Dziewiątek 88 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 banny, puknij się w dyńkę Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Nabyłem kontraktową M65 z 75 roku +10 do lansu xD Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Czyli te same co ja. Kupiłeś tam gdzie my z Olszmitem? Ciekawe czy też Cie oje*bią na ściereczce i futerale jak mnie:) Ale okularki są mega Cytuj
erix 303 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Czyli te same co ja. Kupiłeś tam gdzie my z Olszmitem? Ciekawe czy też Cie oje*bią na ściereczce i futerale jak mnie:) Ale okularki są mega Zgarnełem nowe na allegro za 39zl (!) Ściereczka podobno ma być jak już będą u mnie to dam znać Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 łał, no to gratuluje okazji:) Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Właśnie zamówiłem, jaram się jak dziecko bo to moje pierwsze czaki, dopiero dojrzałem do ich zakupu :tongue: Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 białe buty choć te i tak fajne Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Chciałem podobne, ale biały? Napaliłem się na białe buty,a le kurde to jest zrobione ze szmatki. Raz się wyjdzie na miasto i będą wygladały jak obrzygane przez żula. Ale wyglądają bardzo fajnie(jakbym miał zamiar je trzymać w szafie to bym kupił) Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Mam kilka ciemnych par butów, więc na lato dla odmiany wziąłem białe. A z brudem wiadomix, nic nie jest wieczne, jak się za macno upi.erdolą to wrzucę do pralki i git :biggrin: Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 po dojechaniu dwoch par zwyczajnych all starow(z ktorych ku.rewsko jestem zadowolony)czas na cos innego ale dalej w tych samych klimatach....converse undefeated..jak tylko gdzies znajde..sa moje Cytuj
erix 303 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 bardzo fajne tylko z tego co widzę cenka około 200$ ... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Kapcie Falena się już rozyebały? Świetne butki, właśnie takich szukam, ale na pewno nie dam za trampki 6 stów Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 powodzenia z undftd xDD kupielm dzis 2x trampki szmaciaki z HM, po 50 zł cale biale i cale czarne adidaski oddalem tacie (dobre serce) ogolnie ZNIENIAWIDZILEM ŁAZIC PO GALERIACH :[ lumpex + allegro rox Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 też lubie allegro, ostatnio zakupy online to moję jedyne zajęcie, a i mam z tego niezły fun :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Kupiłem sobie koszulę czerwona w kratkę, tajką jaką chciałem w h&mie. I przekonałem się, że w największej galerii handlowej w 400tysięcznym mieście nie ma ANI jednego fajnego cardigana. Nie licząc tego, który wisiał na manekinie w H&Mie, ale na sklepie oczywiście takich (pipi)a nie było. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 To weź mi pokaż jak wygląda 'fajny' cardigan, bo cos nie wierze, ze nie macie w galerii Za ile koszule wciągnałeś? Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 8 dyszek. Takie coś mi wystarczy, nie wymagam wiele. A po godzinie łażenia po sklepach znalazłem tylko, albo z grubej (pipi)a wełny z jakiegoś piżmaka, albo w paski i z jakimiś oczo(pipi)nymi rysunkami reniferów(WTF!). Chyba w końcu wciągne na allegro, najwyżej będę miał nową szmatę do podłogi jak przyjdzie rozciągnięty Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Kapcie Falena się już rozyebały? Świetne butki, właśnie takich szukam, ale na pewno nie dam za trampki 6 stów wytrzymaja napewno dluzej niz buty ronald-a mcdonald-a :smile: Cytuj
erix 303 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Czyli te same co ja. Kupiłeś tam gdzie my z Olszmitem? Ciekawe czy też Cie oje*bią na ściereczce i futerale jak mnie:) Ale okularki są mega Dzisia dostałem. Mam takie fajne beżowe etui , woreczek ze ściągaczem i ściereczkę więc chyba nie o(pipi)al.i. Same okularki deluxe , jedynie wydają się minimalnie ciasne ale to może mi się wydaję Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 No ale pewnie nie kupowałeś w tym sklepie co ja tylko z allegro okazyjnie Hehe napisałem do tego śmiesznego tksport 2 tygodnie temu to milczeli, ale jak napisałem negatywną recenzję sklepowi w internecie to wyzwał mnie na walkę na rapy po 2 godzinach od ukazania sie recenzji:) Pi*erd*ole, będę pisał, że to dziadowski sklep w każdym możliwym miejscu w internecie Bo nie chodzi o głupią ściereczkę i etui za 5 zeta! chodzi o zasady Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Wyłożyłem na cardigan i kupiłem fajny bluzo-sweterek w zarze za 99 złotych dukatów. Wrzucłbym foty ale nie mam aparatu, pokombinuje jutro komórką i może zapodam. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 ostatnio byem 'na sklepach' i ogladam w zarze t-shirt kolaboracja z jakims artysta cena: 99 zł. no (pipi). ;O ale to na inne , dluzsze przemyslenia.......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi