Qra 160 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Cieszę się razem z tobą, ale bannego wypowiedź uzupełniam. I jak opylisz komuś jedną koszulkę na forum, to myślę że w kryminale nie skończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) narobiles smaka, to teraz projektuj, rob i dawaj Edytowane 30 Września 2009 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Nie mam czasu/nie oplaca mi się projektowanie a pozniej produkowanie jednej koszulki dude, stad moje watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 damn : < Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Szukam fajnej bluzy z kapturem. Wszystkie mam takie dziady ciemne, to tak pomyślałem żeby coś kolorowego kupić. O coś takiego wypatrzyłem: Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Brazowa skore w zarze za 550 i bluzke w h&m za 80zl <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 ragus calkiem ok :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Jak jest z rozmiarowka w Turbokolor? Czy xl to na takich chudych szpadli? Czy normalnie xl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 normalne, albo nawet troche większe Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 terry richardson <ok> (ja wiem, ze ma takie troche inne szkla, ale innych nie mgoe znaleźć niz te u gory:/) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 tejj CZY KTOS WIDZIAL TA KURTKE W HM? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 tejj [/img] CZY KTOS WIDZIAL TA KURTKE W HM? Podpisuje się pod pytaniem, cudna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 to chyba byla letnia kolekcja, nie pamietam ale w sklepach lazilem i nie widzialem ku'rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Raczej nie ma. Byłem dziś w Poznaniu w paru. Ale za to mój kumpel ma podobną, po ojcu . I wygląda za(pipi)iaszczo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 dobry tshirt najka. ale jak zobaczyłem, że za 129, to aż mi okulary zaparowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 kupiłem sobie na jesienną słote i wczesną zimę ogólnie klasycznie i bez udziwnien! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Zaje'biste są te blazerki, ale zamszowe więc będziesz musiał bardzo uważać by za mocno nie uje'bać ! +na żywca znacznie lepiej się prezentują (choć nawet tutaj już wyglądają strasznie fajnie) Edytowane 7 Października 2009 przez Happymieso Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 i zamsz na deszcz niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
griszczuk 1 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 te Blazery są świetne, też mam takie w planach, zastanawiam się jeszcze nad różnymi kolorami, ale też są zamszowe i się szybko uje.bią dajmy na to czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile? To kolekcja Iron Fista. W Polsce poki co supportuja ja metaluchowe sklepy typu: http://www.metalhead.pl/product-pol-60712-koszulka-IRON-FIST-FIELD-TRIP-WHITE-IF8073-09-KIRON-092.html. Jak kupilem w rockmetalshopie. Ogolnie to wiekszosc jest niby za krzykliwa i niby za powazny jestem na takie shirty, ale jednak cos mnie do nich ciagnie, niektore sa zaje biste, widac kryzys wieku sredniego;0 No i np. to jest fajny koncept, ale z jednej strony se czlowiek mowi, ze nie ma juz nascie lat i nie bedzie tak paradowal a zdrugiej se mysli ,ze bedzie elo modny i wszystkie laseczki jego (no, poki co kontrolnie puscilem te bluze paru dupencjom na komunikatorach i glownie mowia, ze "czad"). Ciekawe jak gramatura i co jest z tylu. chce sie znowu poczuc mlody! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Dobre dobre, ale rozmiar za duży. Ja w L chodzę ;-( Ta bluza w sumie też młodziezowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja co rpawda Lke kupilek w rockmetalshopie, ale widze, ze tam tez juz ich nie ma. W te sie przymierzam, jest beka moim zdaniem: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Koszulka z Bobem Marleyem. :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi