Qra 160 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kurtkę se kupiłem, taką http://pics.esprit.de/Shop/PicFlatViewXXL/J30154_001.jpg, tylko że granatową. Bardzo gruba, puchowa, szukałem wprawdzie pikowanej, ale ta też spoko Poza tym w h&m cała masa fajnych rzeczy, miła odmiana od tej chu.jni co zwykle mają, chyba coś zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ej a przy zakupie glanów to w jakie firmy inwestować? Nie interesuja mnie jakieś cwieki i klamry, bo nie nie jestem tru brudasem. Podobają mi się HD, zgrabne takie i za 250 zeta można dostać czarne butki. Może te z Wojasa, albo z KMM? Podobają mi się te przecierane na biało. A może uderzać już w wyższa połkę? SOLOVAIR czy doc martens za 400 zeta? Opłaca się tylke dać za te glany i dlaczego niby mają byc lepsze od tych za 250? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dobra, najprawdopodobniej kupię sobie te Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 podeszwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 podeszwa +1 przeszycie w ogóle nie pasuje. będziesz wyglądał jak emo-brudaski w swoich czerwonych glanach z zielonymi sznurówkami. no, przynajmniej podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Podeszwa co? Zółta nić, która będzie czarna po pierwszym pastowaniu to znak rozpoznawczy marki, no ale wez gadaj z banym i figlarzem o butach Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 masz okres gekon? non stop glupie 'podjazdy ' urzadzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 nie bany, to tobie cos na czaszke padlo w ostatnim okresie mysle, ze to wina nowego otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) To napewno Gekon. Tak czy siak te buty są do dupy, nawet jak na glany. To mi pachnie takim emo-punk. Edytowane 10 Grudnia 2010 przez iJames Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 chu.jowe jak to glany zresztą kto oprócz brudasów w glanach chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 no gekon, niezły misz masz. skóra, za duży swYter, glany, opaska z logo kalwina klajna czy tam dolcze gibana i jeszcze planujesz zrobić sobie "rękaw"... Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) Co nie? I na pewno bede chodził w tym wszystkim na raz! Glany jak to glany. Najbardziej za(pipi)isty buty na świecie. Coś we mnie zostało z brudasa jednak Edytowane 10 Grudnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 no gekon, niezły misz masz. skóra, za duży swYter, glany, opaska z logo kalwina klajna czy tam dolcze gibana i jeszcze planujesz zrobić sobie "rękaw"... -opaska i bedzie hippie grunge 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale macie rację. Te glany są akurat brzydkie, To może Solovair? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Vansy, spodnie czy szarą koszule? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale macie rację. Te glany są akurat brzydkie, To może Solovair? juz lepiej. ale ta skora jakas nie teges? znacyz sie blyszczy dziwnie? to jest naturalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ej Gekon, a te glany? Sam bym nie założył, ale Tobie mogą się spodobać. http://eastend.pl/catalog/product/1490black Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Martensy są ogólnie wygodne, dobrze wykonane, ALE: - mają żółtawe podeszwy, co imo jest złe samo w sobie :> - z powodu braku tradycyjnego "plastra miodu" na podeszwie, są śliskie jak diabli na najmniejszej nawet powłoczce śniegu - miękki kauczuk z którego robią podeszwy posiada więcej wody niż zwykła guma, jest bardziej miękki i tym samym szybciej zamarza "na kość", co kończy się, ponownie, rychłym siadem na tyłek w zimie. - glany te kojarzone ze skinami i "bogatymi frajerami". Dziś raczej nikt nie zwraca na to uwagi, ale kiedyś można było dostać w ryj od, uwaga, punków (!) za noszenie glanów dla właśnie bogatych fajfusów(tak sobie to durnowato tłumaczyli). Osobiście do Martensów nic nie mam, ale w ich przypadku lwią część ceny stanowi marka, która jakoś niezbyt idzie z wytrzymałością (są to glany "lightweight", dość szybko się niszczą, a na nodze wyglądają "niewieścio"/pedalsko). Wymagają drobiazgowej dbałości, skóra łatwo wysycha i nabiera zmarszczek, trzeba często impregnować, pastować, bo w cholerę popękają z tyłu, na ścięgnach Achillesa i po bokach, w miejscu zgięcia palców. Ogółem dobre do lansu i ślizgania po chodniku. Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Ej Gekon, a te glany? Sam bym nie założył, ale Tobie mogą się spodobać. http://eastend.pl/catalog/product/1490black No ładne. Ale żółta podeszwa mnie odpycha. Zółta nic to pryszcz, bo po pastowaniu bedzie zaraz czarna, ale podeszwa to już przesada. Siara ma trochę racji. Jeszcze trochę i kupie sobie jakieś glany HD. Z tym, że wiele dobrego się naczytałem o tych martensach i solovairach. Podobno buty na całe życie. No ale nie wiem, w glanach ostatnio chodizłem jak miałem 17 lat. tak banny, prawdziwa skóra Edytowane 11 Grudnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nabyłem: Taki cardigan, lecz w kolorze szaro - zielonym: http://allegro.pl/fishbone-designerski-cardigan-nowy-slim-fit-mega-s-i1363874510.html Najki: To wszystko co nabyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 To są Backboard czy jakoś tak? Niby fajne, ale na mojej wiosce juz chyba z 20 osób widziałem w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 bardzo fajne, proste najeczki. Gdyby nie to, że nie potrzebuje aktualnie butów, to bym sobie kupił takie. Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 bardzo fajne, proste najeczki. Gdyby nie to, że nie potrzebuje aktualnie butów, to bym sobie kupił takie. Co to za model? Backboard Mid . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nabyłem ten granatowy <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Całkiem zaje.bisty, choć mi bardziej podchodzi szary. enyłej props Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi