Gość Ofeck Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) no pewnie masz rację wgl ostatnio jechałem skm i patrzę na tych wszystkich ubranych na szaro czarno ludzi to się też przykro robi, luz Edytowane 20 Października 2010 przez Ofeck Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Następnym razem jak będziesz jechać skm w tej bluzie i usłyszysz złowieszczy rechot to wypatruj rumuna w białej wełnianej czapce- to będę ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) spoooko na rumunach przetestuję buty , a najlepiej to gdybyś zaśmiał mi się w twarz osobiście wtedy, a nie na forum Edytowane 20 Października 2010 przez Ofeck Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja mogłbym zasmiac ci sie w twarz. wgl ostatnio jechałem skm i patrzę na tych wszystkich ubranych na szaro czarno ludzi to się też przykro robi, luz Trzeba było spojrzeć w lewo to byś zobaczysz drugą grupkę w bluzach w (pipi)kowate napisy i w adidaskach na rzepy. Serio od groma u mnie młodzieży podobnie lata ubrana. Druga połowa ubiera się w h&m, ale jest to zdecydowanie milsze dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jeansy nudie 3 zł chino zara trousers 11 zł koszulki jj, selected, bluzki jj po 2-3 zł trampki shoelab x2 - każda para po 8 zł koszula flanelka 1 zł spodnie all saints - 8 zł (loool) levi's engineered 1 zł bluza diesel 2 zł Toruńskie lumpy są OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 oja(pipi)ie Ty na poważnie kupujesz w lumpeksie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 w katowicach nie ma dobrych lumpów Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Dla mnie to porażka kupować spodnie za złotówkę, ale co kto lubi. W ogóle tym lumpom to się opłaca? Oczywiście, nie chcę się w żaden sposób wywyższać. Edytowane 22 Października 2010 przez iJames Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dla mnie to porażka kupywac spodnie za 149 zł, ale co kto lubi. W ogóle czy ktos się przejmuje? oblowiłem si ę, jestem happy. jutro poszukam coś innego. peace Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 W ogóle tym lumpom to się opłaca? Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 To było pytanie retoryczne. Ok, każdy kupuje tam gdzie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Ja tez wole nowe rzeczy. Kiepsko bym sie czuł majac na sobie ubranie, ktore łacznie za cały fit ksoztowało z 3 złote i jest o połowe tansze od jednej skarpetki Edytowane 22 Października 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nowobogaccy pie.rdolą jak potłuczeni. fajnie, że jesteście ubrani tylko w nowe ciuchy ale ja mogę ich mieć 150x razy więcej, najczęściej firmowych i w super stanie. To się nazywa zaradność. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tak, zaradność Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Oszczędność, przedsiębiorczość, nazwij jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 bieda, nędza, ubóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nie wiem co chcecie od lumpów. Tutaj bieda nic nie wprowadza, bo nawet bogatsi ludzie sie w nich ubierają. Wy kupicie kilka markowych ciuchów za drogą kase, a w dobrym lumpie można kupić dużo więcej markowych rzeczy w nienaruszonym stanie za wiele wiele mniej. Więc, kupno ciuchów w lumpie nie ma żadnych wad , wręcz więcej zalet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) bieda, nędza, ubóstwo... No bez jaj, jak masz do wyboru ten sam ciuch za 200zł i za 30zł to byś przepłacał? Z każdym Twoim postem na tym forum coraz mniej ogarniam Twój tok rozumowania. Edytowane 23 Października 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 To pewnie dlatego, że dorastasz.Też Cie ostatnio przestaje kumać żartowałem, sam mam kilka używanych ciuchów, ale zdecydowanie wole przepłacić i mieć coś nowego, bardziej zadbanego, mnie zużytego, włąsnego, nie po kimś Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 To pewnie dlatego, że dorastasz.Też Cie ostatnio przestaje kumać żartowałem, sam mam kilka używanych ciuchów, ale zdecydowanie wole przepłacić i mieć coś nowego, bardziej zadbanego, mnie zużytego, włąsnego, nie po kimś Nie no, sam również kupuję niektóre ciuchy normalnie w sklepie, ale w lumpach można naprawdę spoko szmaty wyhaczyć w jeszcze bardziej spoko cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Inna sprawa, że te ceny co banny dał to mimo wszystko trochę kosmos - ostatnio jak byłem na lumpach, to za dżinsy liwajsy ze 2 dyszki musiałem dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Offtopic : Lumpy są spoko, tylko trzeba znaleźć dobrą szmatę, w dobrym stanie, za dobrą cenę. Jak wcześniej mówiłem - u mnie ciężko z lumpami i rzadko można cokolwiek dobrego wyrwać. No ale ja mieszkam w mordorze Ontopic: Wczoraj byłem w Fashion House i sobie kupiłem: - czarne jeansy Big Star - szarą koszulę z krótkimi rękawkami Oxide - białą meczówkę reprezentacji Portugalii Nike (tak, przepocona) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Inna sprawa, że te ceny co banny dał to mimo wszystko trochę kosmos - ostatnio jak byłem na lumpach, to za dżinsy liwajsy ze 2 dyszki musiałem dać. MAM CI SYNU METKI POKAZAĆ? XD nie no, przyfarciłem i tyle ale troche czasu mni to farcenie zajmuje, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Ja ostatnio kupiłem w lumpie sportowego long sleeva (na piłke i do biegania) na 8 zł i long sleeva z guzikami za... 1 zł. A poza tym puzzle (1000 części za 12 zł), Małą Brytanie (pierwszy sezon za 4 zł), Polaroida (4 zł) i winyla za złotówkę. Ogólnie tam gdzie kupiłem longsleeva za złotówke są fajne promocje: poniedziałek -50 proc wtorek- wszystko w sklepie za 1 zł środa- nowa dostawa czwartek- nowy towar co godzine piatek -20 proc sobota -30 proc i ogólnie masa taniego towaru, np marynarki po 3 zł oO Byłem raz w środę, 2h po otwarciu (nowa dostawa). Ogólnie masakra. Masa ludzi (kobiety o średniej wieku 50 lat, łącznie ze mną było trzech facetów), tłum niewyobrażalny, kolejki za sklep i szybkie przebieranie ciuchów. Ludzie wychodzili z wielkimi workami ciuchów, ale ja nic nie znalazłem. Za to dziewczyna kupiła koszulke z H&M;a za 3 zł i long sleeva za 5. Edytowane 30 Października 2010 przez Hubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 fajnie odsprzedaj polarodia synu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi