Opublikowano 10 sierpnia 201014 l pol roku mam ja tylko, ale caly czas tak samo zaje.biscie jak na starcie mieciutka skora, kazdy mowi ze fajna
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l KCEM TAKĄ! Kup czerwony materialł, zanies do krawca a potwora niech ci babcia wydzierga x D
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l nie wiem co wszyscy ludzie widza w theadrelllaeass. chociaz z drugiej strony co wy myslicie o moich marynarach to tez chui
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l korzystając z przeceny na vans shopie nabyłem: na wczesną jesień/na koncerty do chodzenia/na deske ponadto byłem na off festivalu i kupiłem sobie koszulki mojego ulubionego dino jr :> i jeszcze zrobiłem sobie koszulkę: dla niewtajemniczonych http://en.wikipedia.org/wiki/Lo-fi_music
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Autor Wczoraj wsysnąłem. 100zł w Nike: 100 zł xDDD Już ładniejsze są na straganach na pomorzu- super tata, albo coś w ten deseń. Nie zapomnij wkasać w dresy.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l nie chodze w dresach koszulka dobra, ładnie leży, bedzie na mecze w knajpie albo na wyjazd no i oczywiście przepoconą kupiłem, bo tylko takie mnie interesują
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Autor Czy przywiązujesz wagę czyj to był pot, czy jest Ci to obojętne?
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l No wchodzę do sklepu i pytam czy mają przepocone koszulki. Typek zza lady odpiera, że nie, ale za dodatkową opłatą mogą przepocić na miejscu. Zapłaciłem 20zł i oglądałem jak koleś w sklepie biega. 15 minut i koszuleczka Wiadomo, że męski pot lepszy, bo cięższy smród. Ale z braku laku to i kobiecy pot mogę znieść.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l nudie staright sven dry (musze troche zwezyc) zdjecie z neta. później będą takie NARESZNIE MAM TE SPODNEI KU,RRRRRRWWAA <happy>
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l przecież to normalne spodnie, w Crossie kupisz identyczne to jakas limitowana edycja czy co?
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l nie kupilem przeciez ich dla lansu czy cokolwiek. Po prostu dla mnei to jeden z nejlepszych denimow ktore moge miec' a to taki typ denimu, ktory im dluzej noszony, tym lepszy (moim zdaniem) podjaralem sie jak nic