Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mów, że jestes jednym z tych typów w klapkach/japonkach na siłowni ? :confused:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, jestem jednym z tych typow co ubiera japonki/klapki na siłownie, bo więcej mięśni angażuje się w ćwiczenia

stąd tylu pakerow chodzi w klapkach na pakernie

Opublikowano

Nie no spoko :thumbsup:

Mam złe skojarzenia, bo widziałem kilku pakerów ze stopami jak hobbity i trochę uprzedzony jestem. Nie mówiąc już o tym, że je.bały im te nogi <_<

Opublikowano

Tak, jestem jednym z tych typow co ubiera japonki/klapki na siłownie, bo więcej mięśni angażuje się w ćwiczenia

Możesz rozwinąć? Może być na PM, żeby nie spamować.

Opublikowano (edytowane)

Rozwiń tu, też się chętnie dowiem. A dobry spam nie jest zły.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że noga nie capi jak sie spocisz

Dodatkowym atutem jest to, że ciężar rozkłada się na wszystkie partie mieśniowe a nie na stopie jak ta nie ma oparcia

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Podsumowując: japonki są dla gejuchów. Większość kulturystów i potencjalnych mariuszów pudzianowskich chodzi w japonkach, a to oznacza, że można ich zakwalifikować jako gejuchów. Podsumowując podsumowanie - ćwiczenie na siłowni jest dla pedałów. Amen

:potter:

Gość LoganOldschool
Opublikowano (edytowane)

ruchanie > granie na kąsoli > Cwiczenia na siłowni > Gra w piłkę > szpinak

fix'd

Edytowane przez LoganOldschool
Opublikowano

stąd tylu pakerow chodzi w klapkach na pakernie

Ku.r.w.a, skarpety jeszcze zaloz. xD Japonki angazuja wiecej partii miesni? Chyba prostaty. xDD

Opublikowano

Jak sie nie znasz to nie pisz okej

Ty lepiej zaloz temat z tymi kapciami dla pe.d.a.low, zeby ci pomogli wybrac najbardziej trendi w sezonie. Jak do cwiczen to tylko dobre adidasy, z dobrym wiazaniem a nie kawal podeszwy i 2 kawalki materialu. Do ksiazek marsz, rok szkolny sie zaczal!

Opublikowano (edytowane)

Na wieszakach byla pelna rozmiarowka wiec to juz chyba nowa kolekcja choc pewny nie jestem. Z tych marynarek maja jeszcze w kolorze granatowym ale ten mi sie zdecydowanie bardziej podobal.

Edytowane przez Yaxa