gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ta z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Wynik ostatnich zakupów w reserved: Tak wujciu jestem wstrętnym metrusem :potter: Synek, toz to kolekcja rodem z murzynskiego getta, Ice Cube w podobnych swirowal w "Friday", dobra rzecz. Niiiiiggggggaaaaaaaaa whaaaaaaaaaaat? TIP: wrzucajcie foty na tinypic.com, tez mozna duze rozmiary wrzucac a mniejsze problemy z ladowaniem itp. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Oka, ja dzisiaj nabyłem: Bluza - 99 zł Kurtka ze swinskiej skory naturalnej - roczna pensja waszej starej Zdecydowanie lepiej to wyglądaw relu, zwłaszcza bluza, która na obrazku wygląda jak tani dywan, a tak naprawdę jest za(pipi)ista w dotyku, jakbyś nosił baran na sobie Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie wiem dlaczego, ale jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do skóry( po za kombinezonami na motor). Pewnie jeszcze za młody na to jestem BTW orientujecie się gdzie można kupic fajny dwurzędowy płaszcz za nieduże pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Też nie mogłem się przekonać, ale dorosłem Płaszcz banny ostatnio pokazywał. Dziś widziałem zayebisty w reserved w nowej kolekcji za jedyne 300. Kupiłbym, ale mam już jeden z h&m (tam też możesz poszukać) Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No wszystko fajnie, ale rękawy sweterkobluzy wystające spod rękawów kurtki to trochę size fail. Ale obie szmaty stajlo. A odnośnie tej patologii co szaden wrzucił, to obawiam się, że murzyńska flanela z getta będzie zmorą tegorocznego sezonu jesień-zima Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ladne rekawy sweterka widac ze umiesz sie stylowo ubrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 rękawki sweterka musza sięgać za rękawki kurtki. Przecie to powszechnie znana i akceptowana reguła dobrego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A odnośnie tej patologii co szaden wrzucił, to obawiam się, że murzyńska flanela z getta będzie zmorą tegorocznego sezonu jesień-zima Dla Twojej informacji ta flanela nie jest ani trochę murzyńska. To slim fit do którego noszę moje vansy authentic a nie jakiś szeroki worek w komplecie z chlebakami na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) skóra dobra, też planuje jakąś brązowa na jesień. tylko z tą poprawką, że nie kupuje z zabijanych zwierząt kiedyś planowałem bluzę stylizowaną na murzyńską flanelę z reportera, no ale nigga plz... reporter? co prawda mam z tamtąd longlseeve dość obciachowy, ale noszę pod tiszertem jak na wyrośniętego nastolatka jeżdżacego na deskorolce przystało. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 skóra dobra, też planuje jakąś brązowa na jesień. tylko z tą poprawką, że nie kupuje z zabijanych zwierząt skóra ekologiczna? nie dzieki nie bede ubierał sie w cerate. Żyje ze swiadomością, że to co noszę miało kiedyś imię i mi to w sumie zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) przez takich jak ty gatunek ludzki jest taki chu.jowy i spłoniecie wszyscy w piekle! chociaż jak tak patrze na moją obecną skórkę: angelo litreco, ekskluzywana firma, made in china. może robione z jakiegoś kundla. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 gadanie dla biedaków aha, i te zwierzaki i tak są były martwe. Po prosto zdjęto z nich skórę :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 No właśnie niekoniecznie jest pewne, czy było to w takiej kolejności :potter: Też nie lubię jak ktoś krzywdzi zwierzątka, ale wpier/dalam właśnie kanapkę z szynką Kłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 skóra jest passe, sorry dude. a w tych krótkich kurteczkach to wszyscy licealiści zaczęli chodzić 2-3 lata temu. rękawy sweterka w pizdu za długie. Widać że chcesz być męski, ale wyglądasz w tym jak student albo typowy polak przed 30tką Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Że tak zapytam, nie przeszkadza wam zapach skóry? No przecież jak tylko ktoś wejdzie od pomieszczenia, to do razu (pipi)ie jak s(pipi)esyn tymi knurami czy czym tam. Niektórzy to ponoć lubią. Po prostu podświadomie połączyli sobie ten smród z luksusem, w czasach gdy rzeczywiście to był luksus. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) moja skóra nie je.bie, przynajmniej nie zauważyłem, albo nikt mi nie zwrócił uwagi. wnioskuję po tym, że jest sztuczna (czyli prawidłowo). z resztą to nie problem bo chodzę w niej tylko na koncerty brudasowe, a oni są przyzwyczajeni do syfu. w krótkich skórach dupe.czki śmigają - do tego jakaś tunika pod spód, leginsy i jest okej fit. normalna skóra męska za wsze będzie w modzie tudzież "IN" jak kto woli. z resztą kto by się tam modą przejmował, weź odbij! zresztą wszyscy widzieli, że eminem poleca. można nosić bez obaw. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) skóra jest passe, sorry dude. a w tych krótkich kurteczkach to wszyscy licealiści zaczęli chodzić 2-3 lata temu. rękawy sweterka w pizdu za długie. Widać że chcesz być męski, ale wyglądasz w tym jak student albo typowy polak przed 30tką Lol, to żes wyskoczył, sorry dude, nawet nie zbliżyłeś się do poziomu trochę zbawnego. Skory jak najbardziej nie są passe, a że w podróbach z niujorkera chodzi większość gimbusów? Może, nie wiem, u mnie młodzież ubiera się na emo, chodzi w za dużych ciuchach, ubiera sweterki... na pewno nie chodzi w kurtce za miesięczną wypłatę, btw, jestem prawie przed 30 Że tak zapytam, nie przeszkadza wam zapach skóry? No przecież jak tylko ktoś wejdzie od pomieszczenia, to do razu (pipi)ie jak s(pipi)esyn tymi knurami czy czym tam. Niektórzy to ponoć lubią. Po prostu podświadomie połączyli sobie ten smród z luksusem, w czasach gdy rzeczywiście to był luksus. Tak myślę. Ja lubie ten zapach, mam skórzany portfel, skórzane buty, skórzana torbę, a i jeszcze rękawiczki się znajdą. Niedługo chyba kupie sobie jeszcze spodnie do kompletu Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja lubie ten zapach, mam skórzany portfel, skórzane buty, skórzana torbę, a i jeszcze rękawiczki się znajdą. Niedługo chyba kupie sobie jeszcze spodnie do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Od zapachu skóry miękną laskom fajury. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kiedy blazej pisze o fajurach dam, to całe forum robi facepalm. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) fajny fit skorzany Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 hm longsleeve, skary, buty, naszyjnik (do kustomizacji) z butów jestem zadowolony, teraz potrzebuje tylko takie szare i jest OK. zły jestem, bo tych nie mieli :[[[[[[[[[[[[[ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 buty okej, kupuje jak znajde wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 hm longsleeve, skary, buty, naszyjnik (do kustomizacji) z butów jestem zadowolony, teraz potrzebuje tylko takie szare i jest OK. zły jestem, bo tych nie mieli :[[[[[[[[[[[[[ Banny, buty eleganckie, podobaja mi sie. Longsleeve w ogole mi nie podchodzi, raz, ze pasiaki rodem z obozu no i juz w ogole pasy wyszly z mody IMO i mi sie przejadly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi