś nigdy niczego co nacechowało by Cię negatywnie pod względem intelektualnym albo charakterologicznym aczkolwiek rady na temat ciuchów, które udzielasz dziatwie, na mnie wrażenia nie robią. Na swój sposób jesteś ograniczony, bo nie pamiętam abyś kupił inne buty niż skejtowskie, inne bluzy niż z kapturem, inne polówki niż reserved. W tym wypadku, coś wykraczające poza taki żelazny kanon, może faktycznie wzbudzać emocje. Nie myl wykraczania poza żelazny kanon z bezguściem lub po prostu wiochą,bo widzę,że ciągle starasz się nam wmówić,że te zielone spodnie od matju to po prostu jakaś alternatywa od szarości przeciętnego człowieka. Jesteś w błędzie. Ja nie noszę skejtowskich ciuchów/butów,bo to nie mój styl. Ale tych spodni to bym po prostu nie założył bo to strój klauna z cyrku. Wielki miastowy się odezwał! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Ale się dyskusja wywiązała. Ja pierdzielee. 90% wrzuconych ubrań jest skrytykowana pod niebiosa. Kurde. To, że buty się słabo prezentują na fotkach nie znaczy, że do niczego nie pasują, są lipne. A buty oczywiście kupiłem pod gajer, ot co. Przecież wiadomo, że do piłeczki. A co do łażenia w nich po mieście. Nie wykluczam, że czasem się założy. A co?! . Nie boje się wyróżniać. Dziękuję za opinię ;* jutro może dodam fita, specjalnie dla Was, z dedykacją moi kochani kąsolomaniacy. A i jeszcze koszulki zostały skrytykowane. No cóż. Nie moja wina, że stoprocent ma taki styl. Wziąłem i tak te najmniej penerskie. Grunt, że wygodne i z dobrego jakościowo materiału. Jakby na metce było "brudnadupa" też bym wziął, bo dobrze się w tym czuje. Tori, pokaż swoje nabytki. Zobaczymy jaki jesteś za(pipi)iście za(pipi)isty no ofens. Dobrej nocy życzę Edytowane 2 czerwca 2009 przez orion50 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 To spręż dupsko i sobie przejrzyj grupowiec, a nie Ci będę na talerzu wszystko rzucać. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Użyłem hiperboli (pipi)a. Późno było. Nie chciałem, żebyś mi wszystko rzucał pod nos. Zresztą nie ma się co spinać chyba c'nie ? Pozdro Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 jakbym miał 16 lat to może Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Masz ją już w domu? Z czego jest zrobiony ten napis? Cytuj
trybun 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) W domu pewnie będę miał dziś/juto. Napis jest chyba normalny nadrukowany Zjdęcie Edytowane 4 czerwca 2009 przez trybun Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 fajna jest, ale napis mógłby być w innym kolorze Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Calkiem przyjemne, ale droooogo ;] Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 kozacka ta bluza Przepraszam - co w niej takiego kozackiego? O_o Napis jak napis (jakas super szanowana firma?), kroj normalny i szary kolor - nie rozumiem. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Ja też,ale lukasz zaraz przyjdzie i mi wypomni,że jestem z Ozorkowa i się "nie znam". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi