gekon 1 787 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Wybrałbym pustnie i tym samym odróżniał się od 80% innych ludzi, którzy noszą takie kurki. Mam podobną swoją drogą, tylko niestety brązową. Chętnie bym się zamienił na jasniejszą Zawsze marzyła mi się taka militerna kurtka. http://j5-pl.nazwa.pl/allegro/obrazki/Ubania_SURRPLUS/kurtki+r/Fieldjacket/20-3501-01.jpg Nieważne co w modzie teraz piszczy, chyba jednak ją nabędę. Chciałem na wiosnę sobie lekką marynarkę ze skóry kupić, bo upatrzyłem w Zarze, ale chyba bedzie musiało poczekać. Edytowane 7 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 m65 - są spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nabyłem pikną skóropodobną kurtałkę w H&M za 150 zł oraz szmatkę pod szyję w s.oliver za 40 dychy i dostałem kartę rabatową. Słitaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zawsze marzyła mi się taka militerna kurtka. http://j5-pl.nazwa.pl/allegro/obrazki/Ubania_SURRPLUS/kurtki+r/Fieldjacket/20-3501-01.jpg to jest właśnie M65 wersja classic fieldjacket Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 @czort - poka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 spodnie w stylu Damira Domy znajde w lumpie jakies luzne trousery, krawiecka poprawka, będzie dobrze ;] 500 Euro zaoszczedzone Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Pozostaje pogratulowac odwagi.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jestem artysta, moge ogolnie to tez chodzi o to, ze uczelnie plastyczne sprawdzaja nie tylko teczki adeptów - do swojego malarstwa i rysunku planuje dodac fotografie oraz rzeźby, a do tego chcialbym nakrecic krotkie video. Mysle tez, nad paroma projektami zwiazanymi z ciuszkami, tylko musialbym nauczyc sie szyc x_X pokazujac sie wszechstronnie, mysle, ze mam wiksze szanse dostania sie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) @czort - poka Jutro wieczorem wrzucę fotę, jak coś wymodzę moim mega komórkowym aparatem Co do tych spodni Banny'ego to jedna laska u mnie na uczelni w takich chodzi mniej więcej i wygląda jak alladyn, który narobił w portki. Ogólnie, nie podobają mi się. Edytowane 8 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Szczyt wszystkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) @banny - proponuję przyjść na uczelnie z lampą Alladyna na uczelnię, zniszczysz tym samem piaskowe potwory. No nie wiem, prowo, ARTYSTA albo prawdziwy debil :potter: Edytowane 8 Marca 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) U nas na roku jak studiowałem też chodizła taka artystka co ubierała na siebie worek po ziemniakach i nie uznawała staników. Wez mi banny wytłumacz. Ty dla jaj takie cichy pokazujesz e? Bo jak czasem pokażesz ciucha to jest fajny, ale potrafisz też wyyebać z takim zonkiem, że trace wiare w ludzi. Edytowane 8 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 szok i prowokacja to glowne narzedzia w owczesnej sztuce :hhaha: takie ciuchy chcialbym zaprojektowac i przedstawic, a nei w tym chodzic :OO Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jak chcesz lepszych ocen, to umów się na opier.dalanie berła wykładowcy, a nie chodzenie w spodniach alladyna : ). Może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Kiedyś zapodawałem taki projekcik z czachą, pare osób było zainteresowanych, w chwili obecnej zaczął działać sklepik, gdzie w koszulkę taką(i inne ciekawe) można się zaopatrzyć http://teecity.pl/ Wszelki hajping, opinie, krytka, z(pipi)ki etc mile widziane :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Przy najbliższym zastrzyku gotówki wciągam tę z bananem. Sklepik fajny, czekam rozwój sytuacji i wiekszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Faktycznie z bananem całkiem spoczko, reszta do pieca (przynajmniej na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 koszulki z wiekszymi grafikami beda? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jeśli pojawi się więcej głosów, by powiększyć nadruki, to tak. Jaki Twoim zdaniem byłby optymalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 znaczy, ogolnie nie przepadam za takimi grafikami - nie doroslem/wyroslem z nich pytajac sie mialem an mysli o cos innego z wiekszymi grafikami Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Okej czy wiocha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 mi sie srednio widzi, troche przekombinowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) W którym miejscu? Dobra cena. Chce sobie własnie kupić jakąś kurtke "skórzaną". Co ty byś polecił z allegro w cenie do 150? ;p Aha i nie ocieplana. Znajduje fajną i ocieplana Edit: Znalazłem ją na innej aukcji i dopiero teraz zobaczyłem że jest brązowa, ocieplana i ze zbędnymi bajerami. Edytowane 9 Marca 2010 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 "Skóra" za 150 zł? xD to wez sie lepiej ceratą owiń. To coś u góry jest znośne, normalny fason, ale fit tego faceta jest lekko żenujący i może dlatego tak sie to kiepsko komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Napisałem "skóra" a nie skóra to chyba oczywiste że nie chce skórzanej kurtki w takiej cenie. Ta kurtka już odpada bo jest ocieplana i brązowa Edytowane 9 Marca 2010 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi