Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 jeszcze jak 2razyjot na zywo jest takim samym cwaniaczkiem jak na forum, to w ogole w obecnosci takiego typa chyba bym sie turlał ze smiechu, ale raczej z zażenowania niż z beki Ale tego juz sie nie dowiemy bo w internecie kazdy jest kim chce, kurtyna, swiatla off, koniec emisji, bzzzzzzzzz. Zapraszam do WARSZAWY dach mi zrobisz Dawaj metraz, co sie dzieje i ile masz na to $$$. Cytuj
szakuŁ 0 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 215 m2, trzeba od podstaw dach zbudowac i mam 10000Euro. daj telefon Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 215 m2, trzeba od podstaw dach zbudowac i mam 10000Euro. daj telefon Nuke [brak.proof.w.postaci.wyciagu.z.konta.i.dokladniejszego.opisu.miejsca.pracy] Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 widziałem kiedyś w autobusie gościa z taką koszulkę, miałem z niego bekę z kolegą, bo miał do tego jeszcze wielką czapkę z daszkiem i o kilka rozmiarów za duże spodnie Cytuj
Gość LoganOldschool Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Dobra beka nie jest zła Zamierzam nabyć jakieś fajne, czarne jeansy. Gdyby ktoś widział jakieś spoko w sklepie www czy coś niech się podzieli. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 widziałem kiedyś w autobusie gościa z taką koszulkę, miałem z niego bekę z kolegą, bo miał do tego jeszcze wielką czapkę z daszkiem i o kilka rozmiarów za duże spodnie To sie u nas hiphopowiec czy inny skate nazywa, sam nosze szerokie ciuchy i mi tak pasuje. Jak kogos smieszy - jego wola. Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Grubasy, albo ludzie z jakimiś wadami typu garb, cyce czy tłuste nogi przeważnie noszą takie szerokie ciuchy. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Koszulka zaje.bista. Sam się od dłuższego czasu zastanawiam nad czymś od El Polako, ale dotychczas zawsze coś z PLNY'ów odciągało moją uwagę. Niemniej widząc typa w takiej koszulce na ulicy chętnie zbiłbym z nim piątkę bo widać, że koleś ma dystans. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) No to ja już wolę Wujaszka w tej koszulce, niż Angry Nintendo Nerda. Edytowane 22 sierpnia 2010 przez Tori Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Grubasy, albo ludzie z jakimiś wadami typu garb, cyce czy tłuste nogi przeważnie noszą takie szerokie ciuchy. Wpi/e/r/dol dostales kiedys za begi i bluze z kapturem pewnie za malolata, od tego czasu ubierasz sie na metro 2010 w pe.d.a.l.skiej rozowej polowce z postawionym kolnierzykiem nawet w deszczowy dzien i teraz nienawidzisz pokolenie w loose fit. Koszulka zaje.bista. Sam się od dłuższego czasu zastanawiam nad czymś od El Polako, ale dotychczas zawsze coś z PLNY'ów odciągało moją uwagę. Niemniej widząc typa w takiej koszulce na ulicy chętnie zbiłbym z nim piątkę bo widać, że koleś ma dystans. PLNy tez maja fajne rzeczy, teraz jakas bluze musze wciagnac. Jakiegos klasyka w szarym kolorze zebym biala koszulke mogl pod spod wlozyc bo ja najbardziej na bialo sie ubierac lubie. A el polako jest jeszcze kilka fajnych wzorow. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) wujek u mnie na ulicy niedawno otworzyli dobry sklep tylko z polską szeroką odzieżą. jeszcze nie byłem, więc podejdź i obadaj temat, od dge powinno też coś być. labirynt jest, zDolnyśląsk i stopro bo widziałem przez okno. Edytowane 24 sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) wujek u mnie na ulicy niedawno otworzyli dobry sklep tylko z polską szeroką odzieżą. jeszcze nie byłem, więc podejdź i obadaj temat, od dge powinno też coś być. labirynt jest, zDolnyśląsk i stopro bo widziałem przez okno. Bylem ostatnio w rynku, jak sie sklep nazywal to ja nie pamietam ale ceny bluz tam masakrowaly, stoprocent ch.u.j.owe byly w sumie a 220 zl minimum krzyczeli. 2 paki to ja moge dac ale ja szukam prostego wzoru dobrze uszytego badz czegos naprawde mocnego to moge zabulic a ta ich kolekcje to ja sie nie ubiore, nie puszczam z telefonu piosenek eminema i rihanny wiec nie pasuje do ich fitu. Bez kitu. Edytowane 24 sierpnia 2010 przez 2razyjot Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 tu masz klasyk w szarym kolorze http://www.odziezowyszok.pl/?219,bluza-prosto-st-hoody-athletic-heather-grey a tutaj bluza w akcji, bo zdjęcia w necie bywają mylące Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 tu masz klasyk w szarym kolorze http://www.odziezowyszok.pl/?219,bluza-prosto-st-hoody-athletic-heather-grey a tutaj bluza w akcji, bo zdjęcia w necie bywają mylące Ja nie wiem, ale oczo.j.e.b.ny napis "PROSTO"? Nie no, slabo. Szukam czegos innego. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 lepsze PROSTO niż PIER DOL SIĘ! chociaż w sumie nie wiem. tiszerty takiego ryzyka czy pichu.ja (pihszou) to całkiem niezłej jakości są i chyba po 89zł chodzą. ogólnie polscy raperzy się ogarnęli i trzepią dobre hajsy za ciuchy w ślad za wojtkiem sokołem i jackiem gronieckim. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) lepsze PROSTO niż PIER DOL SIĘ! chociaż w sumie nie wiem. tiszerty takiego ryzyka czy pichu.ja (pihszou) to całkiem niezłej jakości są i chyba po 89zł chodzą. ogólnie polscy raperzy się ogarnęli i trzepią dobre hajsy za ciuchy w ślad za wojtkiem sokołem i jackiem gronieckim. Wolalbym juz Krzywo bluze jednak ale nie ma fajnych zbiorow. Edytowane 24 sierpnia 2010 przez 2razyjot Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Wujaszek, w Pulsie Biznesu jak byl wywiad z Pedzikiem na temat PLNY to mowil, ze niedlugo bedzie wchodzila nowa linia ciuchow, takich bardziej stonowanych, z malo widocznym logo - ogolnie dla ludzi, ktorzy nie lubia krzykliwych wzorow z (pipi)itnym logo, jak na tej bluzie. Ja sie tym jaram i czekam kiedy to pokaza. Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) Grubasy, albo ludzie z jakimiś wadami typu garb, cyce czy tłuste nogi przeważnie noszą takie szerokie ciuchy. Wpi/e/r/dol dostales kiedys za begi i bluze z kapturem pewnie za malolata, od tego czasu ubierasz sie na metro 2010 w pe.d.a.l.skiej rozowej polowce z postawionym kolnierzykiem nawet w deszczowy dzien i teraz nienawidzisz pokolenie w loose fit. Użyłem słowa przeważnie, więc gdybyś nie podchodził pod jedną z tych kategorii to byś miał wyj.eba.ne i nie pisał takich głupot. Edytowane 24 sierpnia 2010 przez Gość Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Grubasy, albo ludzie z jakimiś wadami typu garb, cyce czy tłuste nogi przeważnie noszą takie szerokie ciuchy. Wpi/e/r/dol dostales kiedys za begi i bluze z kapturem pewnie za malolata, od tego czasu ubierasz sie na metro 2010 w pe.d.a.l.skiej rozowej polowce z postawionym kolnierzykiem nawet w deszczowy dzien i teraz nienawidzisz pokolenie w loose fit. Użyłem słowa przeważnie, więc gdybyś nie podchodził pod jedną z tych kategorii to byś miał wyj.eba.ne i nie pisał takich głupot. Aha, ok. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Wynik ostatnich zakupów w reserved: Tak wujciu jestem wstrętnym metrusem :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi