Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Fakt, tanio w Zarze nie jest. Ale jakość i wygląd cicuhów są warte swej ceny imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 gekon daj mie linka do twojej opinii xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja tam nie wiem co wy za Zary macie. U mnie koszulki po cztery, pinć dych kupuję, a spodnie nawet za osiem wziąłem. Dla mnie to najlepszy sklep w tych całych je.banych galeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) gekon daj mie linka do twojej opinii xD No mówię, że skasowali, bo facecik się obruszył i zgłosił to po 2 godzinach odkąd to napisałem do moderacji (a na odpowiedż na moj email czekałem 2 tygodnie:), a na walkę na rapy nie miałem ochoty :potter: Dostałem jakąs notkę "Twoja opinia została zakwestionowana przez sklep. Wejdz w link *** i podejmij dyskusję ze sprzedawcą. Wasza rozmowa będzie moderowana", a że w tej opinii nawymyślałem tyle, że chyba nie dodałem jedynie, że sprzedawcy z TKspor zgwałcili mi zonę i 3 letnią córkę, no to nie podjałem wyzwania;] Tera piszę wszedzie gdzie mogę jaki to dziadowski bazar ten tksport. Za głupia ściereczkę! Taki jestem wredny. zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie. Ja nie mam nic do stracenia, a oni mają moja ściereczkę. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja tam nie wiem co wy za Zary macie. U mnie koszulki po cztery, pinć dych kupuję, a spodnie nawet za osiem wziąłem. Dla mnie to najlepszy sklep w tych całych je.banych galeriach. Są koszulki i "koszulki" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Imo też nie ma co przesadzać. Czasem "koszulki" sprzedają w galeriach i za sto złotych, a na allegro, albo tydzień później z przeceny tę samą można zakupić za 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak bede mial wene i wolne to skrobne cos na ten temat, bo to co ostatnio widzialem w galeriach to przesada. i nie mam tu na mysli galerianków i innych smerfów Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To pisz, nie trzymaj nas w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 niestety musze tak w ogole to pewnie nic nie napsize, ale to wtedy sie tak strasznie podiytowalem tym calym syfem chcialem kupic jedna koszulke, patrze, a kolejka pizd malolatow 30 osob ;O no ku;rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no totalnie przeje.bane że młodzi ludzie kupują sobie ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 nie bede sie wiecej rozpisywal, ale mialem an mysli to, ze by kupic gupia szmatke w sklepie popularnym musisz sie niezle nastac w kolejkach, bo duzo bydla jest. ale bardziej mnie wkurzyl fakt, ze w wiekszosci sklepow jest wsyztsko za drogie jak na jego standardy jakosciowe - no (pipi) teraz house czy cos podobnego zyczy sobie 39 w góre zł za zwykla koszulke? prosze was... albo z Zary 99 zł <- za tyle kasy mozna miec juz na wyspasie koszulke dobrych, zagranicznych brandow, zreszta malo kto kupuje teesy za taka kase. albo ja po prostu za biedny an zakupy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Jeśli mam byc szczery to nie uważam, że 99 zeta za koszulką to tak bardzo dużo. Jeśli mi się spodoba i będzie dobra jakościowo to mogę bez problemu tyle dać. A co do kolejek, jak ostatnio byłem w H&M nie było prawie kolejki do kasy (2-3 osoby) za to do przebieralni stałem 15 minut w kolejce. To jest dopiero patologia, jak gówniary wchodzą z masą ciuchów, siedzą 30 minut i walą sobie foty na nk, no (pipi)a. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja kupuje po przecenach głównie. Biedny nie jestem, ale sto zeta za koszulke (tylgo dlatego, że to kolekcja wiosna/lato 2010) nie dam. Za jeden sezon za tę koszulkę zapłacę 10 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 chyba się skusze , w hmie widzialem fajne za 80 zł, na lato bedą ideolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Podwinięcia na nogawkach robią wrażenie. Spodnie a'la Al Bundy. Ale zakładam, że chodzi Ci o buty. Mogą być. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 chyba się skusze , w hmie widzialem fajne za 80 zł, na lato bedą ideolo. fajne skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Gdyby nie błyszczały jak psu jaja tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jeśli banny mówiłeś o spodniach, to mam takie na sobie właśnie Polecam jak huu szczególnie za te 8 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ojc, zapomnialem chodzi o spodnie. a [podwijanie nogawek to tylko dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 do takich spodni to trzeba miec kształtną dupe, bo patrząc na ich lekko workowate kształty musza sie na czyms opinac, zresztą.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie? nie wierze, ze to pisze, ale punkt dla ciebie - podwiniecie nogawki jest czesciowo elementem grup fixed gear, czyli 'rowerarzy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie? nie wierze, ze to pisze, ale punkt dla ciebie - podwiniecie nogawki jest czesciowo elementem grup fixed gear, czyli 'rowerarzy ;p No to to wiem, miejscowa ziomalia miała też przez jakiś czas epizod że bez powodu tak podwijali jedną nogawkę. Myślę nad którymś z tych spodniów. http://allegro.pl/item996227180_big_star_matt_jeansy_vintage_30_32_pas_82cm_okazja.html http://allegro.pl/item984048226_spodnie_levi_s_527_r_30_32_lee_wrangler_levis.html http://allegro.pl/item997351050_wrangler_sharkey_spodnie_vintage_dark_blue_w30_l32.html http://allegro.pl/item997344080_lee_clark_flaps_unikat_spodnie_vintage_new_w30_l32.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ostatnie wranglery i lee pojda za gruba forse, okolo 100 zł w gore, wiec jak nie amsz tyle, to te levi;'sy sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Na pewno za tyle nie zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi