Opublikowano 11 lipca 201014 l vans made in china baseball jacket by WESC [love] nudie slim tylko lepsze fotki później ;p
Opublikowano 12 lipca 201014 l vans made in china baseball jacket by WESC [love] nudie slim tylko lepsze fotki później ;p I ty to razem chcesz zalozyc? Ja nie rozumiem desperacji w stylu fioletowy do granatowego czy jasno niebieskiego, wtf? W ogole ja rozowych polowek nie zakladam, fioletowych kurtalek tez, raczej standard jak biale polo wciagam do granatowe spodnie + biale buty. Musi byc kontrast k.u.r.wac a nie styl metroseksualisty 2010. Wiem, staromodny jestem i pracownikom sok kupuje i rozcienczam go w 5 l butelkach z woda.
Opublikowano 13 lipca 201014 l nie wiem, ale to i tak wydaje kase z ciuchow opchnietych przez allegro itp. chociaz teraz pragne zaoszczedzic an wyzsze cele :}
Opublikowano 13 lipca 201014 l można tak powiedzieć - jedynie niektóre buty/jeansy/kurtki mam dosć długo.
Opublikowano 13 lipca 201014 l Kupiłem dzisiaj. 149zł Jestem zadowolony z zakupu, zobaczymy jak się będzie grało :]
Opublikowano 13 lipca 201014 l Dzisiaj chcialem zakupic sobie jakies fajne polo lub koszule, polazlem najpierw do sklepu Nike i oniemialem, bo to co zobaczylem sprawilo, ze poczulem sie jakbym nie byl w swoim 25-tysiecznym miescie. No zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Wczesniej zastanawialem sie nad Fin Starami (nb. dzieki za opinie w innym temacie), ale widzac te buty postanowilem, ze jednak legend never dies i kolejne AF1 to jest to, czego pragne. Zwlaszcza, ze cena dobra w ch.uj. Wzialem tez koszulke. Macie tu zdjecie. Prosze zwrocic uwage na MATCHING: - szarego na obuwiu. koszulce i tarczy zegarka; - bialego na obuwiu, koszulce oraz wskazowkach na zegarku; - srebrnego na lacelocku, zegarku i dlugopisie Waterman; - czarnego base koszulki i duszy. Jaram sie w ch.uj. Inb4 spoko posciel.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Dzisiaj chcialem zakupic sobie jakies fajne polo lub koszule, polazlem najpierw do sklepu Nike i oniemialem, bo to co zobaczylem sprawilo, ze poczulem sie jakbym nie byl w swoim 25-tysiecznym miescie. No zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Wczesniej zastanawialem sie nad Fin Starami (nb. dzieki za opinie w innym temacie), ale widzac te buty postanowilem, ze jednak legend never dies i kolejne AF1 to jest to, czego pragne. Zwlaszcza, ze cena dobra w ch.uj. Wzialem tez koszulke. Macie tu zdjecie. Prosze zwrocic uwage na MATCHING: - szarego na obuwiu. koszulce i tarczy zegarka; - bialego na obuwiu, koszulce oraz wskazowkach na zegarku; - srebrnego na lacelocku, zegarku i dlugopisie Waterman; - czarnego base koszulki i duszy. Jaram sie w ch.uj. Inb4 spoko posciel. Ladna posciel. Co do meczingu - spoko, popieram, stonowane kolory, ja oczoj.e.b.ow nie znosze. Jakie spodnie do tego? Generalnie na luzie, masz moja akceptacje i znak jakosci.
Opublikowano 14 lipca 201014 l To jest wlasnie najlepsze, ze kosztowaly mnie 240 zl, w sklepie NikeAdidasPumaReebookitd. w moim miescie. Spodzien wrzucilem do tego dzisiaj klasyczny dzins regular fit.
Opublikowano 15 lipca 201014 l http://prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=ubraniaszczegoly&rodzaj=0&pro=1005 ;D
Opublikowano 16 lipca 201014 l http://i49.tinypic.com/wvddh4.jpg http://i50.tinypic.com/2z6blgj.jpg http://i48.tinypic.com/aeqnvo.jpg kupiłem
Opublikowano 16 lipca 201014 l Gratulacje. Jesteś kolejnym z 30 mln posiadaczy butów Nike model Capri. Możesz czuć się wyjątkowy.
Opublikowano 16 lipca 201014 l ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter:
Opublikowano 16 lipca 201014 l głównie szukałem jakichś lekkich i wygodnych, co bym na w-fie mógł wykorzystać. te na takie wyglądały, do tego nieźle się prezentowały w sklepie. no i bonusowe punkty za łyżwę
Opublikowano 16 lipca 201014 l ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter: Nie zaprzeczam. Ale o stówę droższe i występujące jako jeden z pierwszych wyników na allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę "Vans".
Opublikowano 16 lipca 201014 l ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter: Nie zaprzeczam. Ale o stówę droższe i występujące jako jeden z pierwszych wyników na allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę "Vans".