Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Te dresiwa w pewnych kregach uchodza ponoc za wy(pipi)ane, ale mnie się nie podobają.

Opublikowano

Dobre jak grasz w filmie w klimatach Miami albo na wieczorny jogging. Do tego dodaj buty Najtmera i jakiś gustowny dresik dolny.

Nie obrażaj mnie, bo bede musiał wysłać raport do moderacji

Opublikowano

No tylko pytam co nie. Mi tam sie podoba. I na pewno nie jest to dresarska bluza na poziomie dresiarskich butów najmara, bo takie bluzy idealnie komponują się z jensami.

A teraz cos z zupełnie innej beczki.

Torba na ramie mi sie rozyebala. Chce nową i sie zastanawiam co. Czy takie coś konkretne z prawdziwej skory

f9a3234efbf22477med.jpg

Czy też może coś młodziezowego? A może da się połączyć młodzieżowy styl i to co powyzej?

Opublikowano

No tylko pytam co nie. Mi tam sie podoba. I na pewno nie jest to dresarska bluza na poziomie dresiarskich butów najmara, bo takie bluzy idealnie komponują się z jensami.

A teraz cos z zupełnie innej beczki.

Torba na ramie mi sie rozyebala. Chce nową i sie zastanawiam co. Czy takie coś konkretne z prawdziwej skory

f9a3234efbf22477med.jpg

Czy też może coś młodziezowego? A może da się połączyć młodzieżowy styl i to co powyzej?

Dobra torba. Sam takiej szukam. Jakbyś znalazł coś podobnego to daj namiary. :) Powinna pasować do większości "stylów". ;)

PS: W River Island są często podobne.

Opublikowano

A propo toreb.

img2324.jpg

Ale kurde maxymalnie przekombinowana mi się wydaje. Co nie zmienia fakty, że świetna jest.

Inne typy to:

przod-str_xphpea.jpg

fc0ffa0b2a509e10med.jpg

1086279102.jpg

1.jpg

1.jpg

Hurbaz, jak chcesz namiary na dokładnie tamtą to daj znać. 2 stowki chcą za nią co nie jest wcale dużo jak na skórę naturalną. W Espricie widziałem idealną torbe, ale nie poyebało mnie jeszcze zeby dać 200 zeta za ekoskóre

Opublikowano

Co nie? Mi też sie podobają

Pan Pieczarka. No właśnie, ale trochę dziadkowa jest, a ja kcem torbe bardziej młodzieżową. Tak, żeby jakoś podkreślić, że jeszcze nie mam tych 30 lat;] A może ktoś poradzi coś innego, poza ww listą?

Opublikowano

Ja mam podobny, jak dołożysz dobre dżiny i buty to wyj.ebany jest, aha.

EDIT:Och.uj nie ta strona, w każdym razie mi chodziło o ten dres.

Generalnie chlebakow nie nosze, wole zwykly plecak ale z tych na tym sajcie co podali fotosy to najbardziej mlodziezowa

1.jpg

Opublikowano
Generalnie chlebakow nie nosze, wole zwykly plecak ale z tych na tym sajcie co podali fotosy to najbardziej mlodziezowa

1.jpg

Gdzie i za ile moge taka kupic?