Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

O własnie drogie dzieci

Polceć ktoś jakiś fajny garniak? Chciałem kupić marynarkę, ale ze spodni tez potrzebuje to postanowiłem zaszaleć. Tylko coś takiego sportowego, wiadomo i zeby było dostepne w polsce.

Ja jak będę teraz szukał nowego garniaka, to mam w du.pie sklepy i idę do krawca. Koszt jest niewiele wyższy niż za porządny ancug, a żaden kupny nigdy nie będzie leżał jak skrojony na miarę. I zrobi mi wszystko tak jak sobie zamarzę, klapy, taliowanie i te sprawy. Taka moja sugestia :biggrin:

Wyjściowe garnitury to wiadomo, że u krawca.

Nie o to mi chodzi. Jakbym szedł do komunii to na pewno garnitur bym szył u krawca, ale żaden krawie nie uszyje mi czegoś takiego

1346_14.jpg

Oddam dziewictwo za ten garniaczek!

Edytowane przez gekon

ciekawe tylko ,skad by krawcowa miala wzor materialu na wykonczeniach (rekawy np.)

Polceć ktoś jakiś fajny garniak? Chciałem kupić marynarkę, ale ze spodni tez potrzebuje to postanowiłem zaszaleć. Tylko coś takiego sportowego, wiadomo i zeby było dostepne w polsce.

w hmie jest jedna za(pipi)ista szara z czarnymi wykonczeniami ;]

albo sam kupilem granatowa z czarnymi, aksamitnymi detalami, dla mnie miazga ;]

A co uważasz, że Matju Łiliamson sam to uszył? nawet projekt takiego garniaka, dla potrafiącej szyć i robiącej to całe zycie osoby nie jest jakimś wielkim wyczynem.

Ale wez sie nie kłoć co? Mowie ze to nie to to, bo nikt nie szyje sportowych marynarek, nie mowie już o kroju i materiale. Dzieki serdeczne za radę, ale to troche takie w stylu

-szukam butów na lato

-idz do szewca niech ci zrobi

Właśnie nie wiem czy to jest takie M normalne tylko slim fitted czy może jakieś (pipi)nięte, co się równa xs. Poczekam, aż typek odpisze.

e: Cholera, mało czasu zostało do końca;/ A anorektykiem nie jestem, raczej szczupły taki;p

Edytowane przez Gość