Ader 383 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku? http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/clogg...cal-white-m.jpg Znajdź mi coś takiego za 20zł tylko bez napisu. Abstrahuję już od jakości wykonania, bo nie chcę cię pogrążać. http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/suche/FH_...2134/index.html i umrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku? http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/clogg...cal-white-m.jpg Znajdź mi coś takiego za 20zł tylko bez napisu. Abstrahuję już od jakości wykonania, bo nie chcę cię pogrążać. http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/suche/FH_...2134/index.html i umrzyj. Ale w czym one są podobne oprócz tego, że to co ty wkleiłeś i to co ja wkleiłem to trampki? Bo chyba się nie zrozumieliśmy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 To są trampki i trampko podobne obuwie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku? http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/clogg...cal-white-m.jpg Znajdź mi coś takiego za 20zł tylko bez napisu. Abstrahuję już od jakości wykonania, bo nie chcę cię pogrążać. http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/suche/FH_...2134/index.html i umrzyj. Ale w czym one są podobne oprócz tego, że to co ty wkleiłeś i to co ja wkleiłem to trampki? Bo chyba się nie zrozumieliśmy xD Trampki to trampki,ja różnicy nie widzę poza kółkiem i gwiazdką Conversa(może wybierz sobie biały kolor,będzie bardziej widać podobieństwo ). Nie wiem co jest fajnego w chodzeniu w trampkach(gdyż nawet w podstawówce to było najgorsze możliwe obuwie,wszyscy nosili halówki,bo były lepsze i wizualnie i jakościowo),ale nie mam nic do ludzi którzy je noszą.Niepojęte dla mnie jest jedynie ile za zwykłe trampidżi płacicie. Bez napinek Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku? http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/clogg...cal-white-m.jpg Znajdź mi coś takiego za 20zł tylko bez napisu. Abstrahuję już od jakości wykonania, bo nie chcę cię pogrążać. http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/suche/FH_...2134/index.html i umrzyj. Ale w czym one są podobne oprócz tego, że to co ty wkleiłeś i to co ja wkleiłem to trampki? Bo chyba się nie zrozumieliśmy xD Trampki to trampki,ja różnicy nie widzę poza kółkiem i gwiazdką Conversa(może wybierz sobie biały kolor,będzie bardziej widać podobieństwo ). Nie wiem co jest fajnego w chodzeniu w trampkach(gdyż nawet w podstawówce to było najgorsze możliwe obuwie,wszyscy nosili halówki,bo były lepsze i wizualnie i jakościowo),ale nie mam nic do ludzi którzy je noszą.Niepojęte dla mnie jest jedynie ile za zwykłe trampidżi płacicie. Bez napinek Niektórzy lubią się naje.bać, że ledwo stoją, są też tacy co dres codziennie noszą, inni orgazmują przy łazankach, kogoś to ryra. Ja lubię trampki z gwiazdką i chu.j. Każdy ma jakieś zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 cytujcie jak biali ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 [wyje,bana przeze mnie piradmia - Cegla] Ja tam tez jakbym nosil trampki wolalbym converse niz gow.no z targu, nawet jakbym na hajsie mial byc do tylu. Jak uzywasz zippo to wychodzi drozej niz zapalary z kiosku czasem,ale jednak ludzie uzywaja zippo,kto uzywa ten rozumie porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Conversy to chyba najbardziej wytrzymałe buciwo jakie w życiu miałem(nie tylko trampki). Mam 2 pary - jedne 4 lata, drugie 2 i nie ma na nich ani śladu styrania. Zresztą jak nie widzicie różnicy między trampkami z bazaru, a Conversami, które się tu przewijają czasami w tematach, to nie mam pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Zdjęcie z allegro ale nie wiem nie wiem...bo na czubku wydaje się, że są jakieś paprochy. Chyba że kolor taki, oceńcie Jest napisane że 100% nowe;p Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ogólnie dosyć fajne, tylko przód mi się średnio podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Górę mają jakby od trampek, a spód jak od butów do biegania, nie pasują mi. Jakby miały niski, płaski spód i były jakby "spłaszczone" to by przybrały kształt tradycyjnych trampów i były gitowe Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 W zasadzie to to sa paprochy, ktore przykleily sie do takiego materialu, z ktorego sa wstawki w tym bucie, a ktorego nazwy nie znam. Chodzi o ten taki szarawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Takie kamasze,mam nadzieje ze już w poniedziałek będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 To ja już wolę trampki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 To ja już wolę trampki. To śmiało wyjdź biegać w trampkach geniuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Fajne, takie na 8 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 do biegania, czemu nie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 do biegania, czemu nie ;] Chyba po polu,bo podeszwa wygląda jak kawałek opony od traktora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 miales kiedys takie buty na nodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Po co miałbym przymierzać buty,które wyglądają na maxa chu.jowo? Nawet do biegania są fajniejsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tak tylko ze chcialem cos z serii Nike+,te dobrze leżały i znalazłem na necie o wiele tańsze niż w sklepach, wiec się nie zastanawiałem, a i jak idę biegać, ćwiczyć to j.ebie mnie to jak jestem ubrany,ma byc wygodnie i funkcjonalnie(stara koszulka +zwykle spodenki ktore zostały mi z wojska),ale człowiek który siedzi calymi dniami przed monitorem tego nigdy nie pojmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 wiec jesli nie przymierzales, to po kiego wala, za przeproszeniem, krytykujesz je w ten sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Spodenki z wojska? jeszcze te niebieskie? ja pie.rdole skąd się wziąłeś. Pewnikiem jeszcze śpisz w kalosrakach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 do biegania, czemu nie ;] Chyba po polu,bo podeszwa wygląda jak kawałek opony od traktora. Ader, nie staraj się krytykować wszystkiego jak leci tylko dla samej krytyki, bo fejm ci od tego nie urośnie. Jak podeszwa się znakomicie sprawdza do biegania, to twój tekst jest co najmniej nietrafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja pier.dole, banny głupa udajesz?Krytykuję je,bo są (pipi)owe i mam do tego prawo-wam się mogą podobać. Manor: To,że większość ciuchów w tym temacie jest chu.jowa to nie moja wina tylko waszych gustów. A "fejma" wolę "nabijać" w realu,a nie przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi