Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to:

CHSWSG-1.jpg

SJSGGG-1.jpg

Pilnie potrzebuje XD

OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie.

Edytowane przez Czappi
Opublikowano

ok a foto w wolnej chwili wyda?

pytałeś banny o ten płaszcz z hamu, jak wygląda na człowieku. Ja Ci wiele nie pomoge, bo jak zrobie fotkę 2megapikselową komórką to wyjdzie jak granatowa plama, a nie płaszcz. Ale łap fote z allegro, szukałem sobie krawata no i natrafiłem na podobny płaszcz co go widziałeś, a i nawet licytacja jest więc wyhaczysz po taniości.

http://moda.allegro.pl/item890849091_h_m_meski_plaszcz_r_52_m_nowa_kolekcja_2009.html

W sklepie ten płaszcz kosztował 270 bez promocji, z promocją 220.

Aha, aukcja nie moja, jakiegoś randomowego typa

Opublikowano (edytowane)

Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to:

http://img.skatewarehouse.com/new_big/CHSWSG-1.jpg

http://img.skatewarehouse.com/new_big/SJSGGG-1.jpg

Pilnie potrzebuje XD

OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie.

Proponuje poszukać w lato na sopockich straganach na deptaku.

Ceny od 10 do 20 zł.

Edytowane przez Hubi.
Opublikowano

Hhe, żałuje, ze nie mam aparatu to bym zrobił zdjęcie mojego nowego nabytku:) Zaszalałem i wypaczyłem na promocji fajną wariację tych sweterków w serek. A mianowicie, kupiłem sobie rozpinaną bluzę z kapturem w typowo luzackim kroju z tym, że właśnie ma ww wzorek w serek:) Biało-niebieska. Idealna na potańcówki:)

Opublikowano

że Hrubaz i ty znacie głupie, idiotyczne i bezużyteczne wyrażenia? :teehee:

Opublikowano

Tak szukam po googlach i w sumie nie moge znaleźć czegoś takiego jak norweska kratka :D. Nie wiem skąd to znam. Ale miałem na myśli te pionowe romby. A gekonowi się mogło pomylić przez to, że dużo swetrów w serek ("dekolt") ma ten wzór. :geek:

Opublikowano (edytowane)

no cos ty, w gwarze regionalnej szkocka krata to serek :excl:

a jaki związek ma szkocka krata z rombami, to też nie wiem

Edytowane przez Qra
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

LEVIS SLIM STRAIGHT kupiłem, proste i tanie. Śmierć typom, którzy płaczą, że w dzisiejszych czasach nie można kupić ubrań bez napisów, przetarć i sztucznych penisów w komplecie.

327833020_5bac092bff_o.jpg

*zdjęcie z internetu (ja mam jaśniejszą karnacie niż ten typek), ale przedstawia włsśnie zakupione jeansy oraz bluzę o którą kiedyś toczyłem spory i wyszło na to, że jest to bluza w norweski serek w kratę