Opublikowano 24 maja 201014 l banny jak zawsze musi dostarczyć świeżych pokładów beki, inaczej nie byłby bannym tą marynarkę to chyba Jokerowi zakosiłeś :biggrin: Edytowane 24 maja 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 25 maja 201014 l Wygląda trochę jak skafander dla astronauty. Ale to chyba przez ten kołnierz.
Opublikowano 25 maja 201014 l 'bluza w stylu dior, japanstlyle kup okazja !!!1 ' jak z jakością? Edytowane 25 maja 201014 l przez banny
Opublikowano 25 maja 201014 l Chciałem ja kiedyś kupić, ale mam inny ciuch z "japanstyle" i podejrzewam, że to nie ma nic wspólnego z bluzą na fotce :confused: a o jakość banny nawet nie pytaj (rumuński stragan przebija jakością te szmaty). Mam nadzieję, że nabywca pochwali się real foto i nie mam racji. Choć w to wątpie Edytowane 25 maja 201014 l przez Gość
Opublikowano 25 maja 201014 l Co do jakości to powiem po pierwszym praniu, ale szmelc z bazaru to to raczej nie jest. To taka bardziej bluzo-kurtka niż bluza, bo grube i ciepłe bardzo. Fota na życzenie:
Opublikowano 25 maja 201014 l A ile rzygłeś? Pamiętam, że parę miesięcy temu, jak to w wchodziło na allegro to po 4 stówy chodziły :potter: Podobają mi się za(pipi)iście takie zapięcia po boku, chyba mam jakiś fetysz na tym punkcie.
Opublikowano 25 maja 201014 l Fajna ta bluza Pieczara Ile takie cudo kosztuje? Edytowane 25 maja 201014 l przez szaden
Opublikowano 25 maja 201014 l na tej focie Pieczarka wyglada dosc nieciekawie :| koszula 1 i 3 dobra ;]
Opublikowano 25 maja 201014 l na tej focie Pieczarka wyglada dosc nieciekawie :| koszula 1 i 3 dobra ;] WPIS ! Edytowane 25 maja 201014 l przez Figlarz
Opublikowano 25 maja 201014 l Doradźcie jakie spodnie do tego. To co mam średnio pasuje ;/ Głównie to popylam w "dżinsach" więc coś w ten deseń...
Opublikowano 25 maja 201014 l No jak. Jeansy nie pasują Ci do tego? Numer 2 fajna. Tej żołtwej bym nie włozył, a czarny mi sie znudził w okresie dojrzewania gdy chodziłem w glanach , czarnych bojowkach i czarnych koszulkach zespołów. Ta bluza japanstyle w ogole mi sie ogolnie podoba, ale nie kupie niczego takiego z allegro, tym bardziej nieznanego brandu. I chyba troche za dużą sobie Piec\arka kupiłeś. Wyglądasz jak przekombinowany skate, a na fotce i z tego co wiem to ciuchy japanstyle powinny być raczej dopasowane i opięte
Opublikowano 25 maja 201014 l Co do jakości to powiem po pierwszym praniu, ale szmelc z bazaru to to raczej nie jest. To taka bardziej bluzo-kurtka niż bluza, bo grube i ciepłe bardzo. Fota na życzenie: Zamek ci zle wszyli, reklamuj i pisz negatywa, jakis z boku jest zamiast na srodku.
Opublikowano 25 maja 201014 l Kolejny przyszedł pseudośmieszne komentarze walić. Ha ha ha, pośmialiśmy się, możesz iśc.
Opublikowano 25 maja 201014 l Ta bluza jest z założenia dobra, ale na Tobie średnio wygląda. Albo zamek jest w innym miejscu niż na modelu, albo jest za duża..... albo sie po prostu czepiam
Opublikowano 25 maja 201014 l do tej szarej proponuje proste spodnie materiałowe (nie w kant!!) + mokasynki czarne/lakierki i mozesz śmigać! do kratkowej ciemne dzinsy będą spoko + białe buty do żóltej - krótkie spodenki może + japonki i kapelusik - na plaże co do bluzy Pieczarki... zawsze robia lepsze zdjecia przed zakupem, a pozniej okazuje sie calkowicie inny ciuch niz widziales na aukcji ;/
Opublikowano 25 maja 201014 l Dziś kupione. Chorowałem na te trampki od dawna, a plecak nabyłem okazyjnie co by graty na siłkę nosić