Opublikowano 15 grudnia 201014 l Też bardziej podoba mi się szary. No, ale cóż, to towar deficytowy, biorę co się trafi
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Zwykły najprostszy cardigan z H&M. W sumie okej To chyba dobrze, że prosty? Wolałbyś, żeby był w jakieś wzorki i z futerkiem?
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Nie wiem co u mnie na wiosce są za haemy bo w żadnym nie ma praktycznie normalnych kardiganów. Czasami trafią się białe, a raz znalazłem w odcieniu zgniłej kupy.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Banny robisz w CBŚ, żeś taki na bieżąco ze wszystkimi aukcjami na allegro ?
Opublikowano 17 grudnia 201014 l moje jablko sluzy jedynei do pisania.. poki co mam problemy z netem, a jestem dosc leniwy. zatem nie chce mi siie dalej kombinowac [*] czort - akurat sobie tak przegladalem, za ile ludzie beda wystawiac lanvina
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Fajne, ale jakby były w jednym kolorze, najlepiej brązowym, to by rozp,ierdalały system.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l fajne nawet, ale będą Ci przemakać widać że to brązowe to zamsz ale reszta z materiału
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Są znowu ale ten sam rozmiar 45. Koleś ma same pozytywy więc chyba warto. Są jeszcze inne ale słabe. http://allegro.pl/zara-zielone-wysokie-skora-roz-45-nowosc-i1379799854.html