Opublikowano 3 lipca 201014 l nabyłem, po kolei: - polo h&m - koszula tom tailor - koszulka crap town - torebka (jakaś projektantka bla bla dla żony) - spodnie lniane ( z Peek & cośtam dla żony) - t-shirt Madonna dla żony
Opublikowano 6 lipca 201014 l O tą Poproszę opinie użytkowników o tej torbie jak już się ktoś zaopatrzy.
Opublikowano 7 lipca 201014 l Jak chcesz to mogę skoczyć jutro na kopalnię i zapytać kilku górników co o niej sądzą :potter:
Opublikowano 9 lipca 201014 l 3/4 spodnie Wranglera ( lub rybaczki, w każdym bądź razie bardzo fajne ) koszulę pierre kardena.
Opublikowano 9 lipca 201014 l Wiem, że gimbusa może to boleć ale to niestety fakt. Musisz przywyknąć do swojej urody dresa i pamiętać, że dupy na wygląd nie wyrwiesz. (Ale chyba ty na nic ;/)
Opublikowano 9 lipca 201014 l Zabolało mnie to faktycznie. Czuję się upokorzony przez warszawiaka. (pipi)a. Warszawiak. Weź idź stąd praski cwaniaku czy inna (pipi)o z mokotowa. I dlaczego zacząłeś się wyzywać ?
Opublikowano 9 lipca 201014 l Kto jak kto, ale ty o ruchaniu na tym forum masz najmniej do powiedzenia.
Opublikowano 10 lipca 201014 l Kto jak kto, ale ty o ruchaniu na tym forum masz najmniej do powiedzenia. rzekł 15-latek z gmochem w avatarze.
Opublikowano 10 lipca 201014 l musze w koncu sprawdzic w gugle kto to jest ten gmoch zeby mi nikt nie usunal posta, kupilem wczoraj szorty, jasne takie
Opublikowano 11 lipca 201014 l To naprawdę Ty? Czy tylko jakiś inny pedał się podszywa pod legendę? Legende w czym? Obsludze starszych niemcow na dworcu pkp warszawa-glowny? Jak tak, to z pewnoscia. ;\ Chwilowo nic nie kupuje bo jest 33 za oknem, w domu mam 31 i zaraz sie roztopie.