Banny 2 656 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 vans made in china baseball jacket by WESC [love] nudie slim tylko lepsze fotki później ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 vans made in china baseball jacket by WESC [love] nudie slim tylko lepsze fotki później ;p I ty to razem chcesz zalozyc? Ja nie rozumiem desperacji w stylu fioletowy do granatowego czy jasno niebieskiego, wtf? W ogole ja rozowych polowek nie zakladam, fioletowych kurtalek tez, raczej standard jak biale polo wciagam do granatowe spodnie + biale buty. Musi byc kontrast k.u.r.wac a nie styl metroseksualisty 2010. Wiem, staromodny jestem i pracownikom sok kupuje i rozcienczam go w 5 l butelkach z woda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 wujek ,przecie to ostatnie zakupy, a nie 'co masz na sobie' ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Banny, ile miesięcznie na ciuchy wydajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nie wiem, ale to i tak wydaje kase z ciuchow opchnietych przez allegro itp. chociaz teraz pragne zaoszczedzic an wyzsze cele :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A, czyli w sumie miesiąc-dwa chodzenia pewnie i na aukcję? Dobry deal Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 można tak powiedzieć - jedynie niektóre buty/jeansy/kurtki mam dosć długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Kupiłem dzisiaj. 149zł Jestem zadowolony z zakupu, zobaczymy jak się będzie grało :] Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dzisiaj chcialem zakupic sobie jakies fajne polo lub koszule, polazlem najpierw do sklepu Nike i oniemialem, bo to co zobaczylem sprawilo, ze poczulem sie jakbym nie byl w swoim 25-tysiecznym miescie. No zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Wczesniej zastanawialem sie nad Fin Starami (nb. dzieki za opinie w innym temacie), ale widzac te buty postanowilem, ze jednak legend never dies i kolejne AF1 to jest to, czego pragne. Zwlaszcza, ze cena dobra w ch.uj. Wzialem tez koszulke. Macie tu zdjecie. Prosze zwrocic uwage na MATCHING: - szarego na obuwiu. koszulce i tarczy zegarka; - bialego na obuwiu, koszulce oraz wskazowkach na zegarku; - srebrnego na lacelocku, zegarku i dlugopisie Waterman; - czarnego base koszulki i duszy. Jaram sie w ch.uj. Inb4 spoko posciel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dzisiaj chcialem zakupic sobie jakies fajne polo lub koszule, polazlem najpierw do sklepu Nike i oniemialem, bo to co zobaczylem sprawilo, ze poczulem sie jakbym nie byl w swoim 25-tysiecznym miescie. No zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Wczesniej zastanawialem sie nad Fin Starami (nb. dzieki za opinie w innym temacie), ale widzac te buty postanowilem, ze jednak legend never dies i kolejne AF1 to jest to, czego pragne. Zwlaszcza, ze cena dobra w ch.uj. Wzialem tez koszulke. Macie tu zdjecie. Prosze zwrocic uwage na MATCHING: - szarego na obuwiu. koszulce i tarczy zegarka; - bialego na obuwiu, koszulce oraz wskazowkach na zegarku; - srebrnego na lacelocku, zegarku i dlugopisie Waterman; - czarnego base koszulki i duszy. Jaram sie w ch.uj. Inb4 spoko posciel. Ladna posciel. Co do meczingu - spoko, popieram, stonowane kolory, ja oczoj.e.b.ow nie znosze. Jakie spodnie do tego? Generalnie na luzie, masz moja akceptacje i znak jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 no te air force'y bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kurde ile za takie buciki dałeś ?? Też planuję takie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To jest wlasnie najlepsze, ze kosztowaly mnie 240 zl, w sklepie NikeAdidasPumaReebookitd. w moim miescie. Spodzien wrzucilem do tego dzisiaj klasyczny dzins regular fit. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 http://prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=ubraniaszczegoly&rodzaj=0&pro=1005 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Droższych nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Jestem obrzydliwie bogaty Edytowane 15 Lipca 2010 przez asfalt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Koszulka średnia, ale daje ci plusika, no mnie rozśmieszyłeś ripostą Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://i49.tinypic.com/wvddh4.jpg http://i50.tinypic.com/2z6blgj.jpg http://i48.tinypic.com/aeqnvo.jpg kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Gratulacje. Jesteś kolejnym z 30 mln posiadaczy butów Nike model Capri. Możesz czuć się wyjątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Gratulacje. Kupiłeś ładne, wygodne, praktyczne buty na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 głównie szukałem jakichś lekkich i wygodnych, co bym na w-fie mógł wykorzystać. te na takie wyglądały, do tego nieźle się prezentowały w sklepie. no i bonusowe punkty za łyżwę Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter: Nie zaprzeczam. Ale o stówę droższe i występujące jako jeden z pierwszych wyników na allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę "Vans". Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Fajne podróby Vansów te Capri. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ładne, wygodne, praktyczne buty na lato... ... to ja zapodałem w temacie "Buty" :potter: Nie zaprzeczam. Ale o stówę droższe i występujące jako jeden z pierwszych wyników na allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę "Vans". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi