Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam fajnej bluzy z kapturem. Wszystkie mam takie dziady ciemne, to tak pomyślałem żeby coś kolorowego kupić.

O coś takiego wypatrzyłem:

2134920709.jpg

Co myślicie?

Opublikowano

tejj

[/img]

CZY KTOS WIDZIAL TA KURTKE W HM?

Podpisuje się pod pytaniem, cudna jest.

Opublikowano

231_1.jpg

dobry tshirt najka. ale jak zobaczyłem, że za 129, to aż mi okulary zaparowały.

Opublikowano (edytowane)

Zaje'biste są te blazerki, ale zamszowe więc będziesz musiał bardzo uważać by za mocno nie uje'bać !

+na żywca znacznie lepiej się prezentują (choć nawet tutaj już wyglądają strasznie fajnie)

Edytowane przez Happymieso
Opublikowano

No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile?

To kolekcja Iron Fista. W Polsce poki co supportuja ja metaluchowe sklepy typu: http://www.metalhead.pl/product-pol-60712-koszulka-IRON-FIST-FIELD-TRIP-WHITE-IF8073-09-KIRON-092.html. Jak kupilem w rockmetalshopie.

Ogolnie to wiekszosc jest niby za krzykliwa i niby za powazny jestem na takie shirty, ale jednak cos mnie do nich ciagnie, niektore sa zaje biste, widac kryzys wieku sredniego;0

1253837272.jpg

No i np. to jest fajny koncept, ale z jednej strony se czlowiek mowi, ze nie ma juz nascie lat i nie bedzie tak paradowal a zdrugiej se mysli ,ze bedzie elo modny i wszystkie laseczki jego (no, poki co kontrolnie puscilem te bluze paru dupencjom na komunikatorach i glownie mowia, ze "czad"). Ciekawe jak gramatura i co jest z tylu. chce sie znowu poczuc mlody!

Opublikowano

Dobre dobre, ale rozmiar za duży. Ja w L chodzę ;-( Ta bluza w sumie też młodziezowa.