Manor 645 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Koszulka z Bobem Marleyem. :(:( Bob Marley? Ja bym powiedział, że to Charles Manson Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 fajne fajne, ale prawie 120 zł placic ? damn nigga Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Wystarczy pracowac. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 na dobrej posadzie ;] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 obso ta biala jest zaje.bista, gdzie mozna ja kupic? Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) Koszulka z Bobem Marleyem. :(:( Bob Marley? Ja bym powiedział, że to Charles Manson Ja bym powiedzial, ze to Jezus Chrystus :potter: Edytowane 9 października 2009 przez timo86 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Koszulka z Bobem Marleyem. :(:( Bob Marley? Ja bym powiedział, że to Charles Manson Jestes pewny? banny, poważnie?;/ Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 emerica cap chce bardzo słaba Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 lol to pokaz mi dobra czapke od razu mowie, jesli wklejasz jakas new erke ny to sobie odpusc aha no i SUPREME tez odpada, fajowe maja ale za drogie Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Obczaj to: http://www.billabong.com/eu/product-cat/200/headwear#_ Niektóre ok ale nie wiem czy trafią w twój 'gust' Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 billabong slabe rzeczy robi... Jedynie ten kapelusz z piórkiem cos prezentuje, reszta słabiutko wczoraj/dzis h&m + K MAG Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 musisz wygladac fpyte w tych czerwonych spodniach i czapce ze wzorem koszuli flanelowej typowego polskiego rolnika Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 zapomniałem dodac, ze to nie jest zakladane wszytsko razem hehehe spokojnie Cytuj
superment 6 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) Banny wczoraj w h&m kupiłem sobie dokładnie takie same czerwone spodnie. W pyte są! Edytowane 11 października 2009 przez superment Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 heheh, <pjona> tylko dla mnie nogawki troche za szerokie, mam 32 rozmiar, mniejszych nie bylo zastanawiam sie coby ich nie zwęzyc... Ty ssluchaj, wiesz gdzie dostane takie rurki z dodatkiem spandexu, maks. obcisle? lookalem dzis VOLCOM zayebsite, ale niebieskie i 149 (cena ujdzie) , byly za(pipi)iscie obcisle i za(pipi)iste ogolnie Cytuj
MeL 34 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 billabong slabe rzeczy robi... Jedynie ten kapelusz z piórkiem cos prezentuje, reszta słabiutko wczoraj/dzis h&m + K MAG pete doherty też ma takie gatki? czapka dramat. masz pasujący pod to różaniec? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 haha, kolejny napinacz ; > niestety, noszenie rozanca juz mi sie znudziło fail Cytuj
MeL 34 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) haha, kolejny napinacz ; > niestety, noszenie rozanca juz mi sie znudziło fail 6 dni temu jeszcze nosiłeś żeby nie offować se kupie spodnie może podobno gratis różaniec. z ochraniaczami. Edytowane 11 października 2009 przez MeL Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 <ziewa> otwarty umysł na szybki swiat Cytuj
Gość Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) billabong slabe rzeczy robi... Jedynie ten kapelusz z piórkiem cos prezentuje, reszta słabiutko wczoraj/dzis h&m + K MAG pete doherty też ma takie gatki? czapka dramat. masz pasujący pod to różaniec? Co by o Dohertym nie mówić to jak na ćpuna się bardzo dobrze ubiera. Ile Banny dałeś za tą kurteczkę? Edytowane 11 października 2009 przez Gość Cytuj
superment 6 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 heheh, <pjona> tylko dla mnie nogawki troche za szerokie, mam 32 rozmiar, mniejszych nie bylo zastanawiam sie coby ich nie zwęzyc... Ty ssluchaj, wiesz gdzie dostane takie rurki z dodatkiem spandexu, maks. obcisle? lookalem dzis VOLCOM zayebsite, ale niebieskie i 149 (cena ujdzie) , byly za(pipi)iscie obcisle i za(pipi)iste ogolnie wczoraj wbiłem też do zary i tam jest masa rurek za(pipi)istych obciskaczy. kupiłem sobie fioletowe rurki - sztruksy za 159 sztab zlota, ale sa tez nie sztruksy za 99 sztab te czerwone spodnie mam rozmiar 30 i są rurkami one (tylko ze bez spandexu) Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 haha, kolejny napinacz ; > niestety, noszenie rozanca juz mi sie znudziło fail niestety ten post potwierdza, ze nosisz to wszystko dla pozerstwa a nie dlatego ze ci sie tak naprawde podoba. Na forum konsolomaniakow posypaly sie dissy na rozaniec i raptownie przestales go nosic. Tak wlasciwie to chyba nie masz wlasnego stylu, podpatrzysz w internecie kilka wzorcow i z nich korzystasz, przechodzisz chwilowe fascynacje pewnymi osobami i ubierasz sie jak one. No offense, kurte niezla kupiles. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 CZORT - 60 ziko hmm, za 99 powiadasz? zawsze myslalem ,ze ZARA zayebiscie sie ceni i raczje tma nie dostane takowych... ale thx za info no niby te tez sa slimy, ale dla mnei za słabe haha, kolejny napinacz ; > niestety, noszenie rozanca juz mi sie znudziło fail niestety ten post potwierdza, ze nosisz to wszystko dla pozerstwa a nie dlatego ze ci sie tak naprawde podoba. Na forum konsolomaniakow posypaly sie dissy na rozaniec i raptownie przestales go nosic. Tak wlasciwie to chyba nie masz wlasnego stylu, podpatrzysz w internecie kilka wzorcow i z nich korzystasz, przechodzisz chwilowe fascynacje pewnymi osobami i ubierasz sie jak one. No offense, kurte niezla kupiles. moze i tak jest - szybko sie nudze i to nie chodzi tylko o ciuchy, ale tez o muzyke, filmy, zmieniam czesto zainteresowania, ciagle w biegu. tak samo jak ostatnio 'promowałem' tu ciezkie czarne skorzane buty, to teraz znowu mi powrocila mania na biegówki dobrze, ze nie mam duzo kasy, bo wydawałbym chyba wszystko na rozne buty i ubiory, a tka to trzeba sie okreslic w jednym stylu. i moze nie dlatego, ze na 'forum posypaly sie dissy' tylko dlatego, ze nie pasuje mi do innych ciuchow a jak cos mi nie pasuje, to sie nudzi i najczesciej laduje na allegro : > Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 banny, to jeszcze gorzej, jestes jak baba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi