Opublikowano 24 września 200915 l Longsleeve Fallen Newport Oraz koszulke C1rca Cobra Check szaro czarna.
Opublikowano 26 września 200915 l Moja babka ma takie same w innym kolorze. Zdecydowanie najgorszy ciuch jaki tu wklejano, a wklejano dość sporo
Opublikowano 26 września 200915 l no faktem jest, że cardigany popularne są wśród osób starszych jednak ten stereotyp został przełamany jakiś czas temu, skoro o tym nie wiedzieliście, to was uświadamiam
Opublikowano 26 września 200915 l cardingany sa spoko ale nie zdecydowanie nie ten...kilkanascie stron temu widzialem jak jakis uzytkownik chwalil sie swoim i tamten był spoko... a na piersi to logo jakiegoś bohatera z komiksów czy nowy pokemon? kolorystycznie to do pokemonów by pasowało.
Opublikowano 26 września 200915 l Jestem wdzieczny za uświadomienie, ale te ciuchy niestety dalej śmierdzą starymi ludzmi.
Opublikowano 26 września 200915 l Jay-Z był ostatnio w podobnym swetrze u Ophry. Tylko bardziej stonowane kolory i ofkoz bez tych popierdółek ponaszywanych. Takze raczej "In" niz "Aus".
Opublikowano 26 września 200915 l JEDYNE CHYBA CIUSZKI, KTORE PODOBAJA MI SIE Z supreme TO CZAPKI szczegolnie te po lewej, bedzie trzeba sie zaopatrzyc w cos podobnego
Opublikowano 26 września 200915 l Niedawno: Levisy 507 Normalnie spodnie na wymarciu, ale jakoś udało mi się znaleźć upragniony model - identyczne, jedyna różnica jest w kroju: bootcut zamiast slimów szkoda tylko, że już ich nie produkują
Opublikowano 28 września 200915 l przed chwila zamowilem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=749441700 <ok> Jakie spodnie polecacie do takich butow?, rurki beda pewnie ok ale mysle, ze takie troche szersze sztruksy beda ch,ujowe
Opublikowano 28 września 200915 l dresy nike szare you can dance ogolnie to kiczowy model kupiles, sorry. no ale jak nie rurki to zwykle PROSTE spodnie, podwiniete lub nie, chociaz imo takie buty ratuja tylko wlasnie slimy, inaczej sobie tego nei wyobrazam.
Opublikowano 28 września 200915 l A do takich bialych butow, raczej jasnych slimow bedzie dobrze pasowala jakas fajna skóra?
Opublikowano 28 września 200915 l a ile kosztuje taka fajna, dobra skora? i jakich sklepach szukac czegos mlodziezowego? w h&m?
Opublikowano 28 września 200915 l W h&m same ekologiczne, w zarze większość, ceny ok. 300-400zł (chyba). Jack&jones np. skóra prawdziwa, a cena chyba od 600zł. W scotch&soda też zawsze były. Poza tym levi's i te inne, ale to już wydatek ok. 1000zł. No i c&a, ale nie polecam.
Opublikowano 28 września 200915 l c&A to ogolnie kijowa firma, jakosc, design, dla starców. swoja mam z j&j, ALLEGRO i jedziesz
Opublikowano 28 września 200915 l no tak gdzies 600-800zl mam do wydania, zobacze w scotch&soda i Jack&jones http://allegro.pl/item747300144_30_wyprzedaz_scotch_soda_skora_sweter_m129.html dobra? Edytowane 28 września 200915 l przez Tommo
Opublikowano 28 września 200915 l imo szukaj z sciagaczmi przy rekawachi na dole tez i brzydki kolnierzyk czern uniwersalna zawsze modna