Pan Pieczarka 167 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) No (pipi), żeby takie rozkminy tworzyć z powodu jakichś butów (pipi)owych. Po(pipi)ało was już kompletnie. jestesmy po prostu indywidualnościami, których wy nie możecie zrozumiec. łodzyn. Edytowane 19 grudnia 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie. A na rozmowy o prace i na randki też chodzisz po męsku? Nie umieć sie ubrać w dzisejszych czasach to lekkie kalectwo. Chyba, że powaznie wierzysz w to, że kobiety nie patrzą na wygląd, a w porządnej pracy (chyba, że pracujesz jako gornik pod ziemią, albo jak banny w polu) nie liczy się dobre pierwsze wrażenie przy kontakcie z ludzmi. Tak,bo to,że nie chodzę w drwalskiej czapie i ch.ujowych pustelniczych butach oznacza,ze nie umiem się ubrać.Gratuluję dedukcji. A ja Tobie intelektu :potter: Ej, bo od kiedy chodzenie w drwalskiej czapie jest modą? Sam napisałeś, że nie interesujesz się MODĄ, a jak dla Ciebie pustelne buty i czapa drwala to właśnie moda no to konkret. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) jestesmy po prostu indywidualnościami, których wy nie możecie zrozumiec. Powiedziałbym, że jesteście indie, tak jak wszyscy teraz. Nawet Bartez już nie jest gruby tylko indie. Edytowane 19 grudnia 2009 przez Junkhead Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Stary, siedzicie na jakiejs, je,banej wsi i bedziecie mnie uczyc jak trzeba sie zachowywac w pracy z ludzmi. Litosci. Nie bede tu wyliczylal gdzie mialem okazajie pracowac i co robic, bo to bylo by rownie zenujace co Wasze pierdzenie, aczkolwiek nigdy nikomu dupy nie musialem lizac zeby do czegos dojsc. Kwestia godnosci. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) Stary, siedzicie na jakiejs, je,banej wsi i bedziecie mnie uczyc jak trzeba sie zachowywac w pracy z ludzmi. Litosci. Nie bede tu wyliczylal gdzie mialem okazajie pracowac i co robic, bo to bylo by rownie zenujace co Wasze pierdzenie, aczkolwiek nigdy nikomu dupy nie musialem lizac zeby do czegos dojsc. Kwestia godnosci. Gdzie ja pisałem,ze komuś liżę dupę?Tylko taki geniusz jak ty mógł tak to zinterpretować.Zresztą - nie wpie.rd.alaj się między wódkę a zakąskę,bo zachowujesz się jakbyś z pi.zdy na nartach wyskoczył. eot Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie. A na rozmowy o prace i na randki też chodzisz po męsku? Nie umieć sie ubrać w dzisejszych czasach to lekkie kalectwo. Chyba, że powaznie wierzysz w to, że kobiety nie patrzą na wygląd, a w porządnej pracy (chyba, że pracujesz jako gornik pod ziemią, albo jak banny w polu) nie liczy się dobre pierwsze wrażenie przy kontakcie z ludzmi. Tak,bo to,że nie chodzę w drwalskiej czapie i ch.ujowych pustelniczych butach oznacza,ze nie umiem się ubrać.Gratuluję dedukcji. A ja Tobie intelektu :potter: Ej, bo od kiedy chodzenie w drwalskiej czapie jest modą? Sam napisałeś, że nie interesujesz się MODĄ, a jak dla Ciebie pustelne buty i czapa drwala to właśnie moda no to konkret. Według bannego,nie według mnie - a jako,że banny uważa się za indywidualność i osobę która się modnie ubiera to tak stwierdziłem. Edytowane 19 grudnia 2009 przez Ader Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 "Gdzie ja pisałem,ze komuś liżę dupę?" Forbode pisal, do niego bylo to adresowane. "Zresztą - nie wpie.rd.alaj się między wódkę a zakąskę bo zachowujesz się jakbyś z pi.zdy na nartach wyskoczył." Bede sie wpier,dalal gdzi mi sie podoba bo od tego jest forum. "bo zachowujesz się jakbyś z pi.zdy na nartach wyskoczył." Brzmisz jak gimnazjalista. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Według bannego,nie według mnie - a jako,że banny uważa się za indywidualność i osobę która się modnie ubiera to tak stwierdziłem. według mnie, to powinieneś skończyć już tę żenadę :potter: Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Bycie unikalnym - ubieranie się modnie. Czy tylko mi to jakoś koliduje ze sobą? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Według bannego,nie według mnie - a jako,że banny uważa się za indywidualność i osobę która się modnie ubiera to tak stwierdziłem. według mnie, to powinieneś skończyć już tę żenadę :potter: Jedyną żenadą w tym temacie są posty gdzie wklejasz swoje fity. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Szkoda tylko, że jako największy krzykacz w tym temcie nie pokazales zadnej swojej. typowy polski cwaniak Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 czym sie rozni typowy polski cwaniak od zagranicznego ? samokrytyka ? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 ee moze tym ,ze nie potrafi przestać? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) kupiłem Edytowane 19 grudnia 2009 przez Qra Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) poważnie? Edytowane 19 grudnia 2009 przez banny Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Nie, Dolce&Gabbana. 799,90 zł Cytuj
Mati 6 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 http://allegro.pl/item852869312_klasyczny_sweterek_w_serek_v_neck_next_m.html a wzialem sobie, co sie bede.. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 http://allegro.pl/item858775525_nowosc_bluza_nike_air_jordan_l_183cm_brand_shop.html A taką bluzę nabyłem. Ogólnie nie cierpię wzorków na bluzach, preferuje raczej jednokolorowe z jakimś ciekawym nadrukiem itp., ale ta mnie urzekła. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 http://moda.allegro.pl/item859348499_adidas_adicolor_kermit_g4_s_oldschool_bluza_odreki.html mniam:) Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Nie bierz tego, chyba że już wziąłeś ;d bo fejk . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi