Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 460,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Szerokość nogawki u dołu ~ 22 cm

zbyt szerokie

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

zwykle, niebieskie jeansy, nic poza tym

;)

ale tez pewnie slaba jakosc, przestarzaly kroj (nie nawoluje tu do rurek) i ogolnei staromodne, jestes mlody, wybierz cos z hałsa/diwersa/hm itp

;)

Opublikowano

Pieczar. Miałem identyczne. Fajne, wygodne, lekkie, nawet trochę przewiewne. Żadne obciślaki. Bardzo je lubiłem, pasowały do wszystkiego. Jedyny minus, to że się poziomo podarły na kolanie przy kucaniu :(

Opublikowano

Cholera. Nie wiem, czy Twoją opinię traktować jako rekomendację, czy wręcz przeciwnie.

banny, akurat bardzo lubię te tradycyjne kroje. Nie jajognioty, ale też nie mają pojemności małego samochodu dostawczego w kroku. No i przede wszystkim nie wyglądają jak używane przez osobę, która notorycznie siadała na malowane siedzenia albo która była treserem dzikich kotów.

Opublikowano

Zwykłe niebieskie jeansy o archaicznym kroju cechują się tym, że noszą je zarówno ludzie o niewybrednym guście, tradycjonaliści i biedota. Czasami jest rozkmina do ktorej grupy taki ktoś należy. Mi sie zdecydowanie te spodnie nie podobaja.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Cholera. Nie wiem, czy Twoją opinię traktować jako rekomendację, czy wręcz przeciwnie.

Jeśli chodzi o ironizowanie, to nie, nie ironizuję (gdybym robił to w tym momencie, to napisałbym coś w stylu "pasowałyby Ci do bluzy"). :P A jeśli poddajesz wątpliwości mój gust to hmmmm... du az ju łysz :potter:

Opublikowano

tak samo jak ostatnio 'promowałem' tu ciezkie czarne skorzane buty

powiedz mi ktoś gdzie one są w temacie, bo nie umiem znaleźć

Opublikowano

3390063658_f682e5a644.jpg

nie sadzilem ze kupie kiedys koszulke star wars, ale ta po prostu rozpied,ala

ta zrestza tez

3390064342_685165857e.jpg

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

haha koszulka star wars, w l.o. za takie cos byl wpie rdol po lejbach.

Opublikowano

w realu prezentuje się jeszcze lepiej!

Opublikowano

springfield

Opublikowano

milan juz czeka na wyplate, zeby kupic nowe koszulki STAR TREK i LORD OF THE RINGS

Opublikowano

w zasadzie, to nie chodzi o star wars,po prostu te koszulki wygladaja swietnie. Ta pierwsza z pewnością.

Opublikowano

50 zyli

Opublikowano

Za tak smieszna cene to ja co najwyzej skarpetki zaloze