Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dopóki kojarzy mi się ta kurtka z Coldplay to jest ok (bez tych kolorowych szarf z parady równości na ramieniu Chrisa), ale gorzej jeśli ktoś mnie skojarzy z takimi typami:

lp1077-mcr-black-parade.jpg

Opublikowano

Mówisz banny o TYM? NO nie wiem. W sumie fajne, ale nie wiem czy zda egzamin na deszczowe jesienne noce. Chciałbym wysłuchać opinii plebsu o tej kurtce. Co byście o mnie pomyśleli Figlarz albo Pieczara widząc mnie w tym wdzianku na ulicy?

Nie wiem jak tam z twoim zwiekszaniem masy ale jesli jestes juz nieco pakierem makmiesniakiem to jakbym cie zobaczyl w tym "czyms" musialbym sie mocno zastanowic nad odstawieniem uzywek. ;X

Opublikowano

Za(pipi)ista jest tak kurtka, ale imo to nie jest ciuch do noszenia na codzień. Raz na jakiś czas można cos takiego założyć, ale na podróż rano do pracy czy szkoły w autobusie się raczej nie nadaje.

Opublikowano

Mówisz banny o TYM? NO nie wiem. W sumie fajne, ale nie wiem czy zda egzamin na deszczowe jesienne noce. Chciałbym wysłuchać opinii plebsu o tej kurtce. Co byście o mnie pomyśleli Figlarz albo Pieczara widząc mnie w tym wdzianku na ulicy?

Nie wiem jak tam z twoim zwiekszaniem masy ale jesli jestes juz nieco pakierem makmiesniakiem to jakbym cie zobaczyl w tym "czyms" musialbym sie mocno zastanowic nad odstawieniem uzywek. ;X

Pakerom pasują tylku bluzy everelasta

Hurbaz, ta kurtka to tak troche nie teges. Z cyrkiem sie kojarzy i nie mam pojecia na jakie okazje to ma byc.

Opublikowano

Zamierzam kupić:

- jakąś kurtawę, coś w ten deseń:

o292687x01.jpg

- bluzę, np. taką:

o123459x01.jpg

ewentualnie taką:

o675999x01.jpg

- spodnie:

spodniemeskie1030.jpg

Jeszcze mam zajawkę na te Najki:

1015525pp.jpg

Ale zobaczymy, czy starczy pieniędzy :turned:.

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że widziałem może dwie osoby w tych butach, więc nie jest tak źle :unsure:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna, bardzo odważna. Nie każdy ma tyle dystansu do siebie żeby nosić bluzę z flagą gejów.

Opublikowano

xD

bany, gdzie kupiłeś takie fajne butki i to w tak przystępnej cenie? w ogóle to szukam zielonych trampków, ale takich w odpowiednim odcieniu żeby pasowały do mojej koszulki z napisem "we are idols".

Opublikowano

Cześć teka, tęsknilem :thumbsup:

jesli masz na mysli te z tej strony, to w lumpku. Niełatwo ogólnie buty w dobrym stanie znaleźć w lumpie, także moze byc Ci ciezko.

Model to stan smith, możesz poszukać na allegro ,coś sie moze trafi =)