Dziewiątek 88 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 po to jest ten temat żeby pokazać co sie kupiło. z tym waszym dobrym gustem to troche przesadziłeś zreszta człowieku, to jest jedna koszulka którą kupiłem głównie ze względu na pewne zajawki a Ty mi próbujesz wmówić że mam chu.jowy gust uwierz mi że mam lepszy niż Ci sie wydaje, do tego kupuje już sobie ciuszki za własny hajs a nie tak jak sporo osób tutaj za pieniążki mamusi i tatusia a, no i zdziwiłbyś sie ilu ludzi chciałoby mieć taką "tandetę" Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Nie będąc w rurkach +jakaś obcisła koszulka ,jesteś tutaj nikim stary <yes> a i pamiętaj o długich włosach . Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 zreszta człowieku, to jest jedna koszulka którą kupiłem głównie ze względu na pewne zajawki a Ty mi próbujesz wmówić że mam chu.jowy gust no czyli dokladnie tak jak szatany metalowcy i ich koszulki z nazwami zespolow ^_^ i nie pisalem nic o Twoim guscie, a o tej koszulce wlasnie ;] do tego kupuje już sobie ciuszki za własny hajs a nie tak jak sporo osób tutaj za pieniążki mamusi i tatusia Znaczy w ogole nie szanujesz zarobionych przez siebie pieniedzy Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 nie o to chodzi, porównałeś tą koszulkę do koszulek "zespołowych", a dobrze wiesz że ta wcale tak nie wygląda. na szczęście nikt mi nie musi mówić co mam robić z własnymi pieniędzmi mniejsze poszanowanie do nich mają małolaty kupujące sobie "levi jeans" czy tam "v neck tee" za kieszonkowe, ale to już inny temat Cytuj
Qra 160 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 koszulka jest chu.jowa i serio w du.pie mam czy kupiłes sam, czy wygrałes w audiotele i weź skończ z tymi podjazdami nieciekawymi, bo nic tego faktu nie zmieni Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 mniejsze poszanowanie do nich mają małolaty kupujące sobie "levi jeans" czy tam "v neck tee" za kieszonkowe, ale to już inny temat przemilcze wszystko, ale małolata nie zniose - w dodatku nie za kiesoznkowe, bo owych nie dostaje, tylko za kase, jaka sam sobie wypracuje, wiec ssiesz. Tak w ogole odkad tu przybybyles jest niefajnie. wyjdź Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 dziewiatek, jak nalozysz sobie koszulke tapout to wcale nie bedziesz sie lepiej napi'erdalal. lol Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Tori, wiadomo że kosztuje troche więcej niż "zwykłe" koszulki, ale za to jakość za(pipi)ista przepraszam chłopcy że nie mam podobnego gustu do waszego, ciuchy z centrum handlowego zakładam tylko do pracy Twoja koszulka nie wygląda jakby była z centrum handlowego. Wygląda jakby była po prostu z bazaru. No, obciach. Ciekaw jestem ceny? U wietnama takie cacko kosztuje z trzy dychy. Cytuj
Pain101 3 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Coś koło 100 na allegro. Co sprzedajemy pod nazwą CAGE FIGHTER oraz FAMILIA GLADIATORIA: Przedstawiamy Państwu światową markę w naszej kolekcji, która produkuje odzież dla fanów oraz zawodników widowiskowego sportu jakim jest MMA. Nazwy Cage Fighter oraz Familia Gladiatoria są dziełem firmy MMA AUTHENTICS. Na rynku od 2007r, została przyjęta bardzo pozytywnie wśród zawodników oraz fanów MMA. Zalety to: wzornictwo odbiegające od innych tego typu firm oraz dbałość o szczeguły. Jak widać na załączonych poniżej zdjęciach, firmę tą doceniło wielu profesjonalistów. TO WYBÓR MISTRZÓW. TO JUŻ NIE ŻARTY. brakuje dopisku TERAZ NADSZEDL CZAS NAPIERDALANIA Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Pain101 Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) jedna koszulka wzbudziła tyle emocji wśród Was, boże chłopaki, to tylko MOJA koszulka i tylko forum internetowe, nie wyrośliście jeszcze z takich podniet? lukaszu, skoro jesteś stałym klientem wietnamców to daj mi znać jak będą mieli oryginalne koszulki tapouta za 30zł, chętnie sie zaopatrzę u nich btw, wąskie, stereotypowe myślenie co niektórych mnie przeraża. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Dziewiątek Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 najbardziej tutaj to Ty się podniecasz, pojazd nietrafiony. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 jedna koszulka wzbudziła tyle emocji wśród Was, boże chłopaki, to tylko MOJA koszulka i tylko forum internetowe, nie wyrośliście jeszcze z takich podniet? lukaszu, skoro jesteś stałym wietnamców to daj mi znać jak będą mieli oryginalne koszulki tapouta za 30zł, chętnie sie zaopatrzę u nich btw, wąskie, stereotypowe myślenie co niektórych mnie przeraża. Zrozum po prostu, że kupiłeś brzydką rzecz. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 przecież nie musi Ci sie podobać. napisałeś już to i ok, nie załamie sie przez Twoje zdanie Wojtusiu, jestem wyluzowany jak ja pier... Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 to ty bedziesz w tym chodzil wiec twoj przypal. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 przecież nie musi Ci sie podobać. napisałeś już to i ok, nie załamie sie przez Twoje zdanie Wojtusiu, jestem wyluzowany jak ja pier... Jasne, że nie musi, ale gdybyśmy staneli tylko na tym to byłaby zdecydowanie zbyt przychylna recenzja twojej bluzki. Mnie może nie podobać się jakaś super kolekcja od projekanta, ale nie powiem, że to rzeczy bes gustu. O twoim ciuchu moge tak powiedzieć. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 przecież nie musi Ci sie podobać. napisałeś już to i ok, nie załamie sie przez Twoje zdanie Wojtusiu, jestem wyluzowany jak ja pier... może i tak, ale wyglądał tamten post, jakbyś się tym przejął Cytuj
Tori 12 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2009 Już się nie czepiajcie do dostaniecie z mma -_- Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 naprawdę sie ciesze że macie o czym pisać, ale dziwi mnie że ten temat tak długo sie ciągnie no i tak jak powiedział Tori, milczeć bo (pipi)ne z karata, ale najpierw dokupię jeszcze spodenki żeby mieć +10 do szybkości Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Tori, wiadomo że kosztuje troche więcej niż "zwykłe" koszulki, ale za to jakość za(pipi)ista przepraszam chłopcy że nie mam podobnego gustu do waszego, ciuchy z centrum handlowego zakładam tylko do pracy Twoja koszulka nie wygląda jakby była z centrum handlowego. Wygląda jakby była po prostu z bazaru. No, obciach. Ciekaw jestem ceny? U wietnama takie cacko kosztuje z trzy dychy. Na swiebodzkim we wroclawiu w niedziele 2 dychy max, ale kolo torow czesto u starego rumuna mozna za dychacza wciagnac, a jak do 14 poczekasz i zjesz knyche z budki w miedzyczasie to przyjezdza babka co na.pi.e.r.dala przez megafon "wsiiiiiistko po piaaataku". Edytowane 28 sierpnia 2009 przez 2razyjot Cytuj
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 http://pl.skate-europe.com/details/62616-b...ana_fallen.html Da rade gdzies to taniej kupic? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 raczej nie ew supersklep.pl Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Tutaj taniej http://systemsklep.pl/index.php/product/show/id/1548 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi