Gość Grzegosz Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Bardzo ładna bluza w stylu retro. Widywałem lepsze od Adidasa, ale i tę bym przyjął. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 (edytowane) i tak wszyscy wiemy, ze bartezo kupil te spodnie bo byly tanie i tylko w takim kolorze byl rozmiar ktory wejdzie mu na dupe żałosny jesteś człowieku. To, że pracowałeś w obuwniczym za poł stawki i zapie'rdalałeś z pudelkami na życzenie jakiś starych grubych bab to nie moja wina. Jak cie od kononów w bibliotece wyzywają to w interenecie sobie musisz odbić? 'że były tanie' -- kosztowały 300zika a że była promocja to chyba normalne nie, że warto kupić. Nie musisz ciągle mnie hejtować jak mnie znasz, nie widziałeś, cokolwiek. Zreszta zmień twarz to pogadamy, jak masz ta komentować to się lepiej nie odzywaj. Edytowane 24 czerwca 2009 przez _Be_ Cytuj
mj 13 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 dobra spina. http://www.allegro.pl/item665593621_adidas...ird_gold_m.html to jest oldschool, sam taka nabylem niedawno :Pp Cytuj
Tori 12 Opublikowano 24 czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 czerwca 2009 Ładnie się Bartek spinasz, a jak sam jedziesz górnikom, to później się tłumaczysz, że nikt się na żartach nie zna. Zdecyduj się. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 http://www.jeans-online.pl/product_info.ph...ie-501reg-jeans niezle jaja, sie zastanawialem nad nimi, wypad do galerii i znalazlem te same za 179 peso. no to wzialem. tylko 10 zlotych wiecej niz zaplacil bartezo a spodnie nie dosc, ze o wiele ladniejsze to jeszcze w pasie o 6 rozmiarow mniejsze. http://www.jeans-online.pl/product_info.ph...=meskie-vhenley na to sie czaje teraz ;] Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 nie wiem czy to brac bo nie sa podane rozmiary a nie mam pojecia jak to wypada ;p ale podoba mi sie cos takiego. w ogole fajne przeceny na tej stronce maja, jak wpadnie kasa w tym tygodniu to cos wezme. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 (edytowane) Chlopaki, napinki to integralna czesc tego foruma, ale bez przesady, Olszesky i Bartek. Teraz tylko upomnienie, uspokojcie sie, dajcie sobie na zgode itp. OKENS: Nie (pipi) Tomek. Walczcie chlopcy Edytowane 25 czerwca 2009 przez okens Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 nie napinam sie po prostu stwierdzilem, ze spodnie ktore nabyl bartezo za beznadziejne i nie oplacalo sie ich kupic. zasugerowalem, ze kupil je tylko dlatego, ze byly tanie no i pewnie w zwiazku z tym, ze jest otyly mial problem ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru. ponadto uwazam, ze nie tylko ja tak uwazam. to on z racji swojego buntowniczego wieku i podejscia mnie zaatakowal, ja jestem mily i kulturalny. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Olszu, zeby nosic tak obcisle rzeczy (vide bluzeczka ktora dales) to trzeba miec ladna budowe, naprawde ladna... Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Ja bym na swoje nieskalane pakerniom cielsko nie zalozyl. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 psyko tam na obrazku ma to zalozone np. mega chudy koles na ktorym to troche wisi i tez wyglada dobrze imo. http://shop.eu.levi.com/Assets/Default/Cli...421260006F0.jpg http://www.jeans-online.pl/images/42126kat.jpg Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Olszu zalezy jak sie odchudziles ;] Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 no przeciez wiadomo, ze nie bedzie to tak samo wygladalo, dlatego tez nie napisalem, ze kupuje tylko, ze sie zastanawiam, ale skoro nie da rady przemierzyc to raczej nie zaryzykuje. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Wez lepiej takie slim clothec, obojetnie co przymierz i potem to kup. Zawsze bedziesz mial jako taki wglad na to, jak takie ubrania na tobie leza. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 dokładnie, a poza tym jak Ci nie będzie leżało to można zwrócić najpewniej ale koszty Ty pokrywasz. Chyba, że wystawisz potem na allegro jak sie promocja skonczy. Szkoda tylko że ten napis na plecach ma taki duzy Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Uspokujta sie bo bedzie rokosz. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Gejowskie jest noszenie skórzanych lub też tym podobnych, męskich bransoletek ? Pytam znawców mody. Teraz coraz więcej osób w tym śmiga. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) Pierwsze slysze, ze jest cos takiego jak meska bransoletka. Moze za niedlugo beda meskie staniki, meski tusz do rzes, meski puder, meska kredka do oczu, meski roz do policzkow, etc. No ale ja nie jestem znawca mody. Edytowane 28 czerwca 2009 przez Forebode Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Na alledrogo od ciula tego leży, a ja ile razy jestem na mieście to widzę, że przybywa osób noszących to. Czysta ciekawość, czasem nie wygląda to źle. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Ja noszę na ręce sznurówkę, a gejem się nie czuję? Geez, jak Wy generalizujecie i próbujecie na siłę pokazać, że moda = orientacja seksualna. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 takie bransoletki sa ok, zalezy jeszcze jaki kroj, szerokosc , kolor itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi