Qra 160 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 fajnie niektóre wyglądają ale i tak są chu.jowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 macie na mysli kete? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 macie na mysli kete? :> raczej skórzane, ale keta sie też łapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) o lol fake backpack lv ale chyba go sprzedam Edytowane 30 Czerwca 2009 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) O (pipi)a ale chu.jowy <_< Wygląda jak połączenie skórzanej damskiej torebki z plecakiem chu.jowego projektanta. 0/10 Edytowane 30 Czerwca 2009 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 haha xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 beskitu, męskich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 nie-e wazne, ze mam kupca na niego, a raczje panią kupiec wiec z resellingu da sie wyzyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nowy wymiar skórzanych plecaków z podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 nie-e wazne, ze mam kupca na niego, a raczje panią kupiec wiec z resellingu da sie wyzyc Z ciekawości za ile to kupiłeś a za ile sprzedajesz? Torbą LV nie tylko twoim marzeniem jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 kupilem w lumpie za 15, kumpeli wcisne za 30, moze wiecej, na pewno nie mniej wlasnie , mialem jej zdjecia wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 kupilem w lumpie za 15, kumpeli wcisne za 30, moze wiecej, na pewno nie mniej wlasnie , mialem jej zdjecia wyslac To wystaw na allegro jako LV vintage a pytania o oryginalność zbywaj twierdzeniem, że kupiłeś na zachodzie w lumpie. A nuż się ktoś złapię i przynajmniej z 70zł weźmiesz ;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 tylko, ze pracownicy allegro moga sie przyyebać. Chociaz dobra mysl , thx Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 beznadzieja ten plecak :ali_g: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 tylko, ze pracownicy allegro moga sie przyyebać. Chociaz dobra mysl , thx Ja "odpowiedniki" Ray banów sprzedałem pod pozorem kupionych w Stanach. Zapytany stwierdziłem, że nie ręcze czy to oryginały. Być może to lekkie nadużycie, ale tak naprawdę trzeba być naiwnym aby myśleć o kupnie oryginalnych LV czy Ray Banów na allegro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 dzis kupilem se wranglery za 60 zł, w jakims outlecie, niby nowe, ale nie maja znaczka tylko jasnoniebieskie, slimy, musze tylko je skrocic troche bo dlugie zayebiste na lato :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Zamówiłem sobie taką koszulkę jaką ma perkusista NIN: Dokładnie taką samą. Cytuj Odnośnik do komentarza
van_guard 0 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Przepraszam za abstrahowanie od aktualnie prowadzonej dywagacji, ale... ...przeczytałem kilkanaście ostatnich stron tematu i jedyne zdanie, które mi się nasuwa – (pipi)enie o Szopenie. Ludzie, czy wy nie macie innych problemów niż rozpaczanie nad butami wielada i zielonymi spodniami lukasza? To ich sprawa co na siebie wkładają i jak zestawiają posiadane ciuchy, a wyrażanie ogólnej dezaprobaty w postaci kilkustronicowego obrzucania się inwektywami mniej lub bardziej wymyślnymi jest co najmniej idiotyczne. Ot, ynteligencja XXI wieku, (pipi)a – rasizm zastąpiony wojenkami ubraniowymi, brawo -_- Jeszcze pytanko ad personam ostatniego wymienionego użytkownika – po Twojej epickiej krucjacie przeciwko fitowi wielada zaczął mnie zastanawiać Twój stosunek w życiu realnym do osób o stroju wykraczającym w każdym względzie poza Twoje subiektywne granice dobrego smaku – przykładowa sytuacja na ulicy: spotykasz znajomego, szybkie spojrzenie na nogi osobnika, Twój umysł poraża niczym piorun myśl: „motyla noga, skarpety i sandały?!” Minus 150% do respektu i blokada na gg? Chociaż chwila, chyba zapędziłem się w opowiastki o zabarwieniu surrealistycznym – zapewne trzymasz jedynie z ludźmi niezwykle wykształconymi w sprawach dobrej prezencji, tak więc sytuacja analogiczna, ale z obcym rozmówcą – czy na takiego człowieka automatycznie patrzysz z góry i współczujesz głupoty? Niezwykle intryguje mnie psychika perfekcjonisty zwracającego ogromną uwagę na każdą pierdołę w swej garderobie . Osobiście nie włożyłbym ani tego, co wielad, ani gustownych spodenek lukasza, ale nie ze względu na atak ze strony społeczeństwa, lecz z bardzo prozaicznego powodu – podawane przez nich przykłady nie przypadły mi do gustu. Podstawa to czystość i schludność, a każdy niech wkłada to, co mu się żywnie podoba; nie trawię jedynie bezmyślnego pędu za modą i ubierana się pod publikę oraz zabaw we wszelakie subkultury (sorry, ale jeśli widzę obok siebie gościa pokroju siary w 20-kilogramowym skórzanym płaszczu i butach na półmetrowej podeszwie z zainstalowanym własnym napędem atomowym to odbieram to jednoznacznie jako akt publicznego przyznania się do kompleksów i nawoływania do społecznej akceptacji). Są chwile, kiedy powaga sytuacji oraz otoczenie wymagają od nas odpowiedniego odzienia, lecz na co dzień ani przez myśl mi nie przechodzi, by wytykać innych palcem za strój. Sam wkładam to, co chcę i mam głęboko gdzieś słowa projektantów czy znajomych. Inna sprawa, że otaczam się ludźmi, którzy nigdy nie zwrócili i nie zwróciliby mi uwagi za zbyt śmiały ubiór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 o ku,rwa czytal to ktos? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wszyscy tu piszą na pewno na serio, nie wiedziałeś o tym ? Niektórzy nawet PMki wysyłają, żeby zbierać skład do grzania peda.łów w japonkach albo kolorowych koszulkach. Szary to jedyny odpowiedni kolor. Grey Power ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 szary czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Mówicie o tej koszulce szarej co chce zamóić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie, to bylo do postu, orkena, jesli dobrze pamietam nick. ''grey power'' niemniej szary jest bardzo spoko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Van_guard - na takich wlasnie dyskusjach opiera sie to forum, bez niego nie mialoby sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Zamówiłem sobie taką koszulkę jaką ma perkusista NIN: Obrazek Dokładnie taką samą. A gdzie? To jest po prostu oryginalny merch Zeppelinów czy jakaś firma odzieżowa zrobiła serię z motywami zespołu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi