Opublikowano 8 czerwca 200915 l zaje,bista jest. Jade teraz do tokio na mieisac, widze, ze moge tam troche kasy na ubrania zostawc;].
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Mam nadzieje chlopaki, ze macie ladna rzezbe torsu bo w innym wypadku wygladac to bedzie komicznie.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Kupiłem wymarzona torbę/neseser. Ma kolorowy pasek dzięki czemu wygląda młodzieżowo, ale pasek mozna odczepić i jest w sam raz do pracy. Dziwne, przeszedłem całe miasto i jedyna niegejowska torba była w gejowym C&A
Opublikowano 8 czerwca 200915 l dzis kupilem rurki Levi'sa blue star znowu, zawsze jak jestem w fashion house szadolki to wychodze z jedna para :] kuzwa, mieli w tym levisie nowe ciuchy, ogolnie, levis ma bardzo zayebistych projektantow, gdybym byl bogaty, kupilbym chyba pol sklepu - siwetne koszulki, koszule bluzy, skóry no i oczywiscie spodzien :]. Ciuchy na wysokim poziomie ;] ...dobra koszula, z pagonami byłaby jeszcze lepsza, ale i tak niezła. nie wierze... Ale popieram Siare
Opublikowano 9 czerwca 200915 l http://www.allegro.pl/item654583434_japan_...ol_sprawdz.html Jako że jesteś wojownikiem kung-fu, bluza dla Ciebie idealna. Ogólnie ładny szmat.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Jako że jesteś wojownikiem kung-fu, bluza dla Ciebie idealna. rozśmieszyłeś mnie, grzesioo ;] fajna bluza chociaż tak jak Forebode pisze, trzeba mieć jakieś cycki widoczne, żeby nie wyglądać w niej jak wieszak.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ta niebieska bluza zaje.bista. Jesli chodzi o takie czarne koszule, to mam dwie, dobre sa one, chociaz troche sa nudne.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l http://www.allegro.pl/item636702011_lxs_pr...e_freesize.html fioletowa tez fajna.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Jako że jesteś wojownikiem kung-fu, bluza dla Ciebie idealna. rozśmieszyłeś mnie, grzesioo ;] fajna bluza chociaż tak jak Forebode pisze, trzeba mieć jakieś cycki widoczne, żeby nie wyglądać w niej jak wieszak. Jak się pracuje nad sobą, to bez sensu zakrywać to workowatą bluzą. Jak Tori ma klatę, to super. Jakby nie miał, to trudno. Jakby jednak miał wielki bebzon, to by była tragedia.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l no Tori to nasz forumowy tekłondzista, drugi po sylvanie więc chyba ma jakieś 'podłoże' pod taką bluzę. chociaż ceglasty z tego co wiem to taki troche chudawy jest, c'nie ;] no chyba, że pakuje a ja o tym nie wiem, to wtedy sory
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ja jestem szczypior, 69kg przy 179, ale wlasnie naistotniejsze zeby nie miec brzucha.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l ...dobra koszula, z pagonami byłaby jeszcze lepsza, ale i tak niezła. nie wierze... Ale popieram Siare ...to tylko zly sen :spox:
Opublikowano 9 czerwca 200915 l imo troche zbyt opcisla jest, dopasowne rzeczy sa ok, ale tutaj chyba az nadto. no ale jak Tori kupisz to zafituj, moze sie przekonam <3
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Mi też się podoba. Jak juz będę piekny i smkukły to sobie taką kupie.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l levi's 5004 cheap monday ULTRA SLIM GAY RURKI rescue koszula flanelowa
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Koszula moze srednio mi lezy, Czip Mondaje fajowo wygladaja, a Levi'sy to wiadomka ;]
Opublikowano 9 czerwca 200915 l tak albo lump :D:D:D:D:D:D:: :D :: A:DS: DAS:D SAD:D: :D: DSA: D:ASD :ASD: SA:D imo troche zbyt opcisla jest, fail